2016. 09. 30. Jeromos

Keresés a fórumban

Barátságot keresel? - megh (
18
 embernek tetszett)
Több Ez van! topik »
»

Köszöntünk nálunk!

 

Családos vagy? Magányos vagy? Hétköznapi témákról, sok mindenről beszélgethetünk, politikamentesen. 

Ha velünk szeretnél tartani írj bátran! 

 1. 2016-09-30 14:4229348.

  Nahát! Elég bosszantó, hogy mit meg nem csinálnak egyes szolgáltatók! Nem csoda, ha "felment a vérnyomásod" az esettől!


  Télen, mit gondoltál, mit teszel a kicsi facsemetékkel? Mi kiültettük a kertbe védett helyre, és a fagyok előtt letakartuk bőven falevelekkel, úgy hogyha fúj a szél, akkor se vigye le róluk. Biztosan Férjed jobban tudja, hogy mi a teendő. Mi nem értettünk nagyon a dologhoz, csak úgy okoskodtunk, hogy eddig is kint volt a nagy árnyékában. Szerencsére nem tettünk kárt bennük, mert szépen fejlődtek!


  Nektek is kellemes délutánt kívánok !

  2016-09-30  12:21
  naros (29347)
  előzmény:
 2. 2016-09-30 12:2129347.

  Szia Kata!


  Jó olvasni amit  a gázosokról írtál!


  Lányom meséli, véletlenül meglátta a házuk előtt álló kéményseprőket és kiszólt segíthet-e?


  Azok épp menni akartak, pedig kiderült évi rendes ellenőrzésre jöttek...


  de se előzetes értesítés, se csengő se dudálás....


  Ahogy mondták már másodszor voltak


  aztán rájöttek a turpisság, harmadjára már külön kellene


  fizetni a szolgáltatásért.... 


  Ki vagyok akadva, szerintem ez felháborító mert


  ez nem szolgáltatás, ez kiszolgáltatottság!


  No, nem idegesítem magam, árt a szépségemnek.


  Gyomláltam, leszedtem az utolsó levendula virágokat


  élveztem a napsütést. 


  A tiszafák tenyérnyiek, jól mutatnak az árvácskákkal,


  hogy meddig nem tudom, mert csak délutáni napot kapnak.


   Nyugodt délutánt kívánok!   


   

  2016-09-30  11:39
  kata622 (29346)
  előzmény:
 3. 2016-09-30 11:3929346.

  Sziasztok Lányok!


  Mekkorák a tiszafácskák? Biztosan jól fogják magukat érezni Nálatok!


  Köszönöm, a jókívánságot Menyem nevében is. Tegnap is bement dolgozni, de nincs valami jól, talán egy "csipetet" van csak jobban. Azt mondta, ha hétfőig nem lesz javulás, akkor elmegy az orvoshoz.


  Sajnos, tegnap nem sikerült "életet lehelni" Anyu egyik fürdőszobai égőjébe. Valószínű, hogy a vezetékben van valami gubanc, mégpedig a kacsoló és az égő között. Szerencse, hogy két villanykapcsoló van a fürdőszobához, így a másik akadálytalanul működik, mégpedig amelyik pont a tükör felett van. Azt mondta Anyu, majd csak akkor hívjunk szerelőt, amikor festés előtt leszünk, mert ha bontani kell, ne legyen ronda a fal egész télen.


  Reggel felhívtam a gázosokat, a szokásos éves felülvizsgálat miatt. Pont jókor, mert még nem voltak sokan a várakozók között, még én is meglepődtem, amikor azt mondta, hogy 4-én jönnek ! Még rá is kérdeztem, hogy október 4-én?! Amire az ürge nevetve felelte, hogy ha akarom, akkor decemberben is kijöhetnek! Mondom Neki, hogy meglepődtem, mert tavaly is három hét múlva jöttek, erre nem számítottam, hogy napokon belül tudnak jönni. Azt mondta: asszonyom, nagyon jól tetszett elkapni a fonalat!!! Mondtam, akkor most már tudom, miért szeretek kötni is, mert jól "elkapom" ! Jót nevettünk.


  Kellemes napot, az ebédhez jó étvágyat kívánok !

  2016-09-29  11:41
  naros (29345)
  előzmény:
 4. 2016-09-29 11:4129345.

  Sziasztok, szia Kata!


  Balkonládába ültettem a tiszafácskákat,


  szeretném ha töprésednének.
  Menyednek jobbulást kívánok!


  Évek óta készülök  Csarnokba, de nem jutok el.


  Lányok, legyen jó a napotok!


   


   

  2016-09-29  10:26
  kata622 (29344)
  előzmény:
 5. 2016-09-29 10:2629344.

  Sziasztok Lányok!


  Remélem, jól pihentetek az éjjel!


  Ági! Mekkora a tiszafa, amit vettél, lesz helye gondolom. Nagyon szép, ha megnő és még vághatod is, olyanra, amilyenre szeretnéd! Nekünk is volt, annak a Nagynéném kertjéből kaptuk, Aki a Rózsadombon lakott, talán emlékszel Rá. Olyan picik voltak még a "fák", hogy két kis cserépben vittük ki a telekre, kb.10cm-esek voltak. Neki volt egy nagy bokor, és az alatt hajtott ki ez a két kis csemete. Gyorsan nőttek, jó helyre kerültek!


  Nessy! Írtad már, és emlékszem, milyen státuszban vagy a munkahelyeden, arra is, hogy milyen lehetőségeid lesznek, ami feltételes, de reménykedésre adhat okot, ha meglesz a végzettséged! - így gondoltam...


  Lányok! Tegnap elmentünk Fiammal a Nagycsarnokba, jóformán csak az árusok hangja volt magyar. Mindig sokan vannak ott külföldiek, de tegnap délután vagy mi mentünk pont akkor, mikor a legnagyobb forgalom volt, vagy mivel, már régen voltam bent, elszoktam tőle. Időnként olyan nagy hangzavar volt és tumultus, hogy még mi is majdnem elveszítettük egymást !


  Zeller zöldje és felfűzni való paprika miatt mentünk, de ha már ott voltunk, akkor körbejártuk és mást is vásároltunk.


  Menyem sajnos beteg lett, tegnap délutánra már nagyon rosszul volt, fájt a torka, így nem jön ma. Csak mi megyünk  Fiammal Anyuhoz délután.


  Kellemes napot kívánok !

  2016-09-28  21:43
  SilverEagle (29343)
  előzmény:
 6. 2016-09-28 21:4329343.

  Sziasztok Lányok, még itt egy kicsit


  Kata, én csak közmunkás vagyok, nem hinném, hogy bármi változna- de legyen igazad. Ha meglesz a papírom a suliról,akkor jogviszonyt bontanak, és ugyanazzal a dátummal visszavesznek, csak nem segédmunkásként, hanem a gazdasági osztályra a közmunkásoknak adható magasabb bérrel. Aztán ha az egyik csaj elmegy szülni- mert mégiscsak terhes- akkor  talán lehet pályázni a helyére, de csak arra a határozott időtartamra, amíg vissza nem jön GYES-ről. Most az egyik kolléganőt pont így vették fel normál státuszba, hogy szülni ment egy kolléganő, de ha lejár a próbaidő- ami ilyenkor előről kezdődik-, akkor annyi évre kap csak szerződést, amíg távol lesz a kismama. Pedig az a kolléganő már 2 éve van itt, de ugyanolyan közmunkás volt, mint mi, és szeptember valahanyadikával vették fel, amikortól már a szülési szabit tölti a kismama- hamarosan szülni fog. Csak ilyen történhet velem is, de nem biztos.  Adri, biztos,hogy  minden jól fog sikerülni Anyukádnál. Hinni kell benne, hogy úgy lesz. A gondolatnak teremtő ereje van!


   


  Jó éjt, szép álmokat Nektek!

  2016-09-28  10:31
  kata622 (29340)
  előzmény:
 7. 2016-09-28 15:3429342.

  Szia Kata!


  Délelőtt babakocsival a kertészeti lerakathoz kanyarodtunk 


  és az újra tönkrement pistike helyett tiszafát és nefelejcset


  vettünk. Beültettem, egyelőre még jól néz ki....


  Ajándék minden ilyen szép nap, gondolom jót sétáltál!


  Ábelék elmentek, fiamékat várom.


  Lányok, nyugodt délutánt kívánok!

  2016-09-28  13:37
  kata622 (29341)
  előzmény:
 8. 2016-09-28 13:3729341.

  Halihó Lányok!


  Csak úgy benéztem. Szép idő van, kicsit sétálgattam.


  A délutánhoz kellemes elfoglaltságot kívánok !

  2016-09-28  10:31
  kata622 (29340)
  előzmény:
 9. 2016-09-28 10:3129340.

  Sziasztok Lányok!


  Ági! Tetszett a "fonalas égő" !


  Nagyon jól írtad az "álarcot" is! Sok idő, több tapasztalat után, nagyjából már a megismerkedés elején hozzávetőlegesen ráismer az ember egy-egy típusra...


  Adri! Szurkolunk Anyukádnak a vizsga és majd a műtét miatt! Reméljük sikeres lesz mindkettő! Anyukádnak nagyon sokat jelent a Te és Testvéred támogatása, szeretete! Ezek segítik Őt!


  Orchideával kapcsolatban megkérdezem a Menyemet, hátha Ő is tud valamit mondani Ági tanácsához. Holnap Ő is jön Anyuhoz, itt alszik.


  Nessy! Mindig is úgy volt, hogy akik a rangsorban a végén voltak, nekik kellett főleg "húzni az igát"! Semmi nem változott...!


  Reménykedj abban, hogy a suli elvégzése után, jobbra fordul a munkahelyeden a sorsod! Szívből kívánom!


  Lányok! Lemegyek a zöldségeshez. Anyunak fogytán van a tojáskészlete, holnap délután megyünk Hozzá, ezért azt megveszem, és ha már lemegyek, akkor körülnézek máshol is.


  Kellemes napot kívánok !

  2016-09-28  08:32
  naros (29338)
  előzmény:
 10. 2016-09-28 10:1229339.

  Sziasztok Lányok!

  Adri, Budapesten van 4 helyszínen Főzelékfaló Ételbár. Nem annyira olcsó, de ha este 20,30-ra odamegy az ember, minden, még meglévő ételt féláron adnak. Én teljesen egyedül vagyok, így vannak ételek, amit egy személyre nagyon nehéz elkészíteni, vagy ha mégis,. akkor 1-2 hétig ehetném folyamatosan azt a mennyiséget. Pld kelkáposztát nem lehet dekára venni, így a rakott kel elég macerás otthoni elkészítésre. Akkora adagot adnak egy adagnak, hogy én behoztam ebédre, és másnapra meghagytam a felét,és így is hatfelé állt a fülem, úgy jól laktam. Ugyanez a töltött paprika vagy a káposztás tészta, mert káposztákat is két fej nagyságban lehet kapni, a töltött paprikánál meg már darabra lehet kapni a paprikát igencsak drágán-és akkor még nincs meg a darált hús, a főtt rizs, amit szintén nem lehet 2 paprikának megfelelő mennyiséghez kapni.A brassói isteni, és az is akkora mennyiség, hogy én 2 napig eszem az egy adagot.  Kizárólag ezeket a kajákat veszem, amit egy ember nehezebben old meg. Minden mást elkészítek. Sokszor fölkerekedem este, és elmegyek 20,30-ra, mert a rántott, vagy sült húsokat is féláron adják, és az kész van. Azt is szoktam venni, de csak ritkán. Ahhoz csak köret vagy épp főzelék, vagy mártás és főtt burgonya kell, és megvan a kaja.

  Gyengeségre, hirtelen fogyásra kiváló a gyógyszertárba kapható Nutridrink ital.Orvos is felírja kérésre, így sokkal olcsóbb, mint vény nélkül. Receptre 24 darab kerül 2000 Ft körüli összegbe, míg felírás nélkül 7000 Ft köröl van a 24 darab. Van cukor-glutén és laktóz mentes változat is, csak úgy kell kérni. Valahol adnak darabra is, és ez megerősíti Anyudat, mert ezt kórházakban is adják vitamin bombaként azoknak, akik valami miatt fogynak, vagy nem tudnak enni. Anyukád fontosabb, ne izgulj a munkahelyen. Biztos, hogy mindent jól csinálsz, csak rossz, ha ez másoktól nem így jön le.
  Most én is kaptam megerősítést, hogy még talán jobb is vagyok annál a kolléganőnél, aki már sok-sok éve általános iskolai végzettséggel itt van a cégnél, de inkább a "szájával" dolgozik, nem a keze jár.


  A másik kolléganő jól megmosta a fejem, hogy ne izguljak a kupi miatt, mert nem az én felelősségem, hanem a mérnököké, és azok főnökeié...Igaza van. Megnyugodtam, mert amit odaadnak, azt megcsinálom, de két kézzel csak egy félét tudok egyszerre csinálni- az pont elég is.


  Ma - persze ha megszáradtak a kimosott cumók- hajtogatni fogok ( amiket nem kell vasalni), és a szoba egyik felét plafontól földig takarítani fogom. Ez mindig ilyen tél előtti nagytakarítás , mert hidegebb időben csak percekre lehet kinyitni az ablakot, most még sarkig kitárom, és úgy porolok.


  Szép napot Lányok!

  2016-09-27  21:04
  Aodrey (29337)
  előzmény:
 11. 2016-09-28 08:3229338.

  Sziasztok Lányok!


  Csípős a reggel, fázott a nyakam míg felhoztam Ábelt.


  Szegénykém alig lát a náthától.


  Kata, égő hogy elveszítettem a fonalat izzóügyben,


  bocsánat!


  Nessy, kitartás! Sajnálom hogy így feltorlódtak a munkák


  a munkahelyeden, nehéz feszült légkörben dolgozni.


  Adri, az orchideákat  spriccelem, hetente fél órára


  beáztatom, évente kétszer tápozom. A fény miatt nem mindegy hol vannak, ki kell tapasztalni a helyüket, nem szabad vizesen tartani, de gondolom ezeket már mind tudod.


  Anyukádnak jobbulást kívánok!Drukkolunk a vizsga miatt, de ha elsőre nem lesz meg az sem tragédia.


  Nem tudhatjuk kinek mit osztott az élet, milyen álarc mögött bujkálhat némelyik munkatárs. 


   


  Lányok, vigyázzatok magatokra nyugodt napot kívánok!   


   

  2016-09-27  21:04
  Aodrey (29337)
  előzmény:
 12. 2016-09-27 21:0429337.

  Sziasztok Lányok!


  Nessy hol tudsz ilyen jó áron ebédet venni?


  Itt Szombathelyen a nefőzzél.hu-ról szoktam rendelni, finom, kiadós, házias ízvilág, és volt hogy egy heti étkezésem kijött 3500ft-ból. Szerintem jó ár.


  Az Anyunak október 13-án lesz a műtétje. Ott szabadságra jövök, illetve a főnökömet kértem ha emiatt év végére nem marad elegendő szabadságom, akkor írjanak fizetetlenre de nekem ott kell lennem Anyu mellett. Főleg ha őt is egy nap után kiengedik, nem fog tudni nagyon felkelni még, segítenem kell. 


  Most emiatt is izgulunk és holnap után lesz a kresz vizsgája, amiatt is. De mondtuk neki tesómmal, semmi nem fog történni ha elsőre nem lesz meg. Nem dől össze a világ.


  Amúgy a történtek óta nagyon gyenge, fogy folyamatosan, és fájdalmai vannak (görcsök ami neki a hátába sugárzik ki főként). Hétvégén rávettem hogy a közeli tónál sétálgassunk, de hamar elfáradt abban is.


  Én is dekoncentrált vagyok, a munkahelyen úgy érzem nem teljesítek jól. Nem tették szóvá, de...


  Amúgy a két kolléga, akikre panaszkodni szoktam, tudták hogy azért késtem mert Anyuhoz mentőt kellett hívni, de ők azóta sem kérdezték egy szóval sem hogy mi a helyzet vagy minden rendben e... Nagyon rosszul esik...


  Olvastam, írtatok orchideákról. Anyunak van sok, de sokszor betegek vagy tönkre is mennek. Legutóbb amit az Aputól kapott orchidea levele lett beteg. mintha valami kártevő kiszívogatta volna. Vettünk drága orchidea spray-t, de különösebb hatást nem értünk el vele. Van esetleg bevált módszeretek?


  Ti hogy vagytok? Felénk vénasszonyok nyara, de sok a fejfájás, másra nem tudjuk fogni csak az időjárásra.


  Vigyázzatok magatokra és köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok! Sokat jelent! Jó éjszakát!


   

  2016-09-27  18:37
  SilverEagle (29336)
  előzmény:
 13. 2016-09-27 18:3729336.

  Sziasztok Lányok!

  Ágikám az a helyzet, hogy kicsit fáradt vagyok, mert a munkahelyen krőzusnak néz az egyik adminisztrátor, és ami az Ő asztalán hetek óta hevert, azt mind oda hozta nekem, hogy tegyem rendbe. Irattározás megy ezerrel, mert a rendszer le van fagyva a sok régi, lezáratlan, de mégis már archív anyagtól.Azokat mind le kell zárni, és akkor sokkal gyorsabb lesz az egész irodaház szinten. Iszonyat mi mennyiséget felhalmoztak azon az osztályon, ahol én is vagyok. Még a mosdóba is úgy mentem, hogy engedélyt kértem ettől a hölgytől, hogy kimehessek pisilni, és utána az ebédemet elfogyasztani. A másik adminisztrátor látta, hogy látástól mikulásig csináltam, így berontott 1 óra után, és kérdezte ettünk-e. Mondtuk kórusban, hogy nem. Erre közölte, hogy ilyet senki nem kívánhat, hogy még az ebédidőben dolgozzunk, így dobjunk el mindent, és együnk. Mi meg mindhárman mint a jó gyerekek parancsszóra nekiláttunk ebédelni. Jött ám a másik kolléganő, és kérdezte mit csinálok, erre mondta, hogy bocsi, de ebédelek- néha azt is kell, így elment. Elkezdett sírni, hogy a hozzá tartozó mérnökök mindent rásóznak- nem akartam mondani, hogy Ő meg tovább adja nekem, így nincs miről beszélni...Lenyeltem az ebéddel ezt a mondatot...Az eltérés csak az, hogy Ő alkalmazott, és már sok éve van ott, így nem 50 ezer Ft-os segédmunkás bért kap mint én, de én csinálok szinte mindent...

  Tegnap pszicho felülvizsgálaton voltam. Anyu halála óta negyed évenként kell menni.17,30-ra voltam hivatalos. Ehhez képest 19,38-kor jutottam be arra az 5 percre, ami alatt kiderítette, hogy jól vagyok, írt gyógyszert biztonság kedvéért, és kész. Este 21 órára értem haza, mert úgy dönt9ttem, hogy kihasználom a Főzelékfalóban a 20,30-tól érvényes 50%-os kedvezményt, így mára és holnapra is vettem kaját. 2 napi kajám nem volt 1000 FT sem. 872 Ft  volt minden összesen. Vettem egy szép szelet rántott csibe mellet, rizst, párolt káposztát, és holnapra pedig töltött paprikát, amihez jár egy hatalmas adag főtt krumpli, és 2 nagy paprika van a mártásban. Szerintem megérte. A gáz, amivel megfőztem volna mindezt, 3x ennyi lett volna...Holnap csak a mártással a paprikát viszem el, és fél szelet kenyérrel fogom megenni, így a meghagyott burgonyához készítek egy tejföllel kapor mártást, reggel sütök 1 perc alatt hozzá tükörtojást, és kövi napra is lesz kajám...Ennyi pénzből majdnem 3 napig eszem, csak a kaporból 2 perc alatt lesz mártás, és 2 tojást megsütök mellé- annyi, ami plusz...


   


  Szóval nagy a hajtás-pajtás a munkahelyen, de így este jövök, de ha egy kicsit lazulunk, akkor holnap délelőtt is.


  Legyen szép estétek, nyugodt éjszakátok!

  2016-09-27  08:34
  naros (29331)
  előzmény:
 14. 2016-09-27 14:4929335.

  Ági, pontosan nekem is ez a meglátásom. Ezen azonban nem lehet csodálkozni, hiszen annyi a kétes tett! Mennyi idős embert, sokszor még a fiatalt is "átvágnak" ilyen-olyan indokkal, azok a szerencsétlenek pedig elhisznek mindent.... A sok közül utalhatok azokra az elvetemült emberekre, akik idős embereket azzal hívtak fel, hogy baleset érte az unokát, stb., és utaljanak át nekik pénzt, mert segítségre szorulnak, és ők majd segítenek...! Undorító!!!!!!!!!!!!


  Jót nevettem a "cupákon"! Nálam is van a mélyhűtőben kettő db, arra várnak, hogy megfőzzem őket. Valamelyik nap, amikor a hentesnél voltam, láttam, hogy szép tiszták, ezért mindjárt vettem. Ritkán szoktam főzni körömpörköltet, nem idegenkedünk tőle, jóízűen elfogyasztjuk egyszer-egyszer.


  Ágikám, azt hiszem "el-olvastál" engem, az az égő még nem ég. Igaz van másik égő is a fürdőszobában Anyunál is, az viszont fényárban tündököl, tehát mégis ég egy égő!


  Még nem vagyok készen a vasalással, pedig jó lenne, ha igyekeznék, de ha holnap folytatom, akkor sem lesz semmi baj. Közben intézkednem kellett, telefonokat kellett lebonyolítani. Egyrészt Anyunak a szokásos féléves kontroll a kardiológián. Időpontot kértem, ami nem ment egyszerűen, mert ugyan a "kisasszony" felvette a telefont, de félre tette valamiért, mindent hallottam a túlsó oldalon, amit beszélgettek, de a telefonba nem szólt bele. Már éppen leakartam tenni, amikor végre, gondolom, eszébe jutott, vagy meglátta, hogy a telefon nincs a helyén, beleszólt, hogy mit is szeretnék... Előzőekben már elmondtam... Na mindegy, végre sikerült egy nyavalyás időpontot kapnom.


  Aztán megbeszéltem az "utódommal", hogy csütörtökön, délután jön fel, hogy átadjak neki mindent, azzal kapcsolatban, amiről beszéltünk. Október első munkanapján a "nyomdokomba" lép, hála Istennek!


  Szép délutánt kívánok !

  2016-09-27  13:33
  naros (29334)
  előzmény:
 15. 2016-09-27 13:3329334.

  Hali!


  Örülök hogy ég a lámpa!


  Reggel felhívtak hogy elkészültek, így elmentem a szemüvegekért.


  Benéztem a piacra is, gyönyörű de külföldi barackot vettem.


  Úgy kell nekem mert nem kérdeztem rá. Teljesen olyan min a


  champignon, beleharapva azonnal kiderült, bizony  csak "gumibarci".


  No, ne legyen ennél nagyobb bajunk...


  Életemben ma másodszor főzök körömpörköltet, régebben 


  még a gondolatától iskirázott a hideg.


  Olvasom, a kopó ízületek miatt kívánjuk a cupákot.


  Müller Péteren elgondolkodtam,  igaza van veszőben a jóság,


  sőt, manapság már gyanakvás kíséri az önzetlenséget.


   


  Jó munkát, kellemes délutánt kívánok!


      


   


   


   

  2016-09-27  12:06
  kata622 (29333)
  előzmény:
 16. 2016-09-27 12:0629333.

  Halihó Lányok!


  Pici szünetet tartok.


  Az ebédhez jó étvágyat kívánok !

  2016-09-27  11:03
  kata622 (29332)
  előzmény:
 17. 2016-09-27 11:0329332.

  Szia Ágikám!


  Köszönöm, jól aludtam, jelenleg vasalok. Van bőven, eltart egy darabig, amíg elkészülök. Most már a kimondott nyári holmikat ahogy kivasalom, összehajtom és megy félre, majd felkerülnek a szekrények legfelső polcaira. Jó pár napig tartó rámolások következnek ruhák terén az eljövendő hetekben.


  Örülök, hogy jót aludtál, és hogy nem fáj már a fejed!


  Tegnap nem sikerült megjavítani Anyunál a lámpát, mert tévedésből másik égőt vett le a polcról Fiam, amikor vásárolni volt. Sietett, és nem vette észre ( csodálkoztam, mert mindig annyira megnézi mit vesz!), mentségére váljon, hogy akkor nagyon sietett, és a polcon ezek szerint nem szabályosan egy-ugyanaz a típusok voltak. A doboz hasonló, de mégsem az van benne, ami kellett volna. Így helyette egy jót beszélgettünk, megtárgyaltunk sok mindent. Anyu örült, mi sem voltunk túl sokáig Nála, szóval végül is nem mentünk hiába. Majd csütörtökön újra elmegyünk.


  Szépen süt a napocska, piros pontot kap!


  Ma nem kell főznöm, úgy hogy csak a vasalóé "vagyok"!


  Kellemes napot kívánok Mindenkinek !


   

  2016-09-27  08:34
  naros (29331)
  előzmény:
 18. 2016-09-27 08:3429331.

  Sziasztok Lányok!


  Kata,sikerült megjavítani a lámpát?


  Ma kivételesen sokáig aludtam, hajnalban


  bevettem egy fájdalom csillapítót, kialudtam magam és a 


  fejem is kevésbé sajog.


  Adri, jól vagytok?


  Nessy, minden rendben?


   


  Lányok, nyugodt napot kívánok!


  2016-09-26  13:21
  kata622 (29330)
  előzmény:
 19. 2016-09-26 13:2129330.

  Menyemnek egy egész orchidea gyűjteménye van, azok a legkedvesebb virágai.


  Szerencsére az édesség nem visz kísértésbe. Néha megkívánom, de egy-két szelet, vagy darab süti, csoki annyira elég, hogy egy ideig nem kell. Magamnak nincs értelme édes sütit sütnöm, de Fiam és Anyu is nagyon szereti. Menyem sem nagyon eszi az édeset. Mi inkább a sós süteményeket kedveljük.


  További szép, napfényes délutánt kívánok !

  2016-09-26  11:50
  naros (29329)
  előzmény:
 20. 2016-09-26 11:5029329.

  Szia Kata!


  Remélem megjavítjátok a hibát, mostanában


  szakembert találni nem egyszerű dolog!


  Beáztattam a lepke orchideáimat,  szívem szerint vennék még,


  de aztán ellenállok a kísértésnek. Bár az édességnek is ellen


  tudnék állni!


  Várom Ábelt, unokás délutánom lesz.


  Jó étvágyat az ebédhez!   


   


   

  2016-09-26  10:12
  kata622 (29328)
  előzmény:
 21. 2016-09-26 10:1229328.

  Szia Ágikám, sziasztok Lányok!


  Köszönöm, én jól aludtam, csak keveset. Reggel a munka előtt feljött Fiacskám, így korán fent voltam. Azután ugyan visszafeküdtem, de már nem aludtam igazán. Félig fent voltam, már akkor minden zajt hallottam kintről. Nem baj, örülök, hogy itt volt!


  Mosom a hajam, délután Anyuhoz megyünk, Fiam megnézi az égő foglalatát a fürdőszobában. Ugyanis a múlt héten, amikor kiderült, hogy valami nem stimmel az árammal, vagy a biztosítékkal, akkor hazafelé ment fel Anyuhoz, és nem volt Nála fáziskereső. Hiába kapcsolta vissza a biztosítékot, és hiába tett be másik égőt, mégsem szuperált az az egy szem égő. Szóval majd ma elválik, hogy megtudja-e keresni a hibát, vagy valahol a vezetékben rejlik a hiba. Akkor viszont villanyszerelőt kell hívni.


  Mindenkinek szép hetet, kellemes napot kívánok !

  2016-09-26  08:07
  naros (29327)
  előzmény:
 22. 2016-09-26 08:0729327.

  Sziasztok Lányok!


  Remélem jól aludtatok, 


  szép őszi napokat, jó hetet kívánok!   


   


   

  2016-09-25  21:59
  naros (29326)
  előzmény:
 23. 2016-09-25 21:5929326.

  Jó éjszakát!

  2016-09-25  21:19
  kata622 (29325)
  előzmény:
 24. 2016-09-25 21:1929325.

  Lányok, szép estét, jó pihenést kívánok!

  2016-09-25  20:09
  SilverEagle (29324)
  előzmény:
 25. 2016-09-25 20:0929324.

  Sziasztok, újra itt

  Ági, Mazsinak hízni kell , de teljesen jól van. Erősödik, eszeget, amiket fincsit teszek be mindenkinek. Ma kaptak főtt krumplit, és almát a magokon, és egy kis fürtös kölesen kívül. Mind a
  Manci elvégezte a dolgát, és én is felteregettem. Jó röptetőt, és a +  kalitkát is gyönyörűen rendbe tettem, és utána kapták a finomságokat.  Sokat mostam, fel is terítettem ami elfért, és előtte csobbantam én is a zuhany alá- mielőtt a nyakamba zúdul a csöpögő ruha.


  A szekrény projektet kiterjesztettem az előtérre is, és átvariáltam ott is a dolgokat, hogy jobban elférjen a madarak cucca. Most megveregetem a vállam, hogy sikerült, de úgy elfáradtam ezekbe a munkálatokba, hogy gyorsan készítek egy egyszerű kaját holnapra , utána pihi


   


  Kata, klassz lehetett a kirándulás ebben a szép időben.


   


  Adri, remélem, idővel jobban leszel,   és szebben alakul minden...


   


  Megyek hajat mosni, és összedobok valamit holnapra.


   


  Legyen szép estétek, és kezdődjön egy jobb hét...


   

  2016-09-25  14:09
  naros (29322)
  előzmény:
 26. 2016-09-25 14:3129323.

  Halihó Lányok!


  Adrikám! Nagyon sajnálom, hogy Anyukád beteg lett. Sajnos, azok a szomorú napok nem múlnak el nyomtalanul, később jönnek ki. Egy darabig tartja magát az ember, aztán egyszerre csak a szervezet jelez. Nekem is Öcsém és Férjem elvesztése után, ami csak pár hónap különbséggel következett be, műtétre lett szükségem.


  Kívánom, hogy minden rendben legyen Nálatok !


  Ágikám! Nagyon belelendültem a sütésbe, még sós rudacskákat is sütöttem.


  Most már befejezem a konyhai műveleteket, jöhet a pihi.


  Kellemes délutánt kívánok Mindenkinek !

  2016-09-25  14:09
  naros (29322)
  előzmény:
 27. 2016-09-25 14:0929322.

  Sziasztok Lányok!


  Kata, látom jót kirándultatok!


  Adri!Nem gond ha nem írsz emiatt ne aggódj,


  ritkán emlegetünk, de gyakran gondolunk rátok.


  Szeretném ha gyógyulnának a sebek, csökkenne a


  fájdalom és rád találna a szerelem.


  Nessy, teljesen meggyógyult Mazsi?


   


  Lányok, nyugodt délutánt kívánok!   


   

  2016-09-25  10:33
  Aodrey (29321)
  előzmény:
 28. 2016-09-25 10:3329321.

  Sziasztok Lányok!


  Sajnos megint nem úgy alakultak a dolgok mint ahogy az ember szeretné. hét közepén hajnalban Anyuhoz mentőt kellett hívni, úgy nézett ki infarktusa van... szerencsére a sürgősségin elvégzett vizsgálatok alapján "csak" elég sok epeköve van és ez okozott nagy bajt és halad a hasnyálmirigy fele ezért műteni kell. Hétfőn kérünk időpontot attól a sebésztől aki engem is műtött.


  Lelkileg minket is Anyut pedig fizikailag is nagyon megviselt a dolog, végigéltük újra mikor Apuhoz hívtuk a mentőt... és hogy Apu már nincs és mi lesz ha Anyuval baj történik...


  Szóval ezért nem is kapcsoltam be számítógépet, valahogy semmi kedvem semmihez...


  Sajnálom, remélem nem haragudtatok meg rám.

  2016-09-25  10:12
  kata622 (29320)
  előzmény:
 29. 2016-09-25 10:1229320.

  Sziasztok Lányok!


  Remélem, jól pihentetek!


  Ágikám! Sógoromék szerettek volna elmenni a mi régi telkünkhöz, megnézni, milyen változások lettek arra felé. Ott jártunk, közben Barátnőmékhez is beugrottunk egy kis időre. Marasztaltak, de mivel nem beszéltünk arról, hogy oda megyünk, nem akartam ott maradni. Így is csak azért mentünk be, mert mikor elmentünk előttük, a kertben volt. Nagy volt a meglepetés, boldog voltam, hogy örült nekünk. Sógorom, mindjárt nekiállt segíteni a Barátnőmnek, pont a sövénnyel bajlódott, mikor meglátott minket. Előkerült sütemény, és amíg a sövény volt műsoron, mi elugrottunk a cukrászdába a Sógornőmmel, vittünk fagyit. 


  Az idő jó volt, mikor eljöttünk Tőlük, leparkoltunk a Duna-parton, jó darabon végig sétáltunk a gáton, megnéztük a csónakházat. Sokáig időztünk a régi helyeken. Ők is szerettek ott lenni, amikor még megvolt a telek.


  Egyébként nekiálltam sütni, Rákóczi túrós lesz.


  Szép napot, kellemes időtöltést kívánok !

  2016-09-25  08:55
  SilverEagle (29318)
  előzmény:
 30. 2016-09-25 09:4429319.

  Sziasztok Lányok!


   


  Megyek a konyhába,  ahogy látom


   


   jó időnk lesz,kellemes szép vasárnapot kívánok!   

  2016-09-25  08:55
  SilverEagle (29318)
  előzmény:
 31. 2016-09-25 08:5529318.

  Szép reggelt mindenkinek!  Mancit még ilyen korán nem merem üzemeltetni, de már benne van a víz, és el van készítve a mosnivaló.9 óra után mehet a mosás- alattam 2 gyerekes család van, hátha alszanak.
  Felveszek valami melegebbet, és kimegyek a madárkákhoz, elkezdem az első kalitka rendbe tételét.


  További szép napot mindenkinek!


   


  2016-09-24  20:24
  SilverEagle (29317)
  előzmény:
 32. 2016-09-24 20:2429317.

  Sziasztok, újra itt


   


  Ági, az csak egy HA lehetőség, de fogalmam sincs róla, hogy van-e olyan kolléga ott az osztályon, aki épp ilyen stádiumban van, vagy épp nyugdíjba készül.Mi a 2. emeleten vagyunk, ők a 3.-on. Ott csak az informatikusoknál jártam, máshol nem. Ezt a HA verziót csak a velem együtt lévő közmunkás kollégák mondták, mivel hirtelen 3 közmunkást felvettek normál alkalmazottnak- miért ne vennének fel engem is- gondolták ők.
  Ez sajna nem hivatalos infó, csak egy feltételezés, hogy "hátha"...
  De! Ha elvégzem ezt a sulit, sokkal több lehetőségem lesz máshol, mert egy csomó állás hirdetést kukáztam, ahol bérest kerestek, de szakképzettet. A gyakorlati időt meg tudom magyarázni, hogy ennek a folyamatnak az előkészítését végeztem 17 évig, de papírt nem tudok róla mutatni, hogy értek hozzá. A papír beszél mindenhol sajna.
  Egy biztos: Véletlenek nincsenek, így ha a Sors így rendelte, hogy ezt kell csinálnom, annak oka van. Hiszem, tudom...

  Manci mosógépem megúszta a mai napot, mert nem mostam, de a holnapit nem fogja. Találkoztam anyukám volt legjobb barátnőjével, és a kapunál lévő kukák társaságában több mint egy órát beszélgettünk, így a mosás holnapra maradt. A madárkák visítoztak, így a takarításuk helyett finomságokat kaptak. Van számukra ilyen csomagban kapható, szárastul megszárított búza és zab, abből készítettem nekik füzért, hogy visítás helyett foglalják le magukat a csemegézéssel. Ha lenne normális kamerám, ezt az elfoglaltságot filmre vettem volna. Az egy lábon csüngéstől kezdve, a fejen állásig mindent megtettek a csibéim, hogy elérjék a finomságokat.


  Azt látni kellett volna, milyen akrobata babáim vannak.


   


  A teljes generált amit beterveztem náluk, holnap a mosás közben megoldom. Amíg Manci pörög,vagy folyik a víz a kádba,  addig végzek 1-1 kalitkával, így ügyesen két legyet ütök egy csapásra.


   


  Mára búcsúzom. Csobbanok egyet a kádba, és ma korábban randizom a kispárnámmal, így korábban ébredek, és fél nap alatt végzek a két tervezett művelettel. Az csak a rosszabb a dologban, hogy a hűvösebb idő miatt lassabban száradnak a dolgok, és addig a nyakamba lógnak a kád felett...Hétfőn este pszicho negyed éves felülvizsgálat, kedden ELMÜ villanyóra csere, pénteken kórházi felülvizsgálat, szombaton újra suli.... Alig lesz szabad percem, de így a jó...halad minden.


   


  Szép estét, jó éjt, majd vidám ébredést mindenkinek.


      

  2016-09-24  18:29
  naros (29316)
  előzmény:
 33. 2016-09-24 18:2929316.

  Sziasztok Lányok!


  Kata, merre jártatok?


  Nessy, félre értettelek, azt olvastam ha elmennek szülni,


  kaphatsz rendes állást.


  Finom a brassói!


  Lányokma  kirándultunk a budai hegyekben, kellemesen elfáradtam.


  Szép estét kívánok!

  2016-09-24  17:22
  SilverEagle (29315)
  előzmény:
 34. 2016-09-24 17:2229315.

  Szia Ropy!


  Hmmm.. elgondolkodtató amit írsz. Én például más szemszögből is le tudom ezt írni.
  Írod, hogy mást kell előtérbe helyezni. Ha Te pld a párodnak főzöl valami finomat, vagy kimosol, vagy kitakarítasz, azzal egyfajta boldogságot adsz Neki is, mert jóízűen fog enni, illatos , frissen vasalt ruhába fog járni, és örömmel jön haza egy tiszta lakásba. Ez egyfajta boldogság- szerintem- csak mivel "megszokta", nem biztos hogy mondani fogja, hogy milyen fincsi a kaja, milyen jó, hogy rendezetten, tiszta ruhában mehetek dolgozni stb...De ha mindezt nem csinálnád meg, azonnal feltűnne, és szerintem Te sem éreznéd jól magad, hisz megszoktad, hogy ezek megvannak...de attól még ADTÁL a másiknak, és ez inkább boldogság, mint teher...
  Gondolom, jól ismered a párodat. Az is boldoggá tehet ha pld elkészíted a kedvenc ételét egy gyertyafényes vacsora keretében, vagy találsz a neten egy klassz filmet, amit közösen meg tudtok nézni.
  Ha mindenképp csak attól lenne boldogság érzeted, ha magad lennél, akkor elő lehet venni egy kikapcsoló könyvet, kötést, horgolást, vagy egyszerűen egy fejhallgatóval hallgatni egy "meditációs zenét vagy gyakorlatot". Olyan lazulást biztosít, hogy frissen ébredsz a végén. Vagy csak egy kényeztető otthoni wellness: egy forró, illatos fürdő, egy nyugtató pakolás az arcra, csukott szemmel pihenve közben...Én minden héten egyszer, vasárnap csinálok ilyet. A F.book AK webinár csoportjában minden vasárnap van net konferencia keretében előadás, meditáció, egymás gyógyítása. Olyan szuper!
  Annyi örömet lehet találni anélkül is, hogy bárhová mennél...Menj virtuálisan! Hallgass valami kedvedre valót, és gondolj hozzá azt, ami jólesik.

  Kívánom, hogy jobb legyen...

  2016-09-24  09:06
  ropy (29311)
  előzmény:
 35. 2016-09-24 16:3029314.

  Újra itt, megjöttem a suliból.


     Hazafelé elhaladok a Főzelékfaló előtt. Megláttam, hogy van brassói, így hoztam egy adagot, mert imádom, csak épp egy személynek nem igazán lehet csinálni, így néha-néha meglepem magam, ha csinálnak itt. Most épp azt falom , az itthoni ubi salátával. Mennyei! Ebben az étkezdében szuper jó szakács van. Úgy főz, olyan az ízvilág, mintha én főzném
  Ma elég sokáig voltunk a suliban, mert a tanárnő nem akarja, hogy más szombaton hosszabbítani kelljen.Bele is kell húzni, mert 4 hónap szombatjai mindjárt letelnek- gyorsan múlik az idő-, és sok a tanulni való.
  Ági, engem rendes státuszba nem fognak felvenni. Én közmunkás vagyok- most  segédmunkás bérért, ami nettó 50 ezer Ft. Ez azért van, mert a 10 végzettségemből egyet se fogadtak el azzal, hogy egyik se vág bele a cég profiljába. Van érettségim, van felsőfoknak megfelelő végzettségem, van 5 db ECDL vizsgám, és van SAP tanfolyamom 3 is, és kommunikációs tanfolyami végzettségem is van 3 modul. Közölték, hogy egyik se passzol a céghez, így kaptam a segédmunkás bért. Találtam ezt a tanfolyamot ahova járok, és kérdeztem, hogy ezt elfogadják-e vagy sem. Közölték, hogy igen, mert gazdasági osztályuk, és azon belül bérelszámolás is van, így az jó lesz. Én továbbra is közmunkás leszek, csak nem segédmunkásként, hanem kiléptetnek ahogy megkapom a papírt, és a gazdasági osztályra vesznek fel közmunkásként, de a minimálbér összegével, mert van/lesz szakirányú végzettségem.
  Ennyi történik csak.

  Megyek, felizgatom Manci mosógépemet, és a madarakat kipucolom teljesen- nagy generál (ülő fákat, hintákat- mindent kiveszek)

  Lehet, ma még jövök, addig szépeket mindenkinek!


      


   

  2016-09-23  18:21
  naros (29305)
  előzmény:
 36. 2016-09-24 12:4529313.

  Halihó Lányok!


  Sógoromék rövidesen itt lesznek, majd holnap jelentkezem.


  Szép napot, tartalmas időtöltést kívánok !

  2016-09-24  10:21
  kata622 (29312)
  előzmény:
 37. 2016-09-24 10:2129312.

  Sziasztok Lányok!


  Szépen süt a nap, kitűnő kiránduló idő lett, ezt is jósolták. Kirándulni ugyan nem megyek, de majd jönnek a Sógoromék, Velük délután elmegyünk valamerre.


  Most fő az ebéd, húsleves, fasírt burgonyával és kovi ubival lesz a menü.


  Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok !

  2016-09-24  09:06
  ropy (29311)
  előzmény:
 38. 2016-09-24 09:0629311.

  talán ezt hívják boldogságnak. vagy szabadság. lehet hogy jobb lenne egyedül.  lehet hogy belefáradtam hogy mindig mást kell előtérbe helyezni magam előtt.  rossz ha mindig meg kell magyarázni mit miért szeretek és szeretnék. egyenlőre csak a mindennapok vannak.ha eljutok a városban sétálni,én is egyedül megyek.   nincs nyafogás, hiszti.


  de az idő kevés. a férjem azt is furcsállja miért van nekem erre szükségem.  ahol olyan helyen él az ember,ahol a lelke békében van,szeretik,és szereti a környezetét... hasonlo az érdeklődésük..stb.,     ott elég a napi munka. az eggyütt tevékenykedés.   de ha mindenki magányosan teszi a dolgát,este beesik az ágyba, reggel kezdődik elölről, az nem kielégítő a léleknek.

  2016-09-23  13:30
  SilverEagle (29299)
  előzmény:
 39. 2016-09-24 08:1929310.

  Sziasztok Lányok!


  Nessy, jó tanulást kívánok!


  Margaret,mi újság felétek?


  Kata, jól aludtál?


  Lányok, szép napot kívánok!


  2016-09-24  07:35
  SilverEagle (29309)
  előzmény:
 40. 2016-09-24 07:3529309.

  Betoppan az Ősz...

  Köd lepedőbe burkolózik a táj,
  Jön az Ősz, múlik lassan a Nyár.
  A fák, bokrok pihenni térnek,
  Ezer színben búcsút lengedeznek.

  A Nap sugara még megérinti őket
  hegyeket, völgyeket, őszülő mezőket.
  A költöző madarak is útra kelnek lassan,
  S az Ősz, mint várva-várt vendég:
  eső-csizmában betoppan.

  2016.09.14. 18h
  Nessy

 41. 2016-09-24 07:3129308.

  Szia Drága!


  Örülök, hogy itt látlak. Nem sok időm volt mailt nézni, így csak tegnap láttam, hogy írtál. A munkahelyen iszonyatos sok a munka- alig tudok ide is írni, így még nem válaszoltam. Én inkább beszélgetni szeretek itt, vagy szóban- levelezni nem igen van időm.FaceB-on néha csetelek, de sokszor azt se látom, ha írnak, mert munka van. Bocsáss meg, hogy nem válaszoltam. A címem jó- nincs is másik címem, csak az az egy van.


  Írj is nekünk, ne csak olvass! Én nagyon örülnék neki

  Legyen szép napotok, megyek a suliba lassan.

  2016-09-23  16:34
  margaret3711 (29303)
  előzmény:
 42. 2016-09-23 20:5329307.

  Nekem is jó a tapasztalatom az Aldi áruival, szívesen vásárolok Náluk. Tonhal kitűnő választás, remek ötlet!


  Szép estét, jó pihenést kívánok!

  2016-09-23  18:21
  naros (29305)
  előzmény:
 43. 2016-09-23 18:2129305.

  Nessy, drukkolunk neked,


  hogy vegyenek át rendes státuszba! 


  Szeretem a madarakat, mindig örömmel figyelem őket.


  Kata, rászoktunk az aldira, nincs túl nagy választék, de megbízható


  a minőség és villámgyors a kiszolgálás. A tej náluk a legjobb, a hús friss a zöldség gyümölcs is elfogadható. Tonhalat vettem hétvégére, szeretjük rántva.


   

  2016-09-23  17:33
  kata622 (29304)
  előzmény:
 44. 2016-09-23 17:3329304.

  Halihó Lányok!


  Ági! Mindent kaptatok az Aldiban, amit szerettetek volna venni? Majd mi is megyünk hozzájuk, mert vannak olyan termékek, amit tőlük szeretünk vásárolni, ilyen a zuhanyfülke tisztítószere is. Nem mindegy mivel tisztítjuk.


  Fiam is, amikor hazaért, mondta hogy meleg lett, én is érzékeltem hazafelé jövet. Itthon kihűltek a falak az éjszakai lehűlés következtében.


  Már elindult Menyemhez, de sokára fog megérkezni, mivel a Róbert Károly körutat és az Árpád hidat már elkezdték "felszántani". Atya Isten jövő nyárig! "Csuda klassz" lesz, szegény közlekedőknek! Ugye "a rosszban is van valami jó"? - szerencse, hogy naponta nem onnan jár be dolgozni a Fiam!


  Nessy! Nincs gondom a madárkákkal, "akik" nekem nem kedvenceim, azok a galambok és a verebek, - ennyi. Haragszom azokra, akik kenyeret dobálnak szanaszét, pl. a játszótér közelében, hogy kedvükre ezeket etessék, és hogy sokszor már olyan szemtelenek, hogy majdnem az ember fejére szállnak... Vigyázni kell a szűk utcákban egy-egy helyen, ne menjünk a ház mellett, mert fentről "jön az égi áldás"! Vannak pl. nagyon is kedvenc madaraim, ilyen a meggyvágó, és Fiamnak is volt papagája, amikor kicsi volt, hogy megtanulja a gondoskodást. Volt sírás-rívás, amikor szegény Pityuka egy megfázás miatt kimúlt.


  Szóval nem idegen egyáltalán a madártartás. 


  Margaret! Régen jelentkeztél. Mi újság Nálatok?


  Lányok! További kellemes estét,  - már csak az óra után tudunk ilyenkor délutánt kívánni, mert mindjárt besötétedik...


   

  2016-09-23  15:54
  SilverEagle (29302)
  előzmény:
 45. 2016-09-23 16:3429303.

  Szevusz Agikam !


  Van a tarsolyodban e-mail is. Lehet,hogy az e-mail cimed megvaltozott?


  Privi nem mukodik. Egy regebbi csere-bere topikban  talaltam az e-mail cimedet.


  Lanyok olvasom a topikot,orulok, hogy ilyen osszetatro baratok vagytok es Agikat szeretettel fogadtatok.


  Kellemes szep napot kivanok mindenkinek!

  2016-09-23  15:54
  SilverEagle (29302)
  előzmény:
 46. 2016-09-23 15:5429302.

  Szia Drága Kata!
  Félreértetted a dolgokat. Én abszolút nem sértődtem meg, ez csak egy leírás volt, hogy én sokkal többet tudok rőluk írni, mint bármi másról, mert családról nincs mit. Én csak kértem, ha sok a madaras, és zavaró, akkor nem írok annyit, hisz annyi minden másról lehet írni- írok másról.


  Van aki egyáltalán nem szereti a madarakat, mert "rikácsolnak". Hát akinek más állatkája van, annak valóban fura a xsok csipogás. Megértem, és ha sok belőlük, írok másról . Van a tarsolyomban más is, de ők a legkedvesebbek. Ez nem sértődés, inkább az, ha mást is szeretnétek olvasni, akár még verset is tudok betenni, amit én írtam :) Van blogom, onnan hozok párat, ha valakit érdekel :) Erre gondoltam...


   


  2016-09-23  14:05
  kata622 (29300)
  előzmény:
 47. 2016-09-23 15:1429301.

  Szia Kata!


  Bizony az éjszaka jólesett a melegebb paplan!


  Megjöttünk az aldiból, kimelegedtem mire végeztünk


  és kobakom is sajog.


  Igyunk egy kávét!


   

  2016-09-23  14:05
  kata622 (29300)
  előzmény:
 48. 2016-09-23 14:0529300.

  Halihó Lányok!


  Ágikám! Elkészültem. Zöldbablevest és paprikás krumplit főztem, uborkasalátával. Gyorsan felmostam.


  Előveszem a melegebb, átmeneti paplanokat, mert az éjjel már a vékony plédet magamra vettem.


  Betettem egy "főző" mosást, konyharuhák, stb.


  Nessy! Meglepődtem, ahogy reagáltál! Eddig ebben a topikban nem volt soha egy félreértés, megbántódás, furcsának találom... Nem szeretném, ha ez a topik félreértésekből állna, nem volt jellemző! Mindenki megadta a másiknak a tisztelet, akár fiatal, vagy akár idős volt. Igaz nem sokan maradtak meg, különböző okok miatt, amit csak mi tudunk Ágival.


  Azt gondolom, teljesen félreértettél, én viccesen írtam, hogy lassan "madarászok" leszünk! Egyáltalán nem állt szándékomban akár Téged, vagy akár a madaraidat bántani! Újabb elolvasás után, amikor róluk írtam, talán láthatod!


  Nem is szándékozom erről tovább írni. Tőlem írhatsz a madaraidról, és akár másról is, szabad a választás!


  Lányok! Nyugodt délutánt kívánok !


   


   

  2016-09-23  13:22
  SilverEagle (29298)
  előzmény: