Keresés a fórumban

Itt vagyunk régi barátok 2 (
57
 embernek tetszett)
Több Ez van! topik »
»

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

 1. 2014-09-01 22:2868678.
  Nagy hírrel jövök!!! Csütörtökön utazunk az Ágival Tihanyba!!!!! Azt még nem tudom, hány napra.

  Marcsi! Nem jutottam le hozzád, de nem is baj. Ugye?

  Julika! Küld erre a jó időt!!!!!!!!

  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.
  2014-09-01  19:41
  Picivirág1 (68677)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 2. 2014-09-01 19:4168677.
  Én elhiszem, és tanúsítom, itt keleten igazi nyár volt. Már már kánikulai. Csak úgy vonszoltam magam amikor Győzit vittem sétára. 
  Bízom benne, hogy elmúlik felettetek is a eső felhő és lesz még nyár, olyan indián nyár. 
  2014-09-01  17:20
  totyogoka (68675)
  előzmény:
 3. 2014-09-01 19:3668676.
  Szervusztok!
  A Marci hazajött. A Bimbóm is itthon van. Családi kupaktanács van.


  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 4. 2014-09-01 17:2068675.
  Sziasztok!

  Mese sincs ez már az ősz. Egész  nap esett szinte megszakítás nélkül. Bár délelőtt kicsit kegyes volt hozzám az időjárás mert eszembe jutott , hogy már a hétre se lenne elég a vasam így elszaladtam a dokihoz és sikerült is nagyon hamar végeznem. majd én is kimentem a Lehelre! Katika! Akár össze is futhattunk volna. Igaz én a gyógyszertárba mentem leginkább mert ami itt van szembe velünk az olyan mintha nem is lenne , mindig úgy rendelik meg a gyógyszereket alig van nekik készleten áru.
  Hétfőn nem szabad a piacra menni mert majdnem minden üzlet zárva van vagy ha mégis ki nyit akkor meg 2.-ig van csak nyitva.
  Utána egy volt kolléganővel találkoztunk kicsit beültünk az eső elől egy kávézóba én gyümölcs teát ittam és esküszöm jól is esett mert szinte átfagytam. Aztán délután megint nagyon rázendített az eső. Most is esik csak már kicsit csillapodott. Sűrű apró szemekkel esik olyan kellemetlenül. Az Orosházi veb kamerán meg látom , hogy kint ülnek a parkban és süt a nap. ( sajnos nem engedi bemásolni)

  Na mindegy nekünk ilyen szeptember elseje jutott itt a nagyfaluban!

  További szép napot!
 5. 2014-09-01 15:1868674.
  Sziasztok!

  Ma reggel átmentem a Lizushoz,vele aludtam egy kicsit még,mert esett az eső,a lányom elvitte sétálni,de fél uton visszafordultak ,mert már akkor megeredt,ilyenkor alszik ben a helynén,mint a bunda,nem is akar kimenni.
  Elmentem a Lehel piacra,délben,elvittem a metróig a takaritóErzsikét,aztán irány a piac,de nagyon elszomorodtam,mert a halas és vadas volt nem volt nyitva,azért bevásároltam gyümölcsöt,meg a lányo m szomszédasszonyának tejet és kenyeret.
  Már tul vagyok az ebéde és még most is esik,utálom ezt az öszkezdét,igazán lehetett volna szép ragyogó napsütés is,m int az Alföldön.

  Marimama! Elbucsuztál az uncsidtól?!Meglásd többször fog haza menni,nem ugy mint az én unokám,akit csak akkor láthatok,ha én kimegyek,azt sem tudom,hogy nyárom haza jönnek-e vagy kint maradnak dolgozni.Olyan nagy férfiak lettek,hogy csak csodálkozik rajtuk az ember,és ez azt jelenti,hogy mi pedig öregszpünk,ugy sajnálom,mert szeretném még a dédunokáimat is pesztrálni.

  Marcsika! Nagy szerencséd volt,mert reggel fél9-kor már jócskán zuhogott,aztán,délben,amikor mentem a Lehelre már nem esett,de mire haza jöttem kipakoltam,már megint esett.
  S zegény gyerekek,nem minden iskolában van lehetőség,hogy zárt helységben tartsák az évnyitót,legtöbbször ilyenkor még az udvaron lehetett tartani.Más m iatt is sajnálom őket,ebben a zürzavaros tanitási metódusokban és könyvekben.Rosszabb már ,mint anno volt.
  Jó,hogy már készülődhettek a meleg vizes kiruccanásra,irigyellek benneteket.
  A fiad,a menyed és a Kitty nagyon aranyosak voltak,hogy igy megleptek benneteket,elhiszem,hogy nagyon meghatott mit csináltak.

  Valikám! Nagyon szép verset hoztál nekünk,az lehet tudni,hogy ki irta?Legközelebb én is teszek fel egyet,amit nagyon szeretek.Nektek kedvez a boltban ez az időjárás?

  Julikám! Nektek tényleg jó,hogy szépen süt a nap,nemcsak azért,hogy dolgozhatsz a kertben,hanem a hangulata is jobb az embernek,m int most du 3-kor ugy néz ki mintha este lenne.Bár visszajönne a napocska.Jó munkát nektek.

  Rózsa! Örülök,hogy a névnapodon olyan sokan megkerestek és el tudtál velük beszélgetni,legalább nem foglalkoztál a problémáiddal,ez kellene neked,ezek a beszélgetések elterelik a figyelmedet.Azt mondtad,hogy a héten mész az Ágikáért is az oviba,aludjon nálad és reggel te vidd el és igy a másnapod is tele lesz örömmel.

  Gittám! Gondoltam azt is ,hogy kint vagy a kertben,de azt irtad sokszor,hogy kiviszed a telefont,ezek szerint igy is volt,de a fünyirás mellett nem csodálom,hogy nem hallottad meg őket , én a vonalason hivtalak.
  Látom most aztán megint agyon dolgoztad magadat,de a volt lakók a takaritást is kifizethették volna,mert az vele jár,ha valaki elköltözik.
  Mire a mütétre kerül a sor nálad,addigra hulla fáradt leszel és annak is örülni fogsz,hogy vizszintesbe lehetsz.
  Azt mondtad,hogy a fiacskád is tulajdonos a házban,igy én ugy gondolom,hogy természetes,hogy segitsen a házi munkák körül.

  Nem tudom hol esik és hol nem,de ahol esik azoknak kivánom magammal együtt,hogy holnapra kisüssön a nap és élvezhessük a " nyarunkat ".

 6. 2014-09-01 08:4368673.

  Mégis csak lenyomtam azt a 4 km-t


  Kihasználtam, hogy volt egy kis eső szünet.


  Bizony a vissza úton már igencsak kapkodtam a lábacskáimat ( 41-es) mert ismét jól rákezdett esni. Ráadásul úgy be van borulva mint ami egész héten így akarna maradni.


  Julika! Én is nagyon elérzékenyültem a tegnapi meglepetésen. Nekem mindig is többet jelentettek az apró kis kézzel készített ajándékok vagy a figyelmességek mint a pénzen vásárolt " értékes" ajándékok. has az idejükből adnak egy darabkát és figyelnek ránk szerintem az fel ér egy nagy csokor virággal. Amikor még jártunk le Anyukámhoz akkor mi is azon a hétvégén igyekeztünk mindig annyi mindent megtenni segíteni amennyit csak birtunk. Fát vágtunk , kertet ástunk sövényt nyírtunk, tetőt javítottunk stb. Rég volt.


  Na nem filozofálgatok itt tovább hanem kihasználom ezt az esős időt és ahogy kezdek pakolgatni Szoboszlóra úgy próbálom a nagyon nyári ruhákat feljebb rakni és az ősziesebbeket elő szedni. Olyan nagyon nagy meleg már úgy sem hiszem hogy lesz az idén.

  2014-09-01  08:08
  Picivirág1 (68671)
  előzmény:
 7. 2014-09-01 08:1068672.

  Valika!


  Megható, szép vers

  2014-09-01  08:08
  precon (68670)
  előzmény:
 8. 2014-09-01 08:0868671.

  Szervusztok!


  Marcsika!


  Annyira kedves volt a gesztus a fiadéktól, hogy kirázott a hideg..már mint libabőrös lettem tőle. 


  Itt gyönyörű idő volt tegnap és ma is. ketté van választva az ország, időjárásilag. Itt verőfényben mennek az iskolába. Nem tudom, az enyémek milyen kedvvel indulnak? Tegnap még Zentán voltak sakkozni. nem tudom, milyen eredménnyel, nem akartam este zavarni őket. Majd hív Kriszti ha leadja a gyerekeket Szegeden. 


  Most megyek a kertbe. tegnap Timi levágta a füvet, én meg a bokrokat csináltam, most a zöld hulladékot fogom eltüntetni. 

  2014-09-01  05:46
  totyogoka (68669)
  előzmény:
 9. 2014-09-01 08:0868670.

  Sziasztok.


  Nálunk borús esős az idő.


  Éjjel dörgött villámlott esett.


   


   


                       Nem könnyű, ha szomorú vagy,


  mosoly mögé rejteni a bánatot.
  Nem könnyű ,ha fáj valami,
  vidáman mondani -jól vagyok-.  Nem könnyű nevetni,ha érzed
  keserű könnyed fojtogat.
  Nem könnyű elrejteni más elől
  feltörni vágyó sóhajokat.


  De nem kell,hogy mindenki tudja,
  mi az ,amit most is érzel,
  mert nem tudja úgysem átélni, 
  akárki a saját eszével.


  De ha van melletted valaki,
  aki szeret és megért,
  kinek szavak sem kellenek ,
  ha rád néz, már az is elég.


  Tudja ,hogy mit érzel a mosoly mögé lát,
  érzi mi az ,ami belül kínoz és fáj,
  mert ,ha társad igazi társ,egy szó sem kell,
  jóban - rosszban, mindig melletted áll!  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 10. 2014-09-01 05:4668669.

  Szép jó reggelt Mindenkinek!


   


  Tegnap egy nagyszerű napon lettünk, túl Délben itthonról még nagyon szomorkás időben indultunk, de mire vonattal a Nyugatiból Gyálra értünk ott már a nap is kisütött. A sütögetés is jól sikerült volt egy "fő séf" de volt aki saját magának sütögette meg a kiválasztott bepácolt husit kedve szerint. Volt csirkemell , sertés tarja és különféle ízesítésű kolbászkák. Este amikor megjöttünk már elég késő volt de nem sokkal azután, hogy haza értünk, eleredt az eső. Éjfél után még esett , most meg arra ébredtem , hogy villámlik dörög az ég és ismét esik az eső. Szép kis iskola kezdés ez a gyerekeknek.Még jó , hogy lemondtam a Velencei nyugdíjas tábort mert ilyen vacak időben , most leshetnék a tóparton hogy mit is csináljunk egész héten.


  Mához egy hétre meg ilyenkor már Hajdúszoboszlón ébredünk és egy hétig élvezzük majd a gyógyvíz áldásos hatását.bízom benne , hogy a kezelések jót tesznek majd. Már nagyon várjuk, tegnap szinte egész nap erről beszélgettünk a buliban. Voltunk bőven ( 22.-en ebből 14 fő ott lesz majd Szoboszlón is)


  Az este nagy meglepi is várt bennünket itthon. Délben a fiam vitt ki bennünket a vonathoz és bizony nem hagytunk magunk után makulátlan tisztaságot. Mikor ste megjöttünk, minden edény ami nem fért be a mosogatógépbe ott maradt a konyhában és gondoltam , hogy majd ma elpakolok. Mikor haza értünk és felkapcsoltam a villanyt akkor láttam , hogy az ágy meg vetve a konyha rendbe szedve az edények elpakolva és egy kis levélke az asztalon: Jó éjszakát Mama és Papó Ezt kívánja a "Manó csapat" minden tagja Kitty Anya és Apa. Olyan kedves gesztus volt ez ami nagyon nagyon jól esett.


  Ilyenkor kicsit mindig elérzékenyülök és arra gondolok, hogy  most kezd beérni az a gyümölcs amit 35-37 évvel ezelőtt elkezdtem érlelgetni


   


  A mai reggeli gyaloglásom minden bizonnyal elmarad mert egyre jobban esik az eső és egyre nagyobbakat villámlik és zeng az ég!


  Ennek ellenére legyen szép a napotok!!!!!!!!!!!!!!!

 11. 2014-08-31 23:2068668.

  Szervusztok Barátok!


   


  Mindenekelőtt Kedves Rózsa! utólag kívánok minden lehető jót, ami a névnapodra és természetesen a hétköznapjaidra vonatkozik. Sajnálom, hogy nem köszöntöttelek az idejében, de talán tudod, nem volt netkapcsolatom. Csak remélem, hogy nem vetted zokon.


  Tőlem ma ment el a festő, akit a régi lakók finanszíroztak, mivel nem volt idejük megcsinálni, helyette megfizették. Az ezzel járó takarításról természetesen nem gondoskodtak, így maradt nekem ez a feladat is. Mintha nem lenne ezer más. Na de nem nagy gond, lassan túl leszek ezen is. Természetesen volt még ott bőven javítani való, így vettem csempét, fugát, ragasztót, a konyhába lábazati csempét, mindezt a saját kontómra, plusz munkadíjjal.


  Kb. egy hete vettem egy új hűtőszekrényt, a régit levittem a lakóknak. Vettem nekik egy gázpalackot, nekem sosem volt, hogy tudjanak főzni, de nem merik használni, nem nagyon bánom. Egyébként nem gyerekek, a pár átlagéletkora 33 év. Közben nem volt melegvíz, jött a kazánszerelő, megcsinálta, nem volt áram, nem volt víz (éves karbantartás miatt). Kicsit fintorognak, de nem tehettem semmit.


  Tegnap megjött a téli tüzifa, igaz, mindössze 6 m3.  A fiam talicskázta hátra, én raktam sorba a fáskamrában, így minden darabot megfogva, időnként lábújjhegyen állva raktam a plafonig, hogy beférjen.


  Ma reggel, mint egy félig döglött bogár, aki hanyatt fekve  találta magát, azon gondolkodtam hosszú percekig, hogy kelhetnék ki az ágyból. Végül sikerült. Aztán irány a bolt, mert elfogyott a kenyerem - napokig nem volt rá gondom -, majd a könyvelőhöz mentem, s mikor elment a festő, odalenti takarítás,  aztán befőzés, de nem sorolom, most végeztem, pedig mások lassan már kelnek.


  Katikám! Szerdán 5 és fél órán át nyírtam a füvet, nyilván nem hallottam a hívást, pedig a mobilt és a vonalast is kivittem magammal. A héten már kereshettem volna az első doktort, aki mondhatna valamit, de egyelőre erre nincs időm, főleg mert ma érkezett meg a fent lakó kislány, s egyelőre még nem bízhatom rá a házat, de ami késik, nem múlik. Igyekszem túl lenni minden fontos munkán, mert a műtét után már bizonyára - legalábbis egy ideig - tiltva lesz minden erőltető munkavégzés.


  Jó éjt mindenkinek! Amint tudok, jövök. Az biztos, hogy holnap valahová mennem kell, de egyelőre nem jut eszembe, mert nem írtam be a naptárba, most a fürdés idején majd biztos eszembe jut.


   

  2014-08-29  20:19
  stadber (68639)
  előzmény:
 12. 2014-08-31 16:4668667.

  Sziasztok Barátnők!


   


  Addig püföltem a monitort, mig bejött a forum hozzászólás lap. Pedig még egy hét mulva jönnek haza a gyerekek, hogy megjavitsák a gépem. Misiék Horváthországban  nyaralnaak.


   


  Az egyik szemem sir, a másik nevet. Most volt itt bucsuzkodni Attila. Költöztette az apja Pestre, holnap kezdődik az egyetem.


   


  Rózsa! Kivánok minden jót - amit csak szeretnél - névnapod alkalmából!!!!!!! Gyógyulj meg, és rendeződjenek javadra a dolgok!

 13. 2014-08-31 15:5068666.

  Valcsi! A Gulyásleves jó egy tál ételnek is, sok csipetkével. Esetleg palacsintát, vagy valami egyszerű, gyors sütit készítenék hozzá.


  sKati! Megnyugodtál, hogy az Unokádék jó helyen laknak. Nemsokára személyesen is látod. Ugye?


  Igen! Nagyon hálás vagyok, hogy a ritkán jövő Topictársak is megyjelentek a köszöntésemre.


  Ma is több telefon köszöntőm volt. Most a kellemesebbek, nem a tegnapi elszomorító beszélgetések voltak.


  Zöldbab főzelékem még maradt, utána ismét züllöttem. Megettem egy szelet tortát.


  A szomszéd Erzsi néni is telefonon köszöntött. Mondta, hogy csak holnap fog átjönni, így átvittem egy szelet tortát, mert holnapra már nem lenne friss-


  Nem mentem be, mert ha Ő nem jön át, annak oka van. Majd Ő jön, amikor kedve lesz.


  Most én is olvasni fogok. Fogyjanak a képeslapok, amiket az Erzsi barátosnémtól kapok, folyamatosan. Minden képeslapot, Bors újságot megvesz. Nem szereti a rejtvényeket, így az is megmarad nekem. Azokat nem tudják a férjével együtt sem kiolvasni.


  Itt is volt egy kis csendes eső. Mostanra kisütött a nap. Ismét nyitva van az erkélyajtó. Lehet, hogy kiülök olvasni.


  További kedvetek szerinti vasárnapot kívánok.

  2014-08-31  11:51
  stadber (68665)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 14. 2014-08-31 11:5168665.

  Sziasztok!


  Most elállt,de volt egy kis locsoló eső,igy nem kell öntöznöm,nincs valami meleg,de itt bent talán nem fagyok meg a lakásban.Ma nem vittem a Lizát,most a gazdijával ment sétálni.Nem főzök,mert van mit ennem,lazsálok és olvasok,hál isten van mit.


  Rózsa! Látod ,mindenki benézett,hogy téged köszöntsön,tudom,hogy egy kicsit ,nem kicsit nagyon érzékenyebb vagy,de ha majd túl leszel mindenen remélem megnyugodva gondolsz minden re.Kivánom,hogy minél előbb megoldódjanak a problémáid,mert akkor biztos vagyok benne,hogy az egészségügyiek is elmulnak.


  Marcsika! Itt esett nem csak be van borulva,igaz te nagyon korán vitted a Buksit,ha én ilíyen korán vinném a Lizát,meg is sértődne,hogy mit zavarom,mikor ő még alszik javában. Talán du nem lesz eső,hogy sütögethessetek ,érezzétek jól magatokat.


  Valikám! Nem nehéz ebben a válozó és igazán kellemetlen időjárásban megfázni ,én bevallom a lakásban bundapapucsban járkálok,igaz zokni nincs rajtam,de igy nem fázik a lábam.Jobbulást kivánok neked.Az uncsidnak is nemsokára elkezdődik a fősuli.


  Remélem mindenki jól van,holnaptól már itt a szeptember a mi nyarunk  mondják,de nem szeretem inkább a másik nyarat hoznám vissza még ha nagyon változatos is volt.


  Tegnap skypen beszéltem az uncsimmal és kamerával bemutatta a lakásukat,nagyon szépen van berendezve és minden van bent,ami egy mai háztartáshoz kell,a mosógép,egyben száritó is.A biciklijét az udvaron tárolja és nagyon készül ,már az uj tudományos értekezéseket tanulmányozza,hogy képbe legyen.A Borinak pedig lehet,hogy lesz a házban is állása,mert egy család tegnap bekopogott és megkérdezte tőlük,hogy elmennének vásárolni nem vigyáznának addig a gyerekükre,a Borcsa pedi mondta,hogy nagyon szivesen.


  Kellemes napot mindenkinek aki van,aki nincs.


   

 15. 2014-08-31 10:5568664.

  Sziasztok vidám vasárnapot.


  Nekem sajna rosszul indult megfáztam szét esik a fejem stb.


   


  Nálunk gulyás leves fő kéne valami második is de egyelőre nincs kedvem.


  A kislány gólya táborban van eddig jó az idejük


   


   


  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 16. 2014-08-31 10:4768663.

  Még most is borongós az idő. Ébren vagyok, mégis olyan, mintha álomvilágban lennék. Hiányzik a napfény. Sötét van.


  Kellemes vasárnapot kívánok, Mindenkinek!


  Marcsi!


  Kellemes ünneplést, jó hangulatot, szép időt kívánok délutánra.


  Főzök zöldbab főzeléket és ismét lesz utána 1 szelet torta. Nem érkezik vendég.


   

  2014-08-31  06:54
  totyogoka (68662)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 17. 2014-08-31 06:5468662.

  Szép jó reggelt!


  Itt borongós felhős még a reggel , de nagyon remélem , hogy délután se lesz rosszabb mert akkor Gyálra megyünk, nyár búcsúztató rózsa napot ünnepelni.


  persze itthon is ünnepelünk, mert a család együtt még nem ünnepelte meg Apust így ennek ma egy korai ebéddel megadjuk a módját.


  Tyúkhús leves lesz meg rántott sajt illetve csirkemell is rántva rizzsel na és a csomagoláshoz holnapra rakott krumpli.


  Ágotámék szerencsésen megérkeztek az este 9.-kor még ide csörögtek, hogy minden rendben volt az úttal kapcsolatban jól érezték magukat csak kissebb- nagyobb záporral találkoztak. Haza fele úton pl Győrig verte az eső a buszt de Ők nem áztak. Volt egy nagyobb zápor de akkor meg éppen ebédeltek így azt is meg úszták.


  Buksival már meg volt az első kör de Ő se nagyon akart sétálni most még korán volt. Elvégezte a dolgát és húzott befele a kapu felé.


  Holnaptól sok sok kis és nagy diáknak kezdődik a suli. Ilyenkor jó , hogy nekem már nem kell ilyenekkel foglalkozni viszont nagyon sajnálom azokat a szülőket ahol nagy gond minden évben az iskola kezdés.


  Legyen szép a napotok!


   

 18. 2014-08-30 23:1068661.

  No, tessék! Megint sírok, de most a meghatottságtól.


  Nagyon köszönöm, hogy sorbetErzsike, molly és franciIldi bejöttetek engem köszönteni.


   


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!


   

  2014-08-30  21:49
  sorbet (68660)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 19. 2014-08-30 21:4968660.

  Kedves Rózsa!


   


  Névnapod alkalmából kívánok neked én is erőt, egészséget és hozzá mindent, ami téged boldoggá tesz!


   


   

 20. 2014-08-30 20:1568659.

  Kedves Rózsa! Boldog névnapot kívánok neked erőben és egészségben!  

  2014-08-30  18:21
  rozsaanyu (68657)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 21. 2014-08-30 19:3668658.

  Kedves Rózsa!


   


  Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok Neked kedves családod körében.


   

  2014-08-30  18:21
  rozsaanyu (68657)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra. (Weöres Sándor)
 22. 2014-08-30 18:2168657.

  MINDENKINEK  köszönöm a névnapi köszöntést!!!!!!!!


  Lassan vége lesz ennek a napnak is. Elnyúlok és rejtvényezek, tv-t nézek.


   


  Hívott az Ágim telefonon. Nagyon kedves köszöntőt mondott. Naná, hogy elsírtam magam. Ezt még tetézte a csornai Sógornőmék telefonos köszöntő beszélgetése is.A Jóska sógor volt az esküvői tanunk. Azt mondja, hogy Ő egy életre szólóan tanúskodott. ............... 


  Nem tudnak jönni az Ágiék, mert a fürdőszobát kövezik náluk. A jövő héten, valamelyik nap, én megyek érte az oviba. Már nagyon várom.


  Még elalvás előtt jövök, hogy besöpörjem az összes köszöntést. Olyan jó, hogy vagytok nekem. KÖSZÖNÖM!!!


   


  u.i.:  Sikerült megtalálni a priviket, miBandink?  Oly jó, hogy éppen most jöttél topicozni. Sűrűbben gyere.


  Olvastam minden szolit. Nézzétek el, hogy nem reagálok, dekoncentrált állapotban vagyok. Jobb, ha hallgatok. Mindenkinek meg van a maga baja.

  2014-08-30  14:03
  mibandink (68652)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 23. 2014-08-30 18:0168656.

  Julika!!!!!


  Tudd be az "állapotomnak", hogy elkerülte a figyelmem, hogy Te voltál az első köszöntőm, pedig azt a szolit is elolvastam, csak mert Marcsi-val kezdődött, fel sem fogtam, hogy a vége már nekem szól.


  Mea culpa, mea maxima culpa.....


   


   

  2014-08-30  08:40
  Picivirág1 (68645)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 24. 2014-08-30 17:3968655.

  Sziasztok vidám délutánt.


  Rózsa Névnapod alkalmából kívánok neked boldogságot békességet egészséget.


   

  2014-08-30  14:06
  rozsaanyu (68653)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 25. 2014-08-30 15:1668654.

  Sziasztok!


   


  Már délután van és a sokadik sétánkra készülünk buksival. na jó ez még csak a 4.-k ma de nekem a semmihez képest sok.


  Valami van a lábával mert húzza fájlalja, már a szemem is kinéztem annyira kerestem hátha találok benne valamit toklászt vagy valamit ami esetleg szúrhatja, de nem találtam.


  Hétfőn megy oltásra és akkor majd a doki bácsi biztosan jobban át tudja nézni.


  Rózsa! Julika volt az első köszöntőd! 68645-ös szoliban. Én is általában új hozzászólásként szoktam írni és abban az egy levélen belül szólok több emberhez. Úgy gondolom, hogy úgyis el szoktuk olvasni az összes hozzá szólást és akkor úgyis észre veszik, hogy a Mindenkihez szóló üzenetben van egyéni megszólítás is.


  Közben megérkezett Kitty is, jaj olyan nagy lány már. Persze csak kinézetre mert egyébként meg nagyon gyerek! Várja a sulit a barátokat osztálytársakat de a sok tanulnivaló az nem hiányzik neki. Gondolom sok gyerek van ezzel így tanévkezdés előtt.


  Én nem tudom másképpen leírni Nektek hogyan kell a priviket megnézni, szerintem csak annyiban bonyolultabb, hogy le kell gördíteni egészen a lap aljáig hogy olvasható legyen.


   


  További szép napot

  2014-08-30  14:06
  rozsaanyu (68653)
  előzmény:
 26. 2014-08-30 14:0668653.

  Megjöttem a Lehel piacról, mint a málhás szamár. Jól bevásároltam magamnak. Vettem görögdinnyét, kukoricát, zöldbabot, hagymát, kaprot, petrezselymet, kenyeret. Ráadásul még bűnöztem is!!Nem tudtam ellenállni az Ország tortáinak. Mindkettőből vettem 1-1 szeletet. Majd beosztom. Így mulatok magamban.


  Julika! Gondolom, nem Marcsit, hanem engem szándékoztál köszönteni. Nem tudom hova írtad a levelet?!?! Megpróbálom az e-mailok között megkeresni.


  Mindenkinek köszönöm, aki szeretettel gondol ma rám!!!!!!


   


  Most zaklatott állapotban vagyok, mert a csornai Sógornőmék hívtak. Elmondtam, hogy nincs az Öcsikének visszaút hozzám.


  Egyenlőre elköszönök. Megpróbálok egy kicsit lenyugodni. Olvasgatok.


  Ugye, nem fenyegetés, hogy ma még jövök?!?!?!


   


  Mindenkinek szép, kellemes, vidám hétvégét kívánok!!!!!

  2014-08-30  10:42
  Picivirág1 (68649)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 27. 2014-08-30 14:0368652.

  Hú de szép név ez a RÓZSA!!!


  Kedvesem. Kívánok Neked a névnapodon minden jót, boldogságot, jobb egészséget a jó Isten áldásával.

 28. 2014-08-30 12:3868651.


  Rózsa !


  Névnapodon  szeretettel köszöntünk


  Erzsike Pisti


 29. 2014-08-30 11:5068650.

  Sziasztok!


  Már én is túl vagyon a sétán a Lizával,de ugy ráugrott a bokámra,mert meglátott egy fekete macskát,hogy még most is érzem.Ma nem fözök semmit,mert van tegnapi maradékom,majd talán holnap,de az is lehet,hogy leugrok a Budagyöngyébe,mert ott vasárnap mindig kedvezményes menü van.


  RÓZSA! Névnapora kivánom,hogy minden bajod testi-lelki elmúljon,sikerüljön a kisunokáddal együtt lenni itthon is és Füreden is.


  Marcsi! Igen ,tudom,hogy az Ágóék elutaztak és azért van veled a Buksi,a Kitty még nem érkezett meg,vagy csak vasárnap egy napot lesz veletek?Az jó hir,hogy séta eredményezett egy kis sulycsökkentés,az a lényeg,hogy megindult,én is szeretnék egy pár kilót leadni,na nem sokat,de mintha egy-két kilóval több lennék,mint a megszokott.Azért a párod egy hős,hogy egész éjjel tud dolgozni,biztos sok idő kellett hozzá,hogy átálljon.


  Julikám! Azt mondják,egy doki a tv-ben-,hogy ezek az alternativ gyógyászati dolgok,kuruzslások és nem szabadna megengedni ,hogy müködjenek,nagyon kikelt ellene,mert pl az mondta,hogy Európában ezt nem engedik hivatalosan.Igaz azt is mondják,hogy hinni kell benne,s akkor használ,én még nem voltam ilyenen.


  miBandink! Most itthon dolgozol?Mi ujság a gyerekek körül,nekik főztél ezek szerint finomat,biztos örülnek neki,amikor megvendégeled őket.Jelentkezz be többször.


  Nagyon örülök,hogy jó idő van,remélem mindenkinek szép hétvégéje lesz ,holnap már vége a nyárnak,sajnos jön az ösz és a tél,de nem szeretem.


   

 30. 2014-08-30 10:4268649.

  Én voltam, de nincsen jelentősége. 


  Marcsi levelében köszöntöttelek, és ez hiba volt


  de azért nagy nagy szeretettel köszöntlek megint!!!!!

  2014-08-30  10:15
  rozsaanyu (68648)
  előzmény:
 31. 2014-08-30 10:1568648.

  Szép napot!!!!!


  Marcsi! Köszönöm a szép rózsákat. Te vagy az első köszöntőm!!!!


  Nem találom az Üzenetek-et én sem, pedig már volt egyszer 9 olvasatlan. Sőt, még Margónak is írtam privit. Most nem találom.


  Megyek vásárolni, mert valamit főzni kellene. Készülök, hátha lesz váratlan vendég, akit nagyon várok, az Ágimat.


  Andrist minden nap látom, ill. kapcsolatban vagyunk, skypen. Bimbóm a Judit napot tartja, de én ma köszöntöm, mert nekem mindig is Rózsa marad, mert az az igazi neve is. Sajnálom, hogy "eljuditosodott".


  miBandink! Örömmel olvastam jelentkezésed.


  Mindenkinek legyen vidám, kellemes, kedve szerinti napja. Ha vidámat írtok, nekem is jobb a kedvem. Élvezzétek a nyár utolsó napsugarait.


   

  2014-08-30  09:53
  totyogoka (68646)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 32. 2014-08-30 10:0068647.

  Julika!


  Azért ennek a kezelésnek az ára is jóval barátibb és ha használ is az meg egyenesen ajándék! A masszázs mindig jól esik.


  Én annyit olvastam annak idején a varga gyógymódról, hogy úgy mente oda hittel és reményekkel teli . ha egy ici pici változást is észre vettem volna akkor még inkább hittem volna benne. Ott is nagyon sok beteg volt sok volt a kezelő személyzet. Még az is lehet , hogy mi éppen nem a megfelelőt fogtuk ki.


  Én azt kívánom , hogy legyen hatásos hiszem mint írtad , jó a társaság és már az első alkalom után is volt érezhető hatása.Akkor viszont meg éri eljárni.


  Én nem is írtam, hogy mivel az előző érsebészeti vizsgálat csak úgy ránézésre történt így a házi orvosom elküldött egy másikhoz műszeres vizsgálatot is kérve. Na kaptam is időpontot a Honvéd Kórházba ( nem tévedés) 2015, január 14.-reNagyon remélem , hogy addigra már el is múlik a boka dagadásom.

  2014-08-30  08:40
  Picivirág1 (68645)
  előzmény:
 33. 2014-08-30 09:5368646.

  Jajj Rózsa!


   


  Ezer bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elnéztem a naptárat!


  Holnap már az Erikákat köszöntik!  Így ma kívánok Neked Névnapod alkalmából, nyugalmat egészséget békességet magad és a családod körében!


  2014-08-29  20:58
  rozsaanyu (68642)
  előzmény:
 34. 2014-08-30 08:4068645.

  Marcsi!


  Ez annyiban nem hókusz pókusz, hogy ez is egy masszírozás. Ami ugye jólesik. Most pl. nem zúg a fülem...ez valós dolog. Eddig annyira zúgott, gyógyszert szedek rá. Ez a kezelés kb 3 napig tart, aztán szépen vissza süllyed az eredeti állapot, ha ezért kell egy kúra. 1000 Ft, ingyen visznek, kellemes társaság, kellemes a kezelő..ennyit megér. 


  A gyertya dologban nem nagyon  hiszek. Azért kipróbálom, mert azt mondta, megérzi rajtam, hogy megcsináltam-e?


     Rózsának boldog névnapot kívánok!!!!

 35. 2014-08-30 07:3868644.

  Szép jó reggelt!


   


  Már túl vagyok egy kör kutya sétáltatáson és egy órás gyalogláson is. Mind a kettő jól esett.Egy kicsit biztatóan alakul a "mérlegem" is.


  Jó volt olvasni, hogy egy kicsit több hozzá szólás is volt.


  Julika! Ez a kezelés nagyon érdekes lehet. Megmondom őszintén kicsit t ugrottam a Menedékházba ahol írtál róla . Velem az a baj, hogy nem hiszek ezekben. Én Ágotámat kb 45 alkalommal vittem a híres Varga Zoltánhoz alkalmanként 3000 ft fizettem neki. Nagyon akartam hinni akkoriban az Ő módszerében. sajnos semmit nem segített és láss csodát most egy csomó cikk foglalkozik vele a Bajor Imre halála kapcsán.De ha akkor nem járunk el hozzá egy életre lelkiismeret furdalásom lett volna , hogy miért is nem próbáltuk ki.


  Katika! Ágóék csak egy napra utaztak most el Ausztriába a Famili Parkba, este már haza is jönnek, de nem lehet egész napra egyedül hagyni Buksit bent a lakásban. Itt meg jól elvagyunk.


  Bandi! Amikor be vagy jelentkezve akkor itt középen felül ott van , hogy üzeneteid ( 1-2 vagy akár több is) arra rá klikkelsz és akkor megjelennek a nevek hogy kitől is érkezett az üzeneted,na arra a névre is rá klikk és legörgeted a lapot az egérrel egészen a lap aljáig. Akkor már ott a szöveg azt ha elolvastad akkor pedig ott van alatta , hogy válasz erre, és már írhatod is a választ.


  Rózsa! nagyon remélem, hogy a holnapi napon nem csak virtuális megemlékezésekben lesz részed. gyerekeid unokáid talán meg fognak lepni a látogatásukkal, vagy ha nem tudnak jönni akkor még mindig ott van , hogy mehetsz Te Andrishoz. Ha nem Ágival akkor pattanj vonatra és menj egyedül. tegnap olvastam az Alma patika ( itt van a Vizafogó végében) hogy hétfőtől akciósan kapható lesz náluk egy fajta gyógyszer ami akciósan most 999 ft lesz Ewofex 180 mg filmtabletta 30 darabos kiszerelésben (: A bőr allergiás állapotával az úgynevezett krónikus csalánkiütéssel kapcsolatos tünetek , úgymint kipirulás ödéma viszketés enyhítésére szolgál)Ezt most idéztem az ujságból. Tudom neked más bajaid is vannak de a gyógyszerész lehet , hogy meg tudná mondani , hogy szedheted-e a többi gyógyszereddel együtt. Egy sétát megér.A lakótelep végén van ez a gyógyszertár az Andrisék volt iskolájának az utcája végén.


  Megvagyok! Láttam a képeket a facebookon! A hangulat valóban fergeteges volt azt tükrözik a képek is. Itt mindenki jó kedvű volt de erre a napra félre tette a bajait mindenki és élvezte a találkozót.A Polgármester is jó fej volt nagyon.Most vasárnapra hívtak Szigethalomra is egy nagyszabású nyugdíjas rendezvényre de mi Gyálra megyünk név napozni illetve nyár búcsúztatóra!


  Most meg megyek a konyhába reggelizni. Apus későn jött haza most tovább fog aludni, nagyon nem szeretnék zörögni.


  Legyen szép a napotok!

 36. 2014-08-29 23:1168643.

  Sziasztok Kedveseim!


  Hogy kell a privit elolvasni? Segítség!!!!!!


  Ma főztem savanyú szívet nagyon nagy sikere volt, elfogyott.


  Most megyek aluszikálni. Mindenkinek szép jó éjszakát kívánok Rózsa szokásos kívánságával.Itthon vagyok és talán egy darabig itthon is leszek.


  Puszi Mindenkinek

 37. 2014-08-29 20:5868642.

  Az előző szolimat még délután írtam. Most jöttem és látom, itt ragadt. Csodálom, hogy elment.


  sKati! Olvastad? Magam is azt írtam, hogy jó lenne egy kicsit Ágizni. Bízom a hétvégében, hogy eljönnek. Még Tihanyba is megyünk, csak még az időpontot nem tudom. Most az orvoshoz járkálást is figyelembe kell venni. Időpontok vannak. Lassan jön majd a telefon is, hogy mikor mehetek a Szt. Ferenc kórházba, a szokásos kúrára.


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.


   


   

  2014-08-29  20:54
  rozsaanyu (68641)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 38. 2014-08-29 20:5468641.

  Nem tartott sokáig a visszaolvasás!


  Nagyon örülök Gitta, és Margó a bejelentkezéseteknek.


  Marimama! Gyógyítsák meg a Fiúk a gépedet! Te is gyógyulj mielőbb.


  Marcsi! Tornázz csak, ahogy jólesik. Te érzed a hasznát. Én is mocorgok, mert nincs is türelmem egy helyben ülni.


  Zacskós leves, gyümölcsszósz  főtt burgonyával és párolt csirkemell volt a mai menüm.


  Ismét vége egy napnak.  Még lesz pár nap szép idő, azután jön az ősz. Jó lenne most Tihanyba menni, az Ágimmal.


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.

  2014-08-29  18:54
  rozsaanyu (68638)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 39. 2014-08-29 20:3268640.

  Szervusztok!


  Ma Vásárhelyen voltam, yumejho kezelésen. Nagyon érdekes volt. Az is érdekes volt, hogy amikor a férjemről beszéltem, azt mondta és nem engedtem még el, mert amikor csak a nevét mondom tiszta görcs vagyok.  Mondtam, hogy én elengedtem, de azt mondta, el kell küldeni!!!!Kaptam olyan keleti, "bölcs" tanácsot, hogyan oldjam meg , azt mondta érezni fogja, hogy megcsináltam-e?


   

 40. 2014-08-29 20:1968639.

  Sziasztok!


  Ma azért egy kicsit jobb idő volt,igy ugy éreztem,hogy ki ülök a teraszra és szépen napozok egyet.


  Miután megcsináltam, az ebédet,megebédeltünk,aztán ott lazán elolvastam az ujságjaimat.


  Igaz ma én voltam a fuvaros a lányomat vittem oda -vissza a Déli-ig,mert nem akart kocsival bemenni a belvárosba,mert mindenhol felujitanak és utlezárások miatt nagy a torlódás.


  Marcsika! Én ma nem sétáltam,a Lizát ugyan átmentem berakni a helyére,mert ugy látszik valaki kinyitotta a kiskaput és hallottam az ugatását igy helyére tettem a szentemet.


  Akkor mégis csak van Buksid?,akit sétáltatni kell? Azt pedig gondolom örömmel veszedf,hogy a Kitty ois veletek lesz még az utolsó órákban a tanévkezdés előtt.


  Igen igazad van,nagy örömmel megyek,de most ők is nagyon várnak és örülnek.


  Gitta! Örülök,hogy bejelentkeztél ,nemcsak a Julika hivott én is hivtalak ,de nem vetted fel arra már nem emlékszem ,hogy kedd este,vagy szerda este.El tudom képzelni,hogy most sok dolgod volt,de már aggódtunk miattad.


  Margitom! azt pedig gondoltam,hogy nagyon el vagy foglalva a klubbokkal ,meg ,ahogy ismerlek,ha nem lettek volna ezek a programok,te szerveztél volna egye kettőt.


  Az a lényeg,hogy minden jól sikerült,de hát ez természetes nálad.


  Marimama! Jajk de jó,hogy jobban érzed egy kicsit lagalább magadat,biztos csak jó dolgokra gondoltál és igy nem is érezted a fájásaidat.


  Rózsa! Ugy látom tényleg egy kicsit depis vagy,nem csodálom,hogy a kiütések és az elötted álló problémák kikészitenek,nem is tudom,hogy mit ajánljak,talán a kisunokádat kellene elhoznod,hátha odaadja az anyája,mert az gondolom kikapcsol.Megnéztem a felrakott képeket,agyon  aranyos és jó hangulatu.


  Mindenkinek kivánok kellemes hétvégét.

 41. 2014-08-29 18:5468638.

  Jelentem, én is megvagyok! Csak elvagyok......... szomorodva. Visszaolvasok!


     Ödön nőtlen volt, egyedül élt apjával, és a családi vállalkozásban dolgozott.  Amikor megtudta, hogy beteg édesapjától egy vagyont fog örökölni, úgy döntött, hogy megnősül, és feleségével együtt élvezi majd az életet.

  Egy fogadáson pillantotta meg a legszebb nőt, akit valaha is látott.

  Elállt a lélegzete.

  -- Lehet, hogy átlagos férfinak tűnök -- vallotta be álmai asszonyának --, de néhány év múlva, amikor apám meghal, 65 millió euró örököse leszek.

  A lenyűgöző hír hallatán a fiatal szépség elkérte névjegyét, és három nap múlva a... mostohaanyja lett.

  Tanulság: a nők sokkal jobb pénzügyi elemzők a férfiaknál.
   


  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 42. 2014-08-29 18:4068637.

  Sziasztok jelentem "megvagyok" Csak kicsit olvastam vissza igy tudom az eseményeket katika nem sokára utazik Marimama jobban van kicsit. Talán a többiek "változatlan" állapotban vannak na ezt jelképesen mondom


  Rozsa szeretném ha priviben pár szóval ha lehet leírnád veled mi is van. Persze nem kötelezően kell csak érdekelne ha nem baj


  Elvagyok mint a tejbe tök . A klubomban "vendéglátás-várás" volt 3 klubot vártunk vendégül kedden nagyon jó találkozó volt . Amikor már minden klub ott volt köszöntöttük őket a polgármester is majd egy verses valami adott elő egy társunk majd én másod magammal egy kabaré jelenettel szórakoztattuk a vendégeket. utána fincsi ebéd volt. Majd gyors tekézés és nótázás és táncika következett. Ott volt a Zsófi uncsikám és énekelt 3 számot gondolhatjátok mekkora sikere volt amikor második számként na első  valami tavaszi ének másodiknak bedobta a boci bocit  majd szállj el kismadár énekelte. Nagyon szépen. (Zsófi azért volt ott mert nem tudtam hova tenni hát elvittem magammal. Hát ez van

 43. 2014-08-29 11:3068636.

  Szervuszotk!


  Jöttem volna korábban is, de nem jött be a topic.


  Most meg nem tudok még visszaolvasni, mert főzöm az ebédem.


  Kívánok kellemes napot. Ismét egy hét végénél járunk. Elmúlik a nyár.................. és mi vár rám????


   

  2014-08-29  08:23
  - (68635)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 44. 2014-08-29 08:2368635.

  Szép jó reggelt!


   


  Itt nagyon szép de már egyáltalán nem nyárias az idő. Süt a nap de már nincs olyan ereje.Bizony augusztus utolsó napjaiban járunk és ez már így szokott ilyenkor lenni. Ami azt illeti elég faramuci volt ez a nyár mert ha meleg volt akkor nagyon meleg vot és rengeteg eső is esett. Ez kinek kinek jó vagy rossz is lehetett. Mi általában azért megyünk elő vagy utó szezonban , mert akkor is előfordulhat ilyen szeszélyes idő viszont az üdülési árak fele annyiba kerülnek.


  Ma is voltam gyalogolni. Jól esik naponta kora reggel mosolygós korombeli emberekkel találkozni naponta.Na és már hiányzik is ha nem tudok menni valami okból kifolyólag.


  Ma jönnek Ágóék hozzák a Buksit így nem lesz üres a ház sőt holnap délután még Kitty is itt lesz vasárnap délig. Így van ez jól még ha kicsit több is ilyenkor a tenni való.


  Marika! Örülök, hogy némiképp csökkentek a fájdalmaid. Most az én vállam is egész tűrhető állapotba került így a második szuri után.A torna gyakorlatokat most lényegesen könnyebben csinálom


  Valika! Ez az oktatási reform egyre vacakabbá teszi magát az oktatást!


  Gitta! Örülök, hogy van neted! A soraid között amit írtál a magamra vonatkozó részt megértettem és " felöltöztem" Ismered a mondást akinek nem inge nem veszi magára , De mint régebben írtad is nem ezen múlik egyikünk boldogsága sem Én így is jól érzem magam a bőrkémben!


  Katika! Ügyes vagy , hogy már le is foglaltad a repülő jegyedet. Nagy segítség leszel kint az uncsidéknak. Arról nem is beszélve, hogy a mindennapi találkozás azzal akit nagyon nagyon szeretünk külön gyógyszer a léleknek.


  Rózsa! Nem szívesen cserélnék most Veled. nagyon sok hullám csapott össze a fejed felett. Próbálj arra koncentrálni, hogy jól kell hogy ki jöjj ezekből a problémákból és nem szabad negatívan gondolkozni.


  Kincsike! innentől már csak jó derékkal kell rendelkezni, hogy követni tudjátok danika futólépéseit.


  Julika!Jó a csend jó a csend de gondolom , hogy Neked is eszedbe jut , hogy nem olyan rossz azért az sem ha tele van történésekkel a ház. Most neked persze van tenni valód az állatkákkal is, hiszen azok is igénylik a szeretetet és a gondoskodást.


  Na megyek mert lecsót főzök meg majd előre gyártott pizza lapból csinálok pizzát és az lesz  ebéd.


  További szép napot!


   


   


   


   

   
  - (0)
  előzmény:
 45. 2014-08-28 22:0568634.

  Szervusztok Barátok!


   


  Köszönöm Julika, hogy beírtad az üzenetem.


  Kb.egy órája működik a netem, de nem igérem, hogy itt leszek egyhamar. Nálam valóban fennforgás van, de túl hosszú és bonyolult ennyi kihagyás után elmondani/leírni, és egyelőre nincs energiám, s tán lelkierőm ehhez. Főleg nem szeretném, ha olyanok olvasnák, akik érintettek a lelki bajaimban, priviben meg nem is írnám meg egyenként, (a címzettek hozzáadása nálam már régen nem működik). Bevallom, nem olvastam vissza az elmúlt 2 hetet, emiatt mindenkitől bocsánatot kérek.


   


  A lényeg, hogy gondoltam Rátok, épp fontolgattam, kit hívjak fel, hogy üzenetet hagyjak Nektek, akkor, amikor Julika hívott. Akit szivem szerint hívtam volna, már üzente, hogy ne zaklassam (lehet enyhébb kifejezést használt), aztán végig kellett gondolnom, hogy ki lehet még, aki engem magától is keresne, bevallom nem jutott eszembe senki, s megcsörrent a telefonom. Itt tartok most, késő este, mikor mások már alszanak, én pedig hulla fáradtan nem oly régen jöttem fel a régi lakók utáni festés takarítási utómunkálataiból, miközben a nap folyamán - a lenti festési idő alatt - a saját házamban végeztem a nagytakarítást.


  A régiek inkább kifizették a festést-mázolást, de a takarítást nekem kellett megoldani, s erről álmodni sem mertem, hogy majd én takarítok utánuk akkor, amikor már itt vannak az újak. S még nincs ám vége, csak a lakó-alvó tér van készen (félig-meddig). A fürdő, ahol csempézni is kell, a konyha, ahol lábazatot (csempe) cserélnek, az előtér még hátra van, nekem meg sok teendőm a kertben, mielőtt kórházba megyek majd. Addig sok-sok dolog vár még rám.


   


  Nincs ezzel baj, majd talán az éjszaka lesz, hisz annyira elfáradtam, hogy talán aludni sem bírok majd.


  Lehet mondani, hogy nem kellene, de nem volt választási lehetőségem.


   


  Csók mindenkinek, jó éjszakát.

   
  - (0)
  előzmény:
 46. 2014-08-28 19:3268633.

  Sziasztok Barátnők!


   


  Használt a sok fekvés és közben a tornázás, már a lábam nem fáj csak a derekam. Az alihanem Dilman adjunktus szuriját kivánja. Pedig még sokára lesz jövő február, amikor mehetek kakasszékre. Mondják, akik most jöttek haza,  hogy ne is kivánjak egyelőre mert nagy ott a felfordulás, megbolondulnak az épitkezés zajától, nincs nyugalom.


  Visszaolvasok, remélem Rózsa is gyógyul és Marcsi vála is. Itt felénk ma kezdett kicsit melegedni az idő. Már én is ugy voltam, mint Katika, hogy begyujtok, aztán lebeszéltem magam, mert át szoktam nézetni fütés előtt ezeket a régi konvektorokat.


   


  Én is ugy vagyok, hogy Kittyt, Danikát, Julika uncsijairól  és Margitka uncsijáról keresem az információkat. Engemet is az unokáim sikerei viditanak.


   


  Be kell fejeznem, mert rossza gépem, és már másodszor kezdtem ujból az irást. Leventét megkérem jöjjön el,mert angolul ir ki valamit a gépem,aztán tünik el az irás.

   
  - (0)
  előzmény:
 47. 2014-08-28 19:2268632.

  Sziasztok!


  Úgy ment el a mai nap mint a sicc! Mire észbe kaptam már este lett.


  Délelőtt időpontra mentünk a reumatológushoz. meg kaptuk a fürdőjegyet de a vállamba a 2. injekciót úgy adta be , hogy közben folyamatosan morgott, hogy ennek már sokkal jobbnak kellene lenni és még sokkal többet kéne tornáztatnom.Hogyan bizonyíthatnám be neki, hogy naponta ahányszor csak eszembe jut csinálom. ( ezt kakasszéken is így tettem és esküszöm azóta is) Sőt kicsit kibővítve a gerinc tornával is, amikor is a csoport többi tagja más gyakorlatot csinált nekem egyéni "figurákat " kellett csinálnom.


  Most kiírta a gerinc tornát ( MeK-Enzi)  de hát elutazunk így majd csak ha haza jöttünk utána tudom elkezdeni.


  Délután a háziorvosnál jártam, kb másfél órát vártam de olvastam keresztrejtvényt fejtettem így el telt az idő.


  Katika! Nem sokáig üres a ház mert mint írtam holnaptól vasárnapig megint itt lesz Buksi. Ágóék Ausztriába mennek és igaz csak egy napra de nem szeretnék magára hagyni egész nap a kutya urat. A reumatológusnak meg kötelessége a fürdőjegyet kiírni , mert évente 2x15 alkalom állampolgári jogon jár. Akár helyi ( BP-i ) fürdőben akár magyarországi fürdőhelyre csak  háziorvosi beutaló kell és a fürdőjegyre fel kell tüntetni a gyógyfürdő nevét és a kezeléseket amiket javasol.nekünk pl a medence fürdő mellé még ki írta a masszázst a tangentort ( víz alatti sugár masszázst) és a csoportos vízalatti tornát is.


  Szoboszlón ez azt jelenti, hogy közgyógyra ingyen vannak a kezelések, közgyógy nélkül meg napi 1400 ft ha minimum 4 kezelést igénybe veszel és mivel törzs vendégek vagyunk így 10 % kedvezményt is kapunk.


  De ha a reuma orvos ezeket a kezeléseket nem írja ki akkor a házi orvosi beutalóval a Gyógyfürdőben rendelő orvos minden további nélkül ott megvizsgál és felírja.


  Rózsa! Hát nem tudom! Lehet hogy tényleg gyógyszer allergia? Ki tudja már annyi vegyszert megeszünk gyógyszer formájában , csak  nem tudjuk milyen mellékhatásai lehetnek. Nekem is azt mondta a cardiológus, hogy az egyik vérnyomáscsökkentő+ koleszterin csökkentő gyógyszeremben van olyan hatóanyag ami a boka dagadást okozhatja.


  Na közben meg el is búcsúzom mert ágóval még nem is beszéltem ma és lassan vége is a napnak!


  További szép napot!


   

   
  - (0)
  előzmény:
 48. 2014-08-28 15:0968631.

  Kellemes délutánt!!!!


   


  Olyan semmi kedvem hangulatban vagyok. Délelőtt a konyhát takarítottam. Most ebédelek. Még van tökfőzelékem és egy kis csirkehusim.


  Utána lekötöm a figyelmem a képes újságokkal.


  A Mária u-ba szept. 11. 10 órára van időpontom.


  Valcsi! sKati! Marcsi!


  Az Allergológus dr-nő szerint gyógyszerallergiám van, ezért nem szurkál. Ezt én nem hiszem, de nem parancsolhatok neki.


  Azt mondta, hagyjam el a nyugtatókat, meg az éjszakai gyógyszert is. Csak a vérnyomáscsökkentőt és a pajzsmirigyes L-Thyroxint szedjem.


  A Nootropilt sem javasolja, pedig itt a szeptember. Várom a behívót a Szt. Ferenc Kórházba, ahol az infúzió fő alkotóeleme az említett gyógyszer.


  Sőt, még a vérhígítót is megkérdőjelezte!!!!!!!!!!!! Persze nem hagyom abba. Ezzel kapcsolatban 8.-án megyek, a szokásos vérvételre. Majd megkérdezem a Főo-t, mi a hozzászólása. Lesz óbégatás, hogy keressek másik orvost. Volt már rá példa.


  Kincsike!


  Danika nagyon ügyes. Már nem sokáig kell fognod a kezét, hogy magától szaladgáljon. A lépcsőzés jó kis torna Neked is.


  Éhes vagyok!!! Eszem.


  Hiányzókat hiányolom. Akik írtak, mindent elolvastam.


  Jó hogy kaptunk, Julikától infót, Gittával kapcsolatban.


  Képek: 1. Lelkiállapotom


              2. Feltétlenül olvassátok el!!!


             3. Uzsonnára hoztam

  2014-08-28  14:28
  - (68630)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 49. 2014-08-28 14:2868630.

  Sziasztok!


  Ma megint lementem a helyi piacra,jól bevásároltam,magamnak,a lányomnak,meg még a szomszédnak is,aztán elmentem ucsak a lányom megbizásából a Budagyöngyébe a varrodába,megvarratni a gumipántokat a szalonba,majd kedden lesznek csak kész,mert nem tudja mennyit kell varrni.Na jó,ez van.


  Ugy örültem,hogy szép az idő,igaz a lakásomban még mindig csak 20 fok van,kinyitottam a teraszajtót,talán bejön a meleg.


  Lefoglaltam a repülöjegyet,megyek a Balázshoz október 11-128-ig Londonig,utána 3,5 óra buszozás.Már alig várom,hogy lássam,nagyon hiányzik,lehet,hogy azért,mert tudom,hogy ez nem egy év hanem 3.


  Marcsika! Nem furcsa,hogy üres a lakás?Nincs nyüzsgés.A Gábor csak gondolom éjjel dolgozik,igy nappal meg jót alszik.Azért rendes a reuma dokid,hogy ad fürdőjegyet,itt nekem ha kérem se adna.


  Kincsike! Nagyon megértelek,nekem is vannak lustálkodó napjaim.A kis Dani pedig jó kis tornát csináltat veled a lépcsőn való le fel sétálással,de hát ö most élvezi igazán,hogy miket tud csinálni,még jönnek ezután a nehezebb feladatok is.De ez nekünk nagyiknak igazán semmiség?!


  Valikám! Érdekes lehet az a paradicsomnapok,lehet,hogy én is kinézek oda,majd meglátom  milyen idő van.


  Rózsa!Akkor most már legalább van beutalód a Mária utcába,nekem itt a Széher uton csinálták.Kiváncsi leszek az eredményre,de én is a Valival értek egyet az eredetét illetően.


  Julikám! Neked szerncséd volt,mert nekem nem vette fel a Gitta a telefont,tegnap előtt hivtam azt hiszem,lehet,hogy nem hallotta,és a telefonja nem olyan,ami kijelzi,hogy keresték.Az a lényeg,hogy rendben van.Köszi az infót.


  Mit csinálsz az uncsik nélkül,a kertben tevékenykedsz?


  Hiányzó ,aki van merre van?


  Szép napsütéses hétvégét kivánok magunknak,holnap már péntek.

   
  - (0)
  előzmény: