Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

VIP Business - tapasztalat

Torolt_felhasznalo_465183
Torolt_felhasznalo_465183
Létrehozva: 2007. november 19. 20:44
Sziasztok!

Ismeri valaki a VIP Business Hungary Kft-t?
Ha van itt olyan aki kapcsolatban áll velük, mik a tapasztalatai? Volt gyakorlati haszna az együttműködésnek?

Várom az információkat és köszönöm segítségeteket!
  1. 2017. március 22. 15:463.

    Sziasztok!Ugy szintén ez a véleményem!!Borzasztó inkorrekt cég...mi is a mainap hívtuk fel őket 4 hónap( előre kifizetett öszeg) után,mert semmi fajta megkeresés nem volt a cégüktől.Csodálkoztam,hogy felvették a telefont--elmondásuk szerint Ők nem tehetnek róla--Nincs is ezzel semmi baj ,de ha ők vannak eme feladattal megbízva ,nem kevés összegért,azért elvárnánk,hogy szerezzen ügyfelet is!!!!Kerüljétek ezt a céget!Üdv.


     

  2. 2016. szeptember 21. 10:142.

    Február óra vagyok az ügyfelük, azóta egyetlen munkát sem tudtak közvetíteni egy olyan szektorba amiben az ügyfélszerzés nem nehéz munka (IT). Az éves díjat előre elkérik, megkeresésemre sem történt változás. Természetesen a díjat, csak szerződéskötés előtt említik addig csendbe hallgatnak róla. Inkorrekt brigád, kerüljétek őket és Danka Lászlót Zoltánt!

Címlap

top