Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Körúti Orvosi Centrum, akn

Krissz009
Létrehozva: 2008. június 9. 19:09

Sziasztok! A Körúti Orvosi Centrumról szeretnék infókat kérni, akik már jártak ott.

 

Én Dr. Papp Ildikóhoz készülök elmenni, vki ismeri?

 

Mennyire lelkiismeretesek, megbízhatóak a centrumban? Mert nem egy olcsó dolog sajna, és ha rosszak a tapasztalatok, akkor inkább keresek más orvost.

Köszi! 

  1. 2021. május 11. 08:3319.

    „Óriási öröm számomra, ha pácienseim elégedettek a munkámmal, ha látom rajtuk, hogy adni tudtam nekik valami fontosat: magabiztosságot, önbizalmat, harmóniát.”


    Erre csak annyit tudok mondani, hogy hahahahaha


    Komolyan ki meri írni a weboldalukra???? Meg ezt is:


    "Közel húsz éves működésünk során sosem volt precedens műhibára vagy kártérítési igényre. Kezeléseink mind egyéni igényeken alapulnak, személyre szabottak, melyek során külföldön is alkalmazott eszközöket és alapanyagokat használunk. Tapasztalattal, tudással, odafigyeléssel fordulunk minden páciensünk felé."


    Szakmailag, emberileg egy nagy csalódás volt az egész banda. Az, hogy drága, az egy dolog, sokkal több pénzbe fog kerülni a helyreállítás, amit elrontottak. Felelősséget nem vállalnak, hárítanak, hazudnak.


    AKI IDE KÉSZÜLNE MOSTANÁBAN, AZT ÜZENEM, HOGY MENEKÜLJ, MESSZIRE KERÜLD EL ŐKET!

  2. 2017. október 12. 10:3018.

    Szia! Ugyan nem nekem valaszoltal,de teljesen megertelek...en joval tobb penzt fizettem ki neki mint Te,de nekem is mutogattak az elotte-utana fotokat...sokat nem valtozott az arcom...es ennyi penzert nem Silhouette Soft Lift ,hanem mar egy komplett arcplasztika is lehetett volna..


     

    előzmény:
    Kori (17)
    2017-07-30  17:20
  3. 2017. július 30. 17:2017.

    Szia! Sikerült azóta valamit lépned az ügyben? Én is így jártam velük, kontrollra egyáltalán nem is hívtak vissza.


    Mikor elégedetlenségemet fejeztem ki - 285 ezer forintért- a "drága" doktornő közölte, hogy nekem csak teljes arcplasztika lenne jó.


    Mini lift-ről még nem is hallott. Persze ő látta az eredményt. Általuk készített fotó is van róla, kár, hogy pont az a rész maradt le amiért fizettem. 

    előzmény:
    Annamariska (16)
    2017-05-06  17:06
  4. 2017. május 6. 17:0616.

    Ugyanígy jártam én is! A KOEC a legdrágább klinika ,ami nem párosul pácienscentrikus ellátással. Papp dr.nő lekezelően, és fölényesen beszél azokkal,akikből él. Én megpróbáltam jogosan reklamálni,de a problémámat nemhogy nem akarta orvosolni,de kihasználva a kiszolgáltatottságomat csak úgy volt hajlandó javítani a két nappal korábban,több havi fizetésem áráért elvégzett elfogadhatatlan beavatkozáson,hogy aláirattatta velem a saját felelősségemet,és kifizettette velem a " garancia" árát". Minősíthetetlen hangnemben beszélt velem és szinte kidobott a rendelőből.


     


    Én most arra készülök,hogy bepanaszolom az Orvosi Kamaránál, elégtételre fogom köteleztetni.


     


    Senkinek sem ajánlom, nagyon drága és nem vállal felelősséget az elrontott beavatkozásért!

    előzmény:
    horvathmonica (14)
    2017-03-12  12:52
  5. 2017. május 6. 17:0615.

    Ugyanígy jártam én is! A KOEC a legdrágább klinika ,ami nem párosul pácienscentrikus ellátással. Papp dr.nő lekezelően, és fölényesen beszél azokkal,akikből él. Én megpróbáltam jogosan reklamálni,de a problémámat nemhogy nem akarta orvosolni,de kihasználva a kiszolgáltatottságomat csak úgy volt hajlandó javítani a két nappal korábban,több havi fizetésem áráért elvégzett elfogadhatatlan beavatkozáson,hogy aláirattatta velem a saját felelősségemet,és kifizettette velem a " garancia" árát". Minősíthetetlen hangnemben beszélt velem és szinte kidobott a rendelőből.


    Én most arra készülök,hogy bepanaszolom az Orvosi Kamaránál, elégtételre fogom köteleztetni.


    Senkinek sem ajánlom, nagyon drága és nem vállal felelősséget az elrontott beavatkozásért!

    előzmény:
    horvathmonica (14)
    2017-03-12  12:52
  6. 2017. március 12. 12:5214.

    Sziasztok! Silhouette Soft Lift arcemelesen voltam naluk,tavaly oktoberben.20% -os akcios ara,a szepsegnapon 520.000.-!!! forint volt,ezert 3 par rovidebb szalat huztak az arcom jobb es bal oldalaba,es egy par hosszabbat az all vonalaba.Nagyon regota terveztem mar ezt a szalbeultetest,mivel meg "csak" 40 vagyok,az arcplasztika meg korai lenne...Az egesz beavatkozas kb.egy orat tartott erzestelenitessel egyutt,utana pici tapaszokat kaptam,amiket masnap mar levehettem....par nap volt a gyogyulas....es en tenyleg nagyon vigyaztam,hogy betartsak minden utolagos teendot...de en csalodtam ebben az eljarasban,ennyi penzert oszinten szolva sokkal es joval tobbet vartam! Ha tukorbe nezek,meg mindig a 40 eves arcom nez vissza ram,ugy hogy ketto honapra ra,hyaluronsavas feltoltessel korrigaltattam az orr- szaj kornyeki rancaimat...termeszetesen jo dragan.Nem ertem,ha az ember evekig sporol,es kiad ennyi penzt egy mutetre,akkor az miert nem a vart eredmenyt hozza!Felhivtak a rendelobol,hogy jogosult vagyok valami 5% -os torzskartyara,en elmondtam,hogy egyaltalan nem vagyok megelegedve az eredmennyel...es semmi....sot olyba tunt,hogy nem is erdekli oket,kifizettem nekik a rengeteg penzt,benyeltek,a tobbi meg nem erdekes...azert ez nekem nem kisse felhaborito!!!!Nem az orvos tehet rola,aki csinalta,mert o is csak egy alkalmazott ott,a hely,az egesz,taszito....

  7. 2015. október 23. 08:4513.

    Szia Manna! Én ugyanígy szem árok feltöltésre járok a doktornőhöz (eddig 2 szer) és én is elégedett vagyok. Elsőre nagyon féltem, nehogy drasztikus legyen és oda is figyelt direkt keveset tett bele ahogy kértem. Aztán második alkalommal picit többet. Te milyen gyakran tölteted újra? 


    Az tény, hogy elég káosz van a rendelőben, de hozzám sosem voltak bunkok-van egy stílusuk ez igaz, de inkább olyan, mint egy színház olyan káoszos:)) de ha megcsinálják jol a dolgot akkor nekem ez megfelel. Másnál van ilyen irányú tapasztalatod? Szerinted miért a doktornő a legjobb? Én még Brandl Beatrixet néztem ki anno a neten, de végül nem hozzá mentem, mert ide valahogy könnyebben eljutok.


    Topichoz hozzászolva: Ha bőrgyogyászt keresnék lehet hogy máshoz mennék én is, mert oda nyugodtabb hangulat kellene nekem is. 


     


     

    előzmény:
    Manna81 (11)
    2015-10-22  10:25
  8. 2015. október 22. 17:3212.

    Sose higgy a húszéveseknek, kb 20 év múlva leszel középkorú...bár lehet addigra megint odébbcsúszik...)))


    Ettől függetlenül az utolsó mondatoddal tapasztalat nélkül is egyetértek.

    előzmény:
    Manna81 (11)
    2015-10-22  10:25
  9. 2015. október 22. 10:2511.

    A kor relatív, 35 éves vagyok - lehet, hogy hozzád képest fiatal, a 20 évesekhez képest viszont már középkorú. Ezek a beavatkozások szerintem nincsenek korhoz kötve, mindenki akkor él velük, amikor akar és amikor megteheti. 


    Nekem már egész fiatal korom óta megkeserítették az életem a szemem alatti árkok - ez genetika, viszont csak egy pár évvel ezelőtt találtam rá a megoldásra. Persze addig is próbálkoztam, krémmel, szérummal, pakolással, stb. A hialuronsavas feltöltés vált be egyedül és azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben, gondolj, amit akarsz - én tényleg nagyon elégedett vagyok. 


    És hidd el, ez olyan beavatkozás, amit nem mindegy, hogy ki végez.

    előzmény:
    eda-1952 (10)
    2015-10-21  12:08
  10. 2015. október 21. 12:0810.

    Nagyon meg lehetsz elégedve tényleg, ha ezért regisztráltál. Csak nem értek valamit: azt nem hiszem azért, hogy 81 éves vagy, valószínűbb, hogy 81-ben születtél.... akkor meg hogy lehet ennyi idősen, hogy évek óta rászorulsz?  Még túl fiatal vagy..

    előzmény:
    Manna81 (9)
    2015-10-21  10:33
  11. 2015. október 21. 10:339.

    Érdekes, én pont az ellenkezőjét gondolom. Nagyon karizmatikus egyéniségnek tartom Papp doktornőt, csodálom a szakmai tudását és a nemzetközi karrierjét. Erre joggal büszke is lehet.


    Szerintem feltöltésben nincs nála jobb szakember Magyarországon. Már évek óta hozzá járok, és saját tapasztalatból mondhatom, hogy szem alatti karikát senki nem tud úgy tölteni, ahogy ő. 

    előzmény:
    Noncs (8)
    2015-10-10  09:55
  12. 2015. október 10. 09:558.

    Sajnos én is csak negatívan tudom értékelni Dr.Papp Ildikó stílusát. attitűdjét, hozzáállását.


    Embertelenül nagyképű, türelmetlen, feszült, lekezelő arc, az egész lényéből sugárzik a kivagyiság. Direkt vártam  pár hetet, nehogy beazonosítható legyek, mert még sajnos vissza kell járnom, de legszívesebben hagynám a fenébe.


    Ordít, hogy inkább két lábon járó pénztárcának tekinti a pácienseit, semmint érző embereknek. Egy tized másodpercig nem uralkodik magán, vagy a gesztusain, mimikáján (ha egyáltalán képes ilyesmire a szétműtött arca mellett)


    Rendkívül fel vagyok háborodva, és többen is, akikkel a folyosón beszélgettem, csak az emberek nem merik felvállalni a véleményüket, nehogy baj legyen belőle.


    Messzire kerüld el, száz és száz orvos van Magyarországon, akik előzékenyek, kedvesek, lehet hogy csak megjátszás, de az Istenért, legalább játszák meg magukat. De ez a nő egy agresszív,lekezelő, nagykép ember, aki el van szállva magától, hiszen rengeteg pénzt kereshet. "Megteheti!"


     

    előzmény:
    Krissz009 (1)
    2008-06-09  19:09
  13. 2015. május 12. 15:297.

    Én 2 hete jártam a Körúti Orvosi Centrumban, úgy látszik a hangulat mit sem változott. Először elém engedtek valakit akinek utánam volt időpontja  a megkérdezésem nélkül, csak azért mert szólt, hogy siet, majd amikor a leleteimért jelentkeztem amit nagy nehezen kotortak elő többen, és kértem, hogy segítsenek értékelni a teljesen negatív allergia tesztet amit egy pozitív előzött meg máshol, azt mondták ne foglalkozzak azzal miért negatív, örüljek neki. Az asszisztensnő kedves kollégája pedig mellette halkan nevetgélt.


    Szakorvosi rendelésre hála Istennek már nem jutottam el hozzájuk, mert mint kiderült a 2.emeleten nem tudják kik rendelnek az elsőn....


    Senkinek nem ajánlom, drága és egyáltalán nem professzionálisak!

  14. 2013. december 19. 15:136.
    En tobb mint 70ezer forintot fizettem nekik hamlasztasert, amit elszurtak (foltosabb lett utanna az arcom, mint amilyen elotte volt). Meg csak elnezest sem kertek. Papp ildiko merhetetlenul flegma volt, majdnem egy orat varatott, mikor bementem hozza kontrollra azzal, hogy vmi baj van (nem tudom mit kepzelt, hogy megunom a varakozast, es elmegyek annak ellenere, hogy ennyi penzt kifizettem nekik egy elrontott beavatkozasert). Nem javaslom oket. Lutri es lehuzas!
    előzmény:
    Krissz009 (1)
    2008-06-09  19:09
  15. 2013. február 22. 22:175.

    A koruti orvosi centrum előszöris baromi drága. Önmagában nem lenne gond, de tartalom nélkül. Morcosak, hepciásak, kedvetlenek, rossz a légkör. Orvos parancsolgat, nővérke rohan...mindezt egy légyszívessel türelmetlenül álcázva. 

    Egyszóval rossz a légkör, ennyiért sokkal jobbakat találni. 

  16. 2008. június 9. 19:474.
    nem, én nőgyógyászhoz...
    előzmény:
    Krissz009 (3)
    2008-06-09  19:43
  17. 2008. június 9. 19:433.

    Te is a bőrgyógyászatra mész? Én minél előbb szeretnék, jövő héten pl.

     

    A dr-nő hétfő délután és szerda délelőtt rendel, ha épp hozzá akarsz menni. 

    előzmény:
    carnation79 (2)
    2008-06-09  19:40
  18. 2008. június 9. 19:402.
    én is oda készülök egy hónap múlva...
    előzmény:
    Krissz009 (1)
    2008-06-09  19:09

Címlap

top