Keresés a fórumban

Itt vagyunk régi barátok 2 (
63
 embernek tetszett)
Több Ez van! topik »
»

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

 1. 2015-08-02 07:1572037.

  Mollyka!


  Most jó az idő a festegetésre! remélem Ti is tudtok kicsit haladni!

  2015-07-30  18:24
  molly49 (72019)
  előzmény:
 2. 2015-08-02 07:1372036.

  Szép jó reggelt!


  Már vagy két órája fent vagyok, sőt a húslevest már oda is tettem , mert azt lassan "pöszörögve" szoktam főzni, hogy ne legyen zavaros.


  Csinálok még lazagnát meg vadast is.Igaz ma kevesebben leszünk ebédre mert a lakodalmasok ott is alszanak vidéken ( Sülysápon).Desszertet nem csinálok mert görög dinnye is van meg sárga is.


  Itt megint lehült a levegő és hűvös a reggel, még eső is esett az éjszaka. Igaz csak pár csepp de az is jó volt.


  Tegnap nem volt nagy hőség ki sétáltam a Margitszigetre. Hát jó nagy kör volt. vagy hosszabb lett ez az út vagy én bírom kevésbé a sétákat . Gyönyörű színekben pompázik most . A kis kápolnában ahol a lányomék is esküdtek 8 évvel ezelőtt-  most is esküvő volt.A menyasszony csak úgy sugárzott a boldogságtól.Helyesek voltak nagyon.


  Manyuska Nálad is készül a finom ebéd.


  Gitta! Én a töltött paprikát így még nem is hallottam elkészíteni. Egy próbát megérne , csak az a bajom, hogy nálunk nem nagyon eszik. Aki eszi az meg főtt krumplit kér hozzá, meg a szósznak édesnek és "tocsogósnak" kell lenni mellé. Nagyon ritkán főzök. Amit az úszás ( kezdeményezésedről) írtál az örvendetes mert végre már magadra is gondolsz!Jó lenne ha a terveid valóra is váltanád.


  Rózsa! Hogy a gyerekeimnek milyen idejük volt tegnap a lagziban még nem tudom majd talán holnap vagy azután értekezünk. Én úgy hallottam a jövő hét végére is szép időt mondanak.Akkor ezek szerint készen lettetek a konyhával. Én neki se merek kezdeni, pedig nálunk a menyezetig csempe van csak a menyezet szorulna festésre , de húzzuk halogatjuk, mert akkor már a fürdőt meg a WC-t is kellene festeni.


   Mindenkinek kellemes napot kívánok!


   

 3. 2015-08-02 06:1172035.

  szervusztok


  örvendek,hogy megvirradt,vége a forró éjszakának.


  Rózsa


  valóban helytelenül irtam,de az nem i betú,hanem l,hiányzik előle az a betű.Nem szoktam inni,lehet ha azt tenném,nem lenne olyan melegem,vagy a kanapém dobom ki,mert lehetetlenség aludni benne,bezzeg télen jól jön,sincs melegem benne.


  A mai  nap a pihenésé, a kicsikénket elvitték a másik nagyszülök,holnap hozzák vissza,szerdán már visszik vissza a fiamék,rövid ez a kis vakáció.


  dundori


  A töltött paprikát mi is szeretjük,de csak levesként,nálunk nem divat a fözeléknek késziteni..


  Legyen szép napunk,ki amilyent  szeretne,én hüvösebbet!!


  Kávé elküldve,remélem a vámosok nem veszik el


   

 4. 2015-08-01 20:5572034.

  Face-n érkeztek ezek a képek.  Az Unokaöcsém lányának, Katicának is kisbabája lesz, októberben. Szintén kisfiú. Majdnem ikrek lesznek a Szabi nagybácsival.


  Hallottatok már ilyent, hogy pelenkatorta? No, ez az. ".......van benne kis takaró, előke, rugdalózó, kis cipő és egy plüss maci. meg kaptam mellé cumis üveget is." Katica ezt kapta a Munkatársaitól, tegnap, az utolsó munkanapján.

  2015-08-01  20:44
  rozsaanyu (72033)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 5. 2015-08-01 20:4472033.

  Kellemes estét kívánok!


  Manyuska! Úgy olvastam, hogy


  .............. amikor hűvös van, iszom 2-3 órát. Elgondolkodtam. Majd még egyszer nekifutottam. Megfejtettem:


  " amikor már hüvös van,akkor lszom 2-3 órát." = alszom


  Marcsi! A mai időjárás nagyon jó. Rosszabb ne legyen.


  Gitta! Kipróbálom a töltött paprika általad írt elkészítését.


  Ma délelőtt óta kerülgetem a kanizsai gyorsot. Az okát nem tudom. Ez legalább olyan kellemetlen, mint amikor az ellenkezőjével kűzködöm.


  Tegnap reggel a Keleti Pu-ról szállítottak el 150 bevándorlót, hasonló tünetekkel.


  Egyikünk sem járt arra. Azóta sem mondják, hogy nekik mi a bajuk. Aggasztó a helyzet.


  Marcinak ma van a születésnapja. Több telefonhívása volt. Részemről annyi volt, hogy megkérdeztem: - Hány éves vagy?


  Örömhír!!!! Az Andi és az Ági is megköszöntötte a Marcipapát. Ági közölte, hogy holnap reggel mehetünk érte. Jön itt alvósra. Hányat fog itt aludni, az még rejtély.


  Sajtos pogácsát fogunk sütni. Édesnek meg gofrit. Már látom magam előtt, hogy fog segíteni.


  Holnapra esőt mondanak. Meglátjuk mi lesz. Ahhoz igazítjuk a programot, hogy szabadtéri, vagy zárthelyi lesz.


  Nagyon sokan nem jelentkeztek. Ezért csak ismételni tudom magam: Hiányzók hiányoztok!!!!!


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!

  2015-08-01  19:14
  dundori (72032)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 6. 2015-08-01 19:1472032.

  Még annyit, hogy ha van közöttünk olyan, aki úgy szereti a töltött paprikát, mint én, akkor próbálja ki az én receptemet, nem fogja megbánni:


  Megcsinálod a tölteléket úgy, ahogy szoktad. (Én mindig megpárolom hozzá a rizst félpuhára.) A paprikákat vágd el keresztbe, a végének szedd ki a csumáját, ezekbe töltsd a tölteléket. Kizsírozott (olajozott) tepsibe rakd be, tegyél rá sok-sok paradicsomot. (ha nem egyforma méretűek, nyugodtan vágd ketté, vagy harmadold). Ezeket tedd a töltelékekre, de nem baj, ha nincs mind betöltve, lehetnek gombócok is. Amennyi paradicsomot soknak találsz, annak legalább a két-háromszorosát nyugodtan tedd rá, mert ha megsül a sütőben, keveselni fogod.


  Alufóliával lefedve addig süsd, míg a töltelék meg nem puhul. Ha már majdnem jó, vedd le a fóliát és süsd addig, míg a paradicsomok aszalt formát öltenek. Forrón, finom kenyérrel, tejföllel gazdagon kínáld, de másnap, mikrózva is kiváló eledel. Ha rám hallgatsz, egyszer legalább kipróbálod.


  Nekem itt is vannak praktikáim, pl. én szoktam a vége felé bazsalikomot és borsikafüvet, kakukkfüvet szórni rá, vigyázni, hogy a lébe kerüljön, meg ne égjen! De evéskor én a paprika és a paradicsom héját nem szoktam megenni, hanem a villával kikapirgálom a héjáról a belsejüket, ezért talán jobb lenne a paradicsomokat előre meghámozni. A paprikát nem lehet előre, mert akkor nem tudjuk megtölteni, viszont nagyon finom a sültpaprika!!! A legjobb, ha kicsit piros és nem zöld.


  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 7. 2015-08-01 19:0372031.

  Mindenkinek egy nagy ölelés, de ez a szoli most a Totyinak szól. Igérhetném, hogy kapnál minden nap fantasztikus barackot, de tudod nekem is igérik, aztán vagy igaz, vagy nem. Na aztán ha igaz, akkor meg annyit, hogy abból adnék szivesen, mert nagyon finom, és hogy bio, annál semmi sem biztosabb.


  Tegnap előtt kaptam két hatalmas rekesszel (mára is igértek, de eddig semmi sem látszik belőle), oly szépséges és finom sárga- és őszibarack, hogy azt sem tudtam kinek osszam. Persze kaptak az albérlők, a lányomék, a horvát szomszédék, ma pedig a maradékot elcefréztem, mert én olyan betegre ettem magam, hogy 2 napig csak a "kanizsai gyors"-ot kerültem. Igaz, nem biztos, hogy ez volt az ok, mert szerintem megfáztam rendesen, ugye ebben a nagy melegben mi bajom is lehetne??


  A kanizsai gyors elkerülése azt jelenti, hogy olyan hasmenése van az embernek, hogy úgy szalad, hogy még azt is elkerüli. Régi szlogen, tudjátok, akkor még vicces volt, ma meg f....-unk, ha ilyen bajunk van, mert ki tudja, mi okozza? 


  Ma hajnalban keltem, Totyikám tudod, ismét szörpiztem, úgy 12 órát dolgoztam vele, nem bánom, hogy megint itt az este. Lekvárt már biztosan nem fogok főzni a gyümölcsökből, sőt az uborka eltevését is bejeztem. A paradicsom befőzése még hátra van, de sajnos olyan erdő lett belőle, hogy alig-alig érik, és hatalmasok (nem tudom miért, mikor direkt alacsonyra növőket vetettem), egyszerűen nem lehet bejárni a tövek közé, ha nem akarom letörni.


  Egyelőre ennyi, most irány a kád, aztán az ágy. Igaz főztem egy finom palóclevest is közben (miért is ne, hisz ott a ceruzababom is?) de jó lesz az majd holnap is.


   

  2015-07-31  11:30
  totyogoka (72026)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 8. 2015-08-01 13:3072030.

  szervusztok


  Nálunk még mindig nagy a meleg,legalábbis nekem.Éjjelre kiforrosodik a szivacs a kanapén és gyulok meg,nem birok létezni,ezért hidegvizes törlöt tartok a kezembe és sétálok.aztán reggel felé amikor már hüvös van,akkor lszom 2-3 órát.


  Holnapra föztem  lucskos  káposztalevest,majd sütök a rántott csirkét,krumplival,még késziztettem borsos tokányt és lecsót.Este felé sütöm a padlizsánt.Szeretem,ha hét végére tele a hütö és keddig van fött étel,vettem zöldbelű sárga dinyét,nagyon finom.


  kivánok nektek jó pihenést kevés munkával


  ha valaki még nem ivott kávét itt küldöm


   


   


   

 9. 2015-08-01 09:3972029.

  Szép napot!


   


  Már tegnap délutánra is kisütött a nap, ma meg már reggel napsütésre ébredtünk. nem lenne baj, ha nem lenne kánikulai forróság de azért az sem ártana ha az évszaknak megfelelő idő lenne.


  Az este elég későn telefonált Teréz anya barátnőm, hogy ott van nála a fodrász ha akarok menjek. Hát mentem és most elég rövid "budikefe" szerű frizurám lett. Jó lett volna ez a nagy melegben


  Ma már voltam a közértben , no meg a gyógyszertárban is. Könnyebb lett a pénztárcám, pedig nem is váltottam ki mindent.


  Ebédre van csirkepörkölt meg lecsó is de igazándiból én csak dinnyét ennék!


  Mindenkinek kellemes szép és vidám napot kívánok!

 10. 2015-08-01 00:5372028.

  Szióka, kincsiE!


  Talán még itt vagy?


  Danika is volt a Balatonon?


  Az Andris beindított valamilyen takarító programot a gépemen. Nem merem kikapcsolni. Nem tájékoztatott, hogy meddig megy, ill. akkor is megy-e, ha kikapcsolom. Most egész éjjel hallgassam a zúgását?


  Ágival voltunk a játszótéren, hármasban, az apájával. Olyan meleg volt, hogy nem tudott az Ági felülni a forgóra. Andris kezének is forró volt, hogy hajtsa. Mérleghintáztunk!! Nem mondom, hogy élveztem.


  Sertéspörit készítettünk, nokedlival. Puding, keksz volt a desszert. Ági teljesen egyedül terített. Ő választott abroszt stb. Nagyon büszke vagyok, mert ügyesen csinálta. Azt mondta: - Tudod, Rózsamama, honnan tanultam meg, hogy kell tenni az evőeszközöket? Egy meséből. Pohár, szalvéta, sőt még sótartó is került az asztalra.


  Marcsi! Holnap nagyon jó idő lesz, Kittyéknek. A jövő szombati esküvő, amire megyünk, veszélyben van. Átfutó zivatarokat jósolnak.


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!

  2015-08-01  00:35
  er54 (72027)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 11. 2015-08-01 00:3572027.

  szép álmokat


  Ma balcsin voltunk  délelött kellemes volt az idő  sokat haladtunk  de délutánra kisütött a nap  ,a munka  meg  már nem ment  ugy mint   délelött .Hazaértünk irány   volt a  kád  .Most már  megyek  szundizni.   

 12. 2015-07-31 11:3072026.

  Sziasztok!


   


  Na itt aztán ma még egy percre sem sütött ki a nap. kardigánban voltam a zöldségesnél. Igaz úgy megpakoltam a kicsi kocsimat, hogy haza felé már izzadtam ahogy húztam.


  Vettem krumplit dinnyét ( sárgát is meg görögöt is) őszibarackot uborkát ( kovászolni) leves zöldséget, padlizsánt, paprikát paradicsomot hagymát tojást!


  Nem régen nyitottak , mindig csütörtöktől vannak nagy akcióik és elég közel is vannak. Nagy előnyük a piaccal szemben , hogy lehet válogatni az árujukból sk.


  Most ebéd aztán kis "szentheverde" majd a konyhát kapom én is rendbe .


  nagyon borús szomorú az idő, de remélem, holnapra száz ágra fog sütni a nap mert az én unokám is esküvőre megy és koszorúslány lesz! Jó  lenne ha legalább ott sütne a nap és nem fagyna be a valaguk. Szegényeket egész héten nem kényeztette el az időjárás!Áztak - fáztak a Tisza parton a másik mamáékkal.


   


  További szép napot!

 13. 2015-07-31 10:3972025.

  Most egy picinykét melegebb napot kívánnék, Mindenkinek!


  Tegnap úgy elfáradtam, hogy már nem volt erőm elköszönni. Gondolom, azért jól aludtatok.


  Nekem nem sikerült. A Marci nem tette fel az alvógépét. Csukott ajtón keresztül át hallottam, ahogy vaddisznó-szerűen horkolt. Szaggatottan. Hiába feküdtem a jó fülemre, úgy is hallottam. Még 3:30-kor is vergődtem. Mire elaludtam volna, akkor a Gyuri kezdett viháncolni.


  Reggel kelni kellett, mert az Ágiék nem tudnak a szobába jönni, a konyhai cuccoktól. Már kipakoltam a szobából, de még a helyére kell rámolni.


  Majd ha felveszem a ruhát megmutatom, Molly. Semmi különös. Nem az én lakodalmam lesz.


  Gitta! Nem baj, hogy 2x mond 2x mod! 2x elolvastalak, minden szolidat!


  Marcsi! Egyik végletből a másikba. Most meg hűvös van.


  Manyuska! Jólesett a kávé. Köszönöm.


   

  2015-07-31  07:08
  manyuska7 (72024)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 14. 2015-07-31 07:0872024.

  szép jó reggelt egy finom kávéval


  Remélem ma,nem lesz forróság, a tegnap volt egy kis eső,lehütötte a levegőt,de azért meleg van.


  Itt van a kisunokánk,d.u.viszi a másik mama.


  Legyen szép napunk sok vidámsággal.


 15. 2015-07-30 21:5972023.

  Ez a maga mindent kétszer mond, kétszer mond, véletlen volt, bocsi....

  2006-06-25  09:58
  *zsóka49* (1)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 16. 2015-07-30 21:5772022.

  Totyika! Papa mondaná a mai napra a szokásost, miszerint: "e napot is csendesen el...-uk mint rendesen". Igy telt a mai napom. Igaz, már kora reggel feldolgoztam kb. 15 kg gyümölcsöt, addigra a kezem-lábam majdnem lefagyott. Semmi másra nem vágytam, mint egy kád forró vízre, s ezek után már csak fekverésztem, újságot olvastam. Egyszer csak kinézek az ablakon, hát a sövényen vár két nagy rekesz őszi- és sárgabarack. Azok feldolgozásának is neki kezdtem, mire jött a lent lakó, egyébként éjszakás fiatalember, segített ezeket is feldolgozni. Ennyi volt a mai napi munkám. S most, hogy már alig vártam (reggel óta erre vágytam), hogy este legyen, most jutott eszembe a Zsuzsi, aki miatt neked írok. Felhívtam, jó híreket mondott, ismét van 3 hónap haladék, mert most sem találtak változást az utóbbihoz képest. Kicsi felszabadulás, aztán egy-két körtelefon, ezért folytatom most ezzel a - remélem jó - hírrel. Közben végre este lett, tényleg lusta voltam a mai napon, nem bánom, hogy ágyba mehetek, pedig nem fárasztottam magam, miközben annyi mindent kellett volna csinálnom. A kicsi kocsimnak is napok óta igérgetem, hogy holnap biztos..., de holnapután méginkább, hogy kívül-belül, de komolyan, mert tudom, hogy itt az idő...., miközben már pontosan tudom, ha holnap nem, akkor nem tudom mikor, mert szombaton ismét kisházas feladat vár rám, ugyanis ismét lesz segítségem, ezt nem hagyhatom veszni.


   


  Na gyorsan, egyhuzamban leírtam mindent, de remélem érthető volt. Most meg, hogy némi jó hírt kaptam, végre lefekszem, szerencsére már a fürdőszobát is mellőzhetem, csak elenyésző dolgom van ott.


   


  Holnap majd újra nap lesz, és remélem újult erővel nekiveselkedhetek, remélem a kedvem is jobb lesz estére. 


  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 17. 2015-07-30 21:5672021.

  Totyika! Papa mondaná a mai napra a szokásost, miszerint: "e napot is csendesen el...-uk mint rendesen". Igy telt a mai napom. Igaz, már kora reggel feldolgoztam kb. 15 kg gyümölcsöt, addigra a kezem-lábam majdnem lefagyott. Semmi másra nem vágytam, mint egy kád forró vízre, s ezek után már csak fekverésztem, újságot olvastam. Egyszer csak kinézek az ablakon, hát a sövényen vár két nagy rekesz őszi- és sárgabarack. Azok feldolgozásának is neki kezdtem, mire jött a lent lakó, egyébként éjszakás fiatalember, segített ezeket is feldolgozni. Ennyi volt a mai napi munkám. S most, hogy már alig vártam (reggel óta erre vágytam), hogy este legyen, most jutott eszembe a Zsuzsi, aki miatt neked írok. Felhívtam, jó híreket mondott, ismét van 3 hónap haladék, mert most sem találtak változást az utóbbihoz képest. Kicsi felszabadulás, aztán egy-két körtelefon, ezért folytatom most ezzel a - remélem jó - hírrel. Közben végre este lett, tényleg lusta voltam a mai napon, nem bánom, hogy ágyba mehetek, pedig nem fárasztottam magam, miközben annyi mindent kellett volna csinálnom. A kicsi kocsimnak is napok óta igérgetem, hogy holnap biztos..., de holnapután méginkább, hogy kívül-belül, de komolyan, mert tudom, hogy itt az idő...., miközben már pontosan tudom, ha holnap nem, akkor nem tudom mikor, mert szombaton ismét kisházas feladat vár rám, ugyanis ismét lesz segítségem, ezt nem hagyhatom veszni.


  Na gyorsan, egyhuzamban leírtam mindent, de remélem érthető volt. Most meg, hogy némi jó hírt kaptam, végre lefekszem, szerencsére már a fürdőszobát is mellőzhetem, csak elenyésző dolgom van ott.


  Holnap majd újra nap lesz, és remélem újult erővel nekiveselkedhetek, remélem a kedvem is jobb lesz estére. 


  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 18. 2015-07-30 20:5372020.

  Szervusztok, szia kedves Molly!


  Ma valamikor hajnalban felébredtem arra, hogy milyen kellemes az idő, és mi mindent tudnék csinálni, csak hát hajrá, ki az ágyból. Ehhez képest felkeltem, megfőztem a kávémat, közben ittam egy pohár vizet, és amíg a kávé készült, arra gondoltam, hogy hát hülye vagyok én...??? Miért is kell felkelnem? Hát persze, hogy semmiért! S amit még eddigi életem során sosem tettem meg, bevittem a hálószobámba a kávét, bekapcsoltam a TV-t hajnalban, majd elkortyolgattam a kávémat és szunyókáltam reggel 8-ig.


  Délelőtt hívott a barátnőm (Gyöngyi), akinek ezt elmeséltem, és azt mondta, hogy ezt többször kéne gyakorolnom, és aggódik, hogy miket ki nem találok más napokon... na mindegy, nem részletezem. Aztán mesélte, hogy a kiskutyája, Carlos - az a kis hamis Spaniel, akiről írtam már, sajnos már nem tud felugrani sem ide, sem oda..., Mire mondtam neki, hogy miért, ki tud már ennyi idős korában??? Én sem úgy állok fel egy székre, mint hajdanán, előtte átgondolom, megbeszélem magammal, hogy hogyan is szoktam? Aztán ő is elmesélte, hogy azt a kertet, ami a sajátja, de a szüleivel állandó harcban áll miatta, mert szeretné eladni..., szóval kivitte a papáját almát szedni, aki már túl a 70-en, sok betegséggel, bajjal, hát felmászott az almafára, leszedett x kg almát (nem a papa), azóta alig tud mozdulni.


  Na nem ragozom, csak jelzem, mindenkinek van valami nyűgje, s most, hogy ezt a gondolatot leírtam, be is fejezem a mondandómat - bocsi!!!! - de fel kell hívjak valakit, aki még nagyobb gondban lehet, ha eddig nem jelentkezett nálam. Jövök, amint tudok és folyt. köv. 


   

  2015-07-30  18:14
  molly49 (72018)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 19. 2015-07-30 18:2472019.

  Totyika, a nyaralóknak valóban nem jó ez a hét!


  Mi viszont a múlt heti Hévízt mondtuk vissza... a szállodában nincs légkondi, a szobákban30-36 fokot mondott a szállodás, (éjjel és nappal) a víz is annyi volt... megértéssel fogadták a visszamondásunkat, majd szeptemberben megyünk


   


  Igen lesz festegetés hmmm én leszek a létrán csak le ne szakadjon alattam

  2015-07-30  06:50
  totyogoka (72015)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 20. 2015-07-30 18:1472018.

  Kedves Dundori, nálunk is mackóruhás volt a reggel!!!


  Én meg örültem neki, mert még mindig melegem van a kánikulától


  Sosem bánd azt a kis bűnözést a tiramisuval


  Megérdemled a finomságokat ennyi sok munka után!!!


  Ami pedig munkából nem fér bele a napodba, azt majd megcsinálod más alkalommal

  2015-07-29  22:29
  dundori (72012)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 21. 2015-07-30 17:5972017.

  Szép estét kívánok mindenkinek!


  Rózsa, köszi  valóban jó gépem van 


  Remélem csökkent a fájdalmad és szép fogat kapsz a jó doktor bácsitól


  Nem írtad milyen lesz a lagzis ruhád  szívesen látnánk fotót róla

  2015-07-29  21:21
  rozsaanyu (72010)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 22. 2015-07-30 14:2372016.

  Azért csak most jöttem, mert a Marci elkezdte a konyhafestést.


  A mosógép és a kezem is jár, hogy tisztán kerüljön minden vissza a tiszta konyhába.


  Gitta! Itt sincs kánikula. Aranyos a kis történet, amit írtál. Az igaz: Élünk és meghalunk.......


  Marcsi! Megnézem majd az előrejelzést, mi lesz aug. 8.-án, az esküvő napján.


  Most fázom. Tréning alsó van rajtam. Felül rövid ujjú póló, hogy ne legyek vizes a takarítás közben.


  Hiányzóknak is kellemes délutánt!

  2015-07-30  06:50
  totyogoka (72015)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 23. 2015-07-30 06:5072015.

   


  Szép jó reggelt!


   


  Hűvös ( hideg) szeles a reggel. Be csuktam hajnalban az ablakot mert fáztam. Tudom, hogy sokan vártuk már a lehülést de nem ennyire. sajnálom a kisgyerekes ismerőseimet akik alig várták, hogy menjenek a Balatonra és lassan letelik a szabijuk és nem tudtak még fürödni se. Nagyon szélsőséges lett az időjárás, nincs átmenet . Vagy forróság vagy hideg!


  Vacakol az asztali gépem. van úgy hogy magától kikapcsol és aztán nehéz ismét életre kelteni.Remélem nincs nagy baj. A hétvégén majd megkérem a Józsit nézze meg.


  Gitta! Bár csak tudnék úszni! De nem tudok. Viszont a vízben tornázni nagyon jó dolog, szeretem mint Julika! Most , hogy már csak egy alkalmam maradt a bérleten , ráadásul be is zár a szomszédságunkban a dagály már sajnálom is , hogy mire rákaptam le is mondhatok róla.


  Rózsa! Ha így marad  az idő( remélem nem) akkor kereshetsz a ruhatáradban az esküvőre újjabb holmikat hideg ellen is) A fogad miatt részvétem.


  Valcsi! Nagyon helyesek a lányok. Milyen nagyok és szépek! Régen volt amikor még velünk volt az egyikük Solton.


  Julika! Remélem, hogy ezek a kezelések tényleg használnak. Nekünk jót szokott tenni Hajdúszoboszló is amikor komplett kezeléseket kapunk. Elzácskádnak jobbulást!


  Kincsike! Ez az idő ( ha nem esik) akkor játszóterezésre jó. A gyerkőcök futkároznak és nem fáznak.


  Mollyka! Jó kis festegetést! Nézegettem az általad feltett képeket és arra a következtetésre jutottam, hogy Te csakis az lehetsz aki a létrán áll!


  Katika! haza jöttek már a lányodék?


   


  Mindenkinek szép vidám és tartalmas napot kívánok!

 24. 2015-07-29 22:4372014.

  Kedves Rózsa! Az uszodai beszámoló közelebb van, mint magam is gondoltam. Még megteszem itthon a legfontosabbakat, aztán csak magammal foglalkozom. Nincs már olyan messze. Ilyenkor mindig győzködöm magam, hogy voltak évek - nem is kevés, amikor télen-nyáron hóban és fagyban a legfontosabb volt nekem, akkor most mi is akadályoz....? Egyelőre egy kevéske elfoglaltság még, de ha vége, és már nincs sok hátra, lehet tél, vagy bármi, én biztos, hogy menni fogok és rovom a köröket.

  2015-07-28  20:51
  rozsaanyu (72002)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 25. 2015-07-29 22:3772013.

  Én meg egyszer úgy jártam, hogy a városi fő parkban kiabáltam a kiskutyánknak, hogy Doris....Doris, mire előjött egy hatalmas kaukázusi hegyi kutya gazdája - egy fogorvos, aki meg azt kiabálta, hogy Boris...Boris. Egyikünk kutyája sem volt meg, de mi gazdik tisztáztuk, hogy én nem az ő kutyáját hívtam, mert az enyém egy kicsinyke Spaniel, egy aprócska ahhoz képest, akit ő keres, míg megérkezett a két kutya teljes barátságban. Itt derültek ki a méretek, de sosem felejtem el sem a kutyust, sem a gazdit, aki már azóta nem is él.


  Most úgy rémlik, hogy nem volt olyan régen, pedig hát az évek szaladnak, azóta már egyik kutyus sem él, pedig de jó lenne... A miénk itt nyugszik a kertemben, három gyermekével együtt.

  2015-07-29  07:25
  totyogoka (72004)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 26. 2015-07-29 22:2972012.

  Kedves Molly! Én ma reggel meg arra ébredtem, hogy mackóruhát kell felvenni, és gondoltam, megírom, a hír igaz: nálunk tényleg csak 17 fok van. Aztán csak úgy tengtem-lengtem, mire észhez tértem, milyen jó, hogy hideg van, végre kivasalok, hogy legyen valami hasznom. Igy is lett.Ennél sokkal többet nem fakajtottam, bár készültem egy vendéglátásra, ami elmaradt, bánom is, mert jó késő este - nem bírtam megállni -, de ettem egy kis tirmaisut, vagy tán többet is, mint kellett volna.


  Már kb. három hajnalon arra ébredek, hogy milyen jó ez a hőmérséklet, végre megtehetem ezt, meg azt, amiket a hőség miatt napoltam, de amikor nekikezdek, rájövök, hogy alig fér bele valami, mert hát oly sok dolog maradt el, hol ezért, hol azért. De minden nap igyekszem tenni a dolgokat, s ha ennyi volt, hát... sajnos, ami belefért, jó, ami nem, az meg majd holnap, ha minden összejön.

  2015-07-29  17:29
  molly49 (72006)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 27. 2015-07-29 22:2072011.

  Kedves Rózsa! A legutóbbi szolidhoz: ez igen kellemetlen, sokan átestek már ezen, de majd meglátod, mennyivel jobb az élet foggal, mint nélküle! A másik meg, hogy milyen visszataszító egy magát  nagyra tartó  ember, de foga egy szál sem. Én ismertem már ilyet, elég közelről, de közben fogalma sem volt magáról, mármint, hogy jobb, ha a száját nem nyitja ki ilyenkor. Minden félreértés elkerülése végett a közvetlen ismeretségi körömről beszélek, de sok emberre érvényes lehet - sajnos. Mindezek mellett őszinte részvétem, mert tudom saját tapasztalatból, hogy milyen kellemetlen és fájdalmas ez a beavatkozás.

  2015-07-29  21:21
  rozsaanyu (72010)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 28. 2015-07-29 21:2172010.

  Jöttem, hogy ne hiányozzak.


  Molly! Nagyon jó géped van, hogy ilyen csodás képeket készítesz.


  A fogászat nem csak a zsebemnek fájt. Fájok most is. Jól leköszörülte az 1-1 alsó és felső fogamat. Nyomatot vett. Hétfőn megyek próbára.


  Enni nem tudok, csak görögdinnyét. Nagyon finomat vett a Marci. Holnap már jobb lesz.


  Valcsi! Végre! Már nagyon régen láttam a Lányokat.


  Marcsi! Olvastalak.


  Julika! Téged is olvastalakűl


  Pár csepp eső esett. Még a port sem verte el.


  Hiányzókat nem tudtam olvasni!


  Elnyúlok, mert még a fülem is zúg.


  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.

  2015-07-29  17:46
  Picivirág1 (72009)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 29. 2015-07-29 17:4672009.

  Szervusztok!


  Itt tombol a nyár!!!Ma Békésen voltam, farkas éhesen jöttem haza, befaltam egy nagy fazék tök levest és aludtam rá egy nagyot. Mert bizony nagyon elfáradok. csinálom is olyan elszántana vízi tornát, hogy a végén sellővé változom.


  Már egy kis javulás mutatkozik...nagyon örülök, hogy belevágtam ezekbe a kezelésekbe. Azt hittem fárasztóbb lesz, de már hiányzik, amikor pihenő nap van.


  ha minden igaz a hétvégén haza jön Melinda és Elza. Remélem addig rendbe jön Elza, valami hugyúti baja volt és még nem tiszta a vizelet, tegnap vitték mintát kitenyészteni.

 30. 2015-07-29 17:3672008.

  Rózsa, köszönöm 


   


  Kiválasztottad a ruhádat a nagy napra? biztosan csinos leszel!

  2015-07-28  20:51
  rozsaanyu (72002)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 31. 2015-07-29 17:3272007.

  Precon, a rámolás, selejtezés nehéz munka és annyira el szoktam benne fáradni no a spájz a másik a fiúkkal sem könnyű bánni 


   


  Szépek a kislányok

  2015-07-29  08:24
  precon (72005)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 32. 2015-07-29 17:2972006.

  Kellemes estét kívánok mindenkinek!


  Totyika, jót derültem azon, hogy így jutottam az eszedbe vau vau aranyos lehetett a kis kutyus


  Jó tett a virágoknak az eső ilyenkor szépek


  Ma nagyon haszontalan voltam, mert csak egy csirkepörit főztem krumplival és nokival, ezen kívül láblógatós napom volt de hát ilyen is kell  ugye


  Holnap gyógyszert íratok, bevásárolok, főzök két napra, mert pénteken-szombaton festegetünk a kertben


   


  Ilyen nagy bokor a rebarbarám


   

  2015-07-29  07:25
  totyogoka (72004)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 33. 2015-07-29 08:2472005.

  Sziasztok vidám ébredést.


   


  Felénk is kellemes az idő ,most élvezem a kint tartózkodást.


  Lassan haladok a rámolásokkal de senki nem hajt.


  Rendbe raktam a spejzomat hát azt sem semmi egy évig bizti nem rámolok ott sem 


  Próbálok selejtezni mindenhol a lakásba ,szelektálok 


  A fiúkat meg a ház körüli szelektálásra buzdítom hát az nehéz esett Lassan lejár a szabi és még annyi mindent kellene csinálni.


  Még egy hétre el szeretnénk menni piheni is most figyelem az akciókat.


  Ja tele vagyok sérülésekkel vágás szúrás tiszta béna vagyok,vagy csak elszoktam a kinti munkától 


  Andrea és Noémi 2-kép


  Bettina 3-kép középen


  Andrea 4-kép bal oldalt a szemüveges


   


  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 34. 2015-07-29 07:2572004.

  Mollyka!


  Gyönyörűek a virágaid!


   


  Képzeld! tegnap este a Duna parton egy férfi kiabálta , hogy Molly! Molly!!!!!!!!!!!! Molly!!!!!!!!!


  majd egy cuki kis hófehér kutyus jött elő valamelyik bokorból kapott is a gazditól amiért elcsavargott! olyan bűnbánó képet vágott , hogy meg is sajnáltuk!!!!!!!!!!

  2015-07-28  17:55
  molly49 (71999)
  előzmény:
 35. 2015-07-29 07:2272003.

  Jó reggelt!


   


  Hűvös a reggel! A kocsik tetején és az aszfalton is eső nyoma látszódik. Nyugatról sűrű sötét felhők mutatkoznak. Azt hiszem az én kis unokám valaga be fog fagyni így a Tisza parton.


  Remélem, hogy lesz valami olyan program is ami rossz idő esetén is leköti majd Őket.


  Ma már kell főznöm is, csirkecombokat sütök majd és hozzá apusnak rizst magamnak zöldség köretet.


  Azt hiszem a napot meg vasalással varrogatással ütöm majd el.


  Elkezdtem írni egy noteszbe a telefonszámokat mert attól tartok, hogy ha minden a mobilomban van akkor egyszer csak elveszhet az összes szám, de meg kell valjam elég nagy feladat ennyi telefonszám közül kibogozni melyik kell még és melyik törölhető.


   


  Legyen szép a napotok!


   


  Julika! Ez a Sziszi legalább olyan "kutya barát"  lesz mint paca volt!

 36. 2015-07-28 20:5172002.

  Jó estét, ha még jön valaki utánam! Jó reggelt a korán kelőknek!


  Ma nem volt - még most sem ért ide - melegvíz. Karbantartás volt. De a csőben volt olyan langyos víz, amiben a kézzel mosandó ruhákat, kíméletesen sikerült kimosni. Nem is merném gépbe betenni. Ugyanis, amikor már túl voltam a mosáson, akkor jöttem rá, hogy a mosógépen is van kímélő mosás és melegíti is a vizet. Nem baj, így a jó. Tiszta lett minden.


  Gitta! Igen, megnyitottam és értetlenül néztem, hogy mit keresnek ott a fekete patkányok. Most már mindent értek.


  Ideje, hogy magadra is gondolsz. Végre rászánod magad az uszodára. Hiszem, ha már hazajöttél onnan!!!!


  Julika! Győzőnek birka türelme van. Nem hiába, egy óvónéni nevelte!!!!


  Molly! Gyönyörűek a virágaid. Nagyon szép képeket készítettél.


  Tegnap nem érkeztek meg a Szilviék - akiknek az esküvőjük lesz, aug. 8.-án -, mert a vihar miatt nem indították a repülőjüket. Ma megérkeztek.


  Voltam velük - 2 kislányuk van - a játszótéren. Sajnálom, hogy nem fényképeztem. Ha még láttatok két eltérő kislányt! A nagyobbik tiszta apja. Erős testalkatú, sötétebb bőrű, fekete hajú. A kisebbik fehér bőrű, szőke.Majd még lesz alkalom, hogy lefényképezzem. Az esküvőn kamerázni is fogok.


  Most meg elnyúlok. Ebben a csodás, kellemes időben sikerül jót aludni.


  Holnap megyek a fogorvoshoz, utána csütörtökön és pénteken. A zsebemnek nagyon fog fájni. Az esküvőn viszont vidáman mosolyoghatok már, szombaton.


  Marcsi! Megtetted a napi penzum sétálásodat.


  Hiányzóknak "is" jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!

  2015-07-28  19:20
  dundori (72001)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 37. 2015-07-28 19:2072001.

  Szervusztok Barátok!


  Rózsa, neked írok elsősorban. Nem félek én semmitől sem, szerencsére a házam be van riasztva, s teljesen nyitott ablakoknál  alszom. Néha eszembe jut éjszaka, hogy csak egy lépés, vagy csak egy ugrás, de aztán eszembe jut az is, hogy ilyen esetben minden szomszéd azonnal felébredne, ha nem én mozgolódnék a házban. Ha pedig én mozgolódom, akkor nyilván nincs bekapcsolva a riasztás. Ezen kívül van pánikgombom is, igaz, ez egyetlen szomszéddal kapcsolatos, de már önmagában is megnyugtató, ha megnyomom, akkor aztán az egész utca hallja, de csak egy szomszéd igyekszik segíteni rajtam. Ők a Micike cica gazdái, legtöbbször ők is itthon tartózkodnak, már nyugdíjasok.


  A másik a lecsó, a ratatuille. Van egy gyermekmese, ahol valóban a patkány neve, sőt, készítik plüssfigurának is, nálunk is van belőle, kicsit undormányos. Ha az ide kitett linket megnyitottad, akkor láttad, hogy ez a lecsó-féle majdnem úgy készül, ahogy mi ismerjük.  A hozzávalókat én nem titkoltam el, mert ahány ház, annyi szokás. Nevezetesen, ami kell bele, legalábbis szerintem, tényleg megterem a kertemben: paprika, paradicsom, hagyma (nem, mert ugyan kétszer vetettünk, egyszer sem kelt ki), de a boltban kapható, cukkini, padlizsán, és persze a zöldfűszerek, mint bazsalikom, kakukkfű, borsika (magyarul csombor), és persze némi praktika, ami nem titok, mert minden háztartást vezető asszonyság konyhájában megtalálható. Izlés szerint, mint erőspaprika, bors, fokhagyma, stb, .... ki mit szeret. Nincs ebben semmi különleges, de az általam készített változatot (ami persze sosem egyforma) nagyon szereti a családom. Néha kolbásszal, néha enélkül, ilyenkor kenhető változatra főzöm (ezt Algírban tanultam), s ekkor pirítóssal, amolyan nem lehet abbahagyni formátumra sikerül. A darabosabb, de hasonló ízvilágú pedig nyári esték teraszos vacsorája, de szivesen viszik otthonra is, s mivel van hozzávaló bőséggel, nem is tudok elegendőt készíteni belőle. Nálam e lényeg a cukkini és a padlizsán, amivel a paprika zömét helyettesítem, bár az is van, de csak az íze miatt használom, jobb, ha nincs belőle sok az ételben.


  Itt nem az "észt akarom osztani", de nálam így működik, vagyis ilyen az a bizonyos ratatuille. 


  Az idő nekem most fennséges, imádom, jó lenne, ha már így húznánk ki a nyarat. Tökéletes lesz a mini osztálytalálkozóra, lehet majd bográcsozni, szalonnát sütni, de azért én készülök majd meglepivel is, amit még most fogok majd kitalálni, de hogy lesz, az biztos.


  Egyre inkább érlelem a gondolatot, hogy mihamarabb elkezdjem az uszodába járást, már alakul a dolog, mert ahogy "magamhoz térek" fizikailag, egyre kevesebb a teendő, de ami a lényeg, magammal kell törődnöm, aztán jöhet a tennivaló. Ezt a gondolatot már érlelem magamban, és érik....érik....


  A direkt tornát nem merem vállalni, ehhez kell egy szakember.

  2015-07-28  14:17
  rozsaanyu (71996)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 38. 2015-07-28 18:0472000.

  Picivirág, úgy sajnáltam Pacát


  Sziszi cica tüneményes összeöltözött Győzivel


   


  Fognak ők még együtt aludni, csak idő kérdése!


  Jobbulást kívánok neked!


  Képzeld a kalapácsujjam egyenesedik! a masszőröm nagyon megmasszírozza és minden alkalommal kihúzogatja a lábujjaimat is roppanásig én akkor sikítok (viccből) és jobban lettek az ujjaim kb két hónapja jár hozzám


  Otthonra valami spéci gyógytalpú papucs kellene neked!!!


   

  2015-07-28  17:46
  Picivirág1 (71998)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 39. 2015-07-28 17:5571999.

  Szép estét kívánok mindenkinek!


   


  Jaj de szeretem ezt a kellemes időt!!!


  Hoztam nektek a kerti virágaimból


  Férjemlaci kettőt aludt a kertben, (mert szabin van) dolga volt főzött


  A pokoli meleg nem volt erre alkalmas, de most Isteni az idő


  Tervezzük még a faház külső emeleti festését és az ablak javítását


  Talán pénteken és szombaton lesz ez esedékes


  Befőztem Orsikának a sárgabarack lekvárt, kis édesítővel, mert ő úgy szereti 


  Gondolkodom még a rebarbara lekváron, mert hatalmas bokrom van belőle, no majd a jövő héten lesz aktuális


  Kellemes estét kívánok!


   


   


  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 40. 2015-07-28 17:4671998.

  Szervusztok!


  Ma "szabadnapom" volt, nem mentünk Békésre. Helyette az Ofotértba mentem, vissza vittem a multifoklis szemüveget, nem láttam vele semmit...nem tudtam megszokni. Most szét szedik, lesz külön olvasó és a tv-hez is egy gyenge, mert néha, ha messzebb van a gép össze kell vonni a szemöldökömet. Eddig a nappaliban laktam, ott messze van a tv. most a hálóban közel van...de hátha egyszer majd kell.


  A lában fáj, kezd kialakulni olyan kalapács ujj. Nem lehet papucsban flangálni, kényelmes cipőbe kell bújni, majd veszek valamit, olyan gyógyhatásút. Van MBT szandim, másban nem is érzem biztonságban magam,  de abban nem akarok itthon lenni. valami sportcipő kellene, itthonra. 


  nagyon élvezzük az új cicát, Sziszit.


  1. Enyém a vár, tied a lekvár..mondja Sziszike


  2. de az a fotel az enyém...mondja Győző, de Szisztit ez nem izgatja.


  3. Sziszi éjjél fölosont az alvó Győző mögé. Amint ezt Győző észlelte ott hagyta a kedvenc alvó helyét és "kérte" hozzam be neki a kosarát...nem ébresztettük föl a cicát, mert mi olyan tapintatosok vagyunk.

 41. 2015-07-28 16:4971997.

  Sziasztok!


   


  Gyorsan telt a mai nap is. Délelőtt a Dagályon voltam és kicsit meglepődtem mert a bérletem bizony tegnap le járt ( az egyik) a másikon még egy alkalom van az meg rá ér augusztus végéig is.


  Délután mikor haza jöttem ebédeltem vasárnapi maradékot, majd elmentem a Bónusz Brigádhoz beváltottam a pontjaimat. ( 3 db-os mérő pohár szettet választottam) Majd a Spaarban vásároltam holnapra egy-két dolgot meg BKK bérletet is vettem, mert lassan lesznek olyan intézendő dolgaim ahova utazni is kell.


  Kicsit felhősebb , kicsit hűvösebb volt a mai nap, de inkább ez mint a kánikula volt.


  Most készülök a Duna partra kicsit sétálni( na nem mintha nem gyalogoltam volna ma már eleget).


   


  További szép napot Mindenkinek!

 42. 2015-07-28 14:1771996.

  Kellemes délutánt!


  Gittám! Nem féltél egyedül???


  Délelőttöm kézi mosással telt. Most egy kicsinyként elnyúlok, olvasni.


  Hiányzók????

  2015-07-27  19:21
  dundori (71995)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 43. 2015-07-27 19:2171995.

  Szervusztok Barátok, itt vagyok, az idő jó, én magam is jól vagyok, legalábbis remélem, de most még - egy rövid ideig -  senki sem fog megcáfolni ebben. Ma is megtettem, ami a "csövön kifért", de már túl a fürdésen, csak az estét, a lefekvést várom a tiszta szobámban ebben a nekem való időben.


  -----------------------------------------------------------
  "Cél nélkül a napok, mint a cél nélküli napok általában szétesnek és üresek." (Richard Evelyn Byrd amerikai sarkkutató)
 44. 2015-07-27 16:4671994.

  Kellemes délután van. Nincs kánikula!


  Szervusztok, Barátosnék!


  Itt vagyok a gépnél, csak a másik oldalon. Bimbómnak válogatok képeket.


  Majd visszanézem és visszaolvasom a szolikat.


  Vidám délutánt kívánok!


   

  2015-07-27  15:49
  manyuska7 (71993)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 45. 2015-07-27 15:4971993.

  szervusztok


  totyi


  ma nem avonoztam,a mult héten  sokat jártam,most csütörtökig itthon vagyok,ma hozták ide a  kisunokánkat,5 éves,a 2 nagyszülönél marad  egy darabig.Sütés-fözés lesz holnaptól,szilvásgombocot,madártejet kiván.


  Szép időnk volt ma is,de nekem már elegem van a forróságból,mert annyira átmelegedett az ágyam,hogy égetett,nem tudtam pihenni benne,hiába ment a ventilátor.


  Gitta


  ne hamarkodd el a dolgot,gondold végig,milyen nehéz volt a mütét,ne akarj visszakerülni.


   


  szép délutántkivánok minyájatoknak.

 46. 2015-07-27 15:2471992.

  a fotók meg lemaradtak:

  2015-07-27  15:13
  totyogoka (71991)
  előzmény:
 47. 2015-07-27 15:1371991.

  Sziasztok!


   


  A délelőtt el ment , bár nem voltunk a Dagályon, mert elég hűvös lett. Kitty egyik osztálytársa jött el és kb 4 órát együtt voltak. Jókat dumáltak játszottak.Mostanra mind a kettőt elvitték így csend van a házban. Legközelebb csak egy hét mulva várható a leányzó.


  Dél óta hol jobban hol kevésbé de esik az eső.


  Rózsa! Én bizony ki nem tudom bogozni, hogy ki kinek a kije?! De nem is nekem kell tudnom, hiszen a Te rokonságod.


  Ildi! sajnálom, hogy nem tudtatok az esküvőre el menni. Emlékszem a szállás foglalásodra még a tavasszal. Attila képviselte a családot ez a lényeg.


  Marika! Anikó unokádnak Boldog névnapot ( kicsit késve) kívánok.


  Katika! Jó lett ez a torta  el is fogyott csak kicsit elszúrtam, mert elfelejtettem fóliával kibélelni a jénait és csak símán a piskóta tekercsekkel béleltem ki ami persze tapadt az oldalához, de végül ha nem is annyira esztétikus de ízre finom lett.


  Kincsike! Jó hogy jók az eredményeid.


  Molly! Gitta! Itt biztosan nem kell locsolni mert kb dél óta esik az eső.


  Julika! remélem már használnak a kezelések!


  Valika! Kicsit fellélegezhettek mert vége a kánikulának!


  Manyuska! ma is avonoztál?


  További szép napot!

 48. 2015-07-27 13:5071989.

  Legyen szép  napotok .


  Jol esik  ez  a kis  lehülés .


  Gitta  Neked  is köszi Danika köszöntése.