Keresés a fórumban

Itt vagyunk régi barátok 2 (
56
 embernek tetszett)
Több Ez van! topik »
»

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

 1. 2014-07-23 07:3468119.
  Szép jó reggelt!

  Nem most keltem már róttam a kilómétereket is. kellemes az idő nem esik de egy kicsit párásabb a levegő a Duna parton.
  Állítólag egész éjjel esett.
  Gitta! Mikor mi mentünk szegény Anyuhoz ( havonta - két havonta ) mindig mondtuk neki , hogy írja össze a bajokat amiket orvosolni kell. Akkoriban még nem nagyon volt telefon így levelek is jöttek mentek, hogy az esetleges hozzávalókat beszerezzük mire megyünk. Szinte mindig volt valami szerelni vagy csinálni való amit egy egyedül álló nő nem tud megcsinálni.persze neki jóval kissebb volt a kertje meg aztán sorházi lakásban lakott a szomszédok is sokat segítettek neki de sokszor nem is kért segítséget mondván majd jönnek a gyerekek. Ma már sokkal felgyorsultabb világban élünk a gyerekeink is küzdenek a minden napi megélhetésért.
  Rózsa! Én nem is szóltam egy szót sem Apusra, de még szép, hogy a saját lakásunkba megszereli a csapot. lesz arra még idő amikor már szerelőt kell hívni mert neki se fog menni.Nem tudom emlékszel-e amikor írtam, hogy a Megyeri úti iskolába iskola titkárt keresnek? Juditodra gondoltam. Nos egy valamikor a klubban közhasznúként dolgozó kis kolleganőnek szóltam miután Judit visszautasította a gondolatát is. Ő köszöni azóta is hálálkodva mert sikerült neki és ott dolgozik. Nyáron is dolgozik heti 3x tart ügyeletet.
  Valika! Nagyon cukik a cicák! Még jó , hogy a kertes házba elfér a nagycsalád is. A természet már csak ilyen, de általában az életrevalók mindent megúsznak, csak aztán Ők is szaporodnak.
  Mollyka! Hogy van az egészséged? És a beteg cicus???? remélem , hogy mind a ketten jobban vagytok.
  Julika! hamarosan utazol. Képzeld olyan jó volt olvasni, hogy a székkutasi állomás az önkormányzat kezébe került és hamarosan múzeumot rendeznek be a várótermekbe. ( Piroska története alapján)
  Marika! Én változatlanul nem értem , hogy miért nem küldenek Téged CT-re vagy MR vizsglatra. Ott lenne fehéren feketén , hogy ez gyulladás ? kopás? vagy csigolya elcsúszás? Egy ideggyulladás ennyi idő alatt már el kellett volna hogy muljon , ha nincs a kiséretében valami más is. Attilának drukkolok a pontok miatt. hamarosan közzéteszik.
  Katika! Biztosan rossz lesz most egy időre elbúcsúzni Balázstól de hát a tanulás a munka külföldre köti akkor menni kell.
  Kincsike! A Balcsin vagytok még? Amilyen dög meleg volt hétfőn nem is lehetett másképp elvislni csak a vízbe.
  Alma! Ti is a Balcsin vagytok még?

  Megyek a dolgomra mert ma már főznöm is kell, de majd úgy csinálom, hogy maradjon holnapra is.Ma nincs Kitty majd reggel jön.

  legyen szép a napotok!
 2. 2014-07-22 22:1468118.
  Gittám!
  Biztos csak álmodtad az ajtócsapódást. Ha nem vittek el semmit és téged sem bántottak - hál'istennek!!!!!!!
  Jó lenne, ha a Fiad rászánná magát, hogy működőképessé tegye az üres dobozt.

  Marimama!
  Tartsd be az orvos utasítását. Maradj pár napig ágyban, hogy mielőbb meggyógyulj.
  Tetszik az a szúnyogriasztós karperec. Postai úton juttatják el a vevőnek?

  Valcsi!
  Ha választhatnék - sajnos nem tehetem - a vöröset választanám. Nem csodálom, hogy Neked is ő tetszik a legjobban.

  Marcsi!
  Egy szavad sem lehet. Milyen ügyes az Apus! Megcsinálta a csapot.

  Délután olyan álmosság jött rám, hogy nem tudtam talponmaradni. Aludtam vagy 3 órát. Gondolom az elmúlt nyugtalan éjszakák fáradalmát pihentem ki.

  sKati! Marci nem ért haza az őszibarackkal. Lehet, hogy reggel hozza és úgy megy az Ágihoz. A lényeg, hogy nem alszik itthon.

  A Bimbóm egész héten itthon van. Jön, megy, eszik, fürdik, a szobájába bezárkózik. Ha nem szólok hozzá, Ő sem szól hozzám. Pedig nincs köztünk harag. Talán a munkanélküliség miatt feszült.

  Ismét vízszintesbe teszem magam. Végre isteni jó a levegő a szobában. Az erkélyajtó most is nyitva marad, de csak kamózva, nem kitárva.

  Hiányzók hol vagytok?????

  sorbetE otthon van-e már?

  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.
  2014-07-22  21:34
  dundori (68117)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 3. 2014-07-22 21:3468117.
  Valikám! Ezt az "annyi mindent kellene még megcsinálni...." kár, hogy olvastam, mert engem is csak furdal a lelkiismeret, mert annyi minden vár még rám, mármint munka ügyben, már ahogy elnézem a sövényt...., ismét csupa gazban állnak a virágaim és a többi....., és a többi. Még pár nap, s a mai eső is megteszi a hatását, már ami a gazt illeti. 

  Na ezzel köszönök el mára, mert tényleg elég volt a mai napból - is.
  2014-07-22  18:57
  precon (68113)
  előzmény:
 4. 2014-07-22 21:2968116.
  Katikám!

  Jókor mondod, hisz éppen tegnap éjszaka riadtam arra, hogy infarktusom lesz az ijedtségtől. Persze, lehet, hogy csak álmodtam, de olyan hangos ajtócsapásra ébredtem, hogy mozdulni sem mertem. Ma tisztáztam a lenti lakóval (csak az apuka), de ő semmit sem hallott. Én persze, ki sem mertem jönni a szobámból, de mostantól éjszakára magamra zárom az ajtót.
  Most ismét állhatnék neki a panaszkodásnak, de sok értelme nincs. Az én gyermekem, aki egyben részben ennek a háznak a tulajdonosa is, biztonságtechnikai munkát végez, ez a főfoglalkozása. Ezzel kapcsolatosan csak annyit, hogy amikor tavaly egyszer nálam keresték - késő este, sötétben - a rendőrök a közlekedési balesetben vétkes, halált okozó elkövetőt, akkor hirtelen kedve támadt a gyermekemnek azonnal beriasztózni a házat. Na ezzel addig jutott, hogy az üres dobozt már felszerelte.
  A szomszédomban - igaz, kb. az is 3 hetet vett igénybe -, de szivességből már megcsinálta, már működik a kamerarendszer.
  Tudod, régi mondás: a suszternek lyukas a cipeje.... Ehhez nem is kívánok többet hozzátenni, de remélem, szokásukhoz hűen azért néha még olvassák ezt a topicot, ha igen, talán észre is veszik ezt a kis ironiát.
  Én meg addig félek továbbra is, ami eddig nem volt rám jellemző, de már elég régen élek egyedül, s hát fiatalabb sem leszek már.

  A lábdagadás nálam is csak a nagy hőségben mutatkozik, ezzel nem is megyek el a doktorhoz. Annál inkább fontolgatom ezt a fránya hasi sérv műtétet, főleg mert már nem is hiszem, hogy csak egy kis sérv.....

  2014-07-22  15:39
  stadber (68112)
  előzmény:
 5. 2014-07-22 21:0768115.
  Kedveseim!

  Szinte mindig így járok! Mire ide értem, addigra már vége a napnak, de még nem engedem, hogy lemaradjak, s teljes szívemből kívánjak minden lehető jót a kicsi Danikának és a Totyiék Józsijának is! Isten éltesse mindkettőjüket erőben, egészségben, a picike pedig mindemellett nőjjön nagyra!

  Nálunk hetek óta egyetlen csepp eső sem volt, ma végre esett, kb. 2 órán át. Nem mondom, hogy nem eshetne egész éjjel, de ha ennyi jutott, hát ezzel kell beérni, remélem azért, hogy éjszaka lesz még. Nekem ez most nagy öröm, mert már ránk fért nagyon.

  Én ma kora reggeltől kb.11-ig kint dolgoztam, hisz kellemes volt az idő, majd szert tettem némi sárgabarackra, azt főztem be, de mivel mellette ebédet is készítettem (igaz, hogy holnapra is, és kicsit macerás), így csak a dr.Otker eltevővel, de így is ráment az egész délutánom.

  Később jöttek a fiamék, ettek, mentek, én most végeztem a mosogatással. Nem bánom, hogy ismét este lett, egy gyors zuhany, fekvés, holnap pedig korán kelés, mert néhány hét után most jutok a receptjeimhez, mert ugyan hétfőtől már van házi orvosom, de a receptet csak holnap reggelre tudták megírni, az átvétel időpontja pedig szigorúan behatárolt: 7.30-8.00 óra között lehetséges csak. Kb. ennyi időbe telt megnyomni a sz.gépen három gombot, majd kinyomtatni, aláíratni, hétfő reggeltől holnap reggelig. Ez felháborító számomra, de hát mit is képzeltem, hol élünk mi a 21. században??? - magyarok! Én ugyanis már pár napja csak másnaponta szedtem a gyógyszereimet, hogy kitartson hétfőig, amikor rendel már a doktor. Fel is tudtam hívni őket - többszöri próbálkozásra -, majd közölte az adm., hogy OK, szerdán mehetek is érte, de szigorúan csak a megadott időpontban. Persze nem tudom, mi lenne, ha mondjuk más egyebet is szeretnék a doktortól....???? Lehet egész délelőtt, vagy még másnap délután is ott üldögélhetnék a váróban. Na most jól felbosszantottam magam, már megint, pedig hétfő délelőtt óta igyekeztem nem gondolni rá.
 6. 2014-07-22 19:5268114.
         Sziasztok Barátnők!

         Hült kicsit a levegő az eső után, igy én is kezdek erőre kapni.

         Szólt Levente, hogy nézzem meg ezt az oldalt, most késziti a weblapot. Molt késziti, még nincs készen teljesen.


        https://www.facebook.com/szunyogriasztokullacsriaszto?fref =ts


       
 7. 2014-07-22 18:5768113.
  Sziasztok vidám délutánt.
  Katikám ma pihentünk szemerkélt az eső.Ma fejtet bablevest főztem meg túrost sütöttem meg sajtos pogit mivel ma nem volt meleg.


  A cicák megvannak az anyjuk eddig is megvolt nem is tudtam hogy pocaklakói voltak.Nem látszott meg rajta titkoltaa kiscicákat fogalmam sincs hol nevelte eddig.Viszont csoda édesek fogalmam sincs hogyan mondjak le rolluka vörös olyan különleges azt megtartom na és a szürkének hosszú szőre van olyan angóra szerű a csíkos ,meg a fekete is nagyon édes
  Pedig muszáj lesz megválnom tölük mert van nekem egy csodaszép fekete kan cicám meg egy vörös kan na meg egy szürke is ezeknek az anyjuk
  Apus csúfolodik nagyon hogy most mi lesz hogyan válok meg tölük,persze neki is teetszenek.
  Holnap viszont megint dolgozunk egy kicsitlassan készülödni kell majd a szezonra is.Nagyon szalad az idő anyi mindent kellene még megcsinálni
  2014-07-22  15:39
  stadber (68112)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 8. 2014-07-22 15:3968112.
  Sziasztok!

  Én mindennap valahol voltam,ha nem akkor meg főztem ezerrel.Állandő sütögetés egyszer este,aztán pont délben,szóval már tele van a hócipőm,.
  Ma is korán kellett kelnem,hogy pont délre kész legyen a megrendelt ebés,igy a levest már tegnap megfőztem és ma csináltam a vörösboros szarvaspörköltet és ren geteg dödöllét.

  Nehogy lemaradja a köszöntésekről!!!!

  Danikánkat névnapján istenke éltesse erőb en egészségben és nőjön nagyra a család örömére.Gondolom nagyon édes már,lassan futni fog.

  TotyiÁgi Józsijának is kivánok minden jót a szépo kerek évforduló alkalmával,látom nagy volt az öröm és az ünneplés,de azt hiszem meg is érdemli,nagyon rendes srác.

  Marcsikám! Nekem most kicsit szünetet tart a vállfájásom és a bokadagadásomra pedig azt mondta a horvosom,hogy ez sajnos a nagy melegtől van és irt fel egy vizhajtót,amit szerinte elég ha hetente felet-felet beveszek belőle,de most hogy az idő lehült nem is dagad,igaza van  talán.Biztos nagyon  szép megint a kertecskéd én is igyekszem,majd nekem is szép lesz,csak sokat kell vele dolgoznom.

  Valikám! Irtam,hogy a barátosnémnak is hjazahozta a cicusuk a kicsiket,aztán elütötte egy kocsi,most egyedül nevelődnek fal,sőt az egyik elis kóborolt már.
  Ne dolgozzatok ,amikor ilyen meleg van,mert az át neked is meg a Lacinak is.Most egy kicsit jobb,de egész nap esik,legalább nem kell öntözni.

  Rózsa! Te szegény és m it csinálsz az öszibarackkal? Mond meg neki,hogy tegye is el.Vagy inkább nem szólsz egy szót se?

  Gitta!Nekem általában hövös a lakásom,de most nekem is 26 fok volt a nappaliban.Gondolom ez nálad sokszorozódik.
  Tényleg merész vagy,hogy nyitott ablaknál alszol,a Baba unokatesójánál épp most törtek be a XI ke-be és mindent elvittek ,ami érték volt,reggel elment a lányával kocsival és du mikor hazajött csak a nagy felfordulást látta,családi házban lakik és domoldalon,még létrát is keritettekj,hogy be tudjanak menni,szerintem kifigyelték már régóta.
  Szereltetni kellene neked is olyan risztót,ami akkor is müködikha otthon vagy,az ördög nem alszik.

  Mollyka! Te is egy nagy álklatbarát vagy én is akárhol vagyok,külföldön ,belföldön állandőan haverkodok igaz én a kutyusokkal.Reméljük m eggyóőgyul a kerti cicus.

  Már csak egy n ap és csütörtökön az egész pereputy vonul de ki a reptérre és elbucsuzunk a gyerektől,remélem nem sok ideig nem látjuk,ha lehet máris megyünk meglátogatni öket.
  Legyen kellemes hetetek,holnapra még esőt mond,aztán ujra jhön állitólag a kánikula. 9. 2014-07-22 15:3268111.
  Sziasztok Barátnők!

  Itt vagyok. Jelentkezem. Sajnos szombat óta fekvő beteg vagyok.Felujult az isiász-lumbágom és borzalmasan fájt a fejem és fulladtam. Nekem is bedagadt a bokám, mint Marcsinak. Szerencsére van barát orvos és Misi megbeszélte vele vasárnap, hogy hétfőn félnyolcra vigyen hozzá a rendelőbe és soronkivül fogad. Igy is történt, persze nálunk még tegnap is hőség volt, ugy támogattak. Kaptam gyógyszert és feküdnöm kell pár napot, és tornázva elindulni a lakásban sétára.

  Szerencsére ma reggel megjött az esős lehülés. Mostanra az eső elállt, és  hüvösebb van.

  Utólag köszöntöm én is Józsit születésnapján, és megköszönve neki az Ágohoz füződő szeretetét.

  Danikának névnapja alkalmából boldog gyermekkort kivánosk - persze ami meg is van - és jó egészséget a szüleivel és nagyijaival együtt.

  Mindeninek puszi. Most megyek az ágyikomba.

 10. 2014-07-22 15:1968110.
  Sziasztok!

  Nagyon kellemes a levegő, de kb 10 perce már szakad az eső. Sűrű zápor szerűen . Szerencsére nincs villámlás nincs égzengés csak esik esik szép csendesen esik.
  Kittyért jött az apja . innen még úgy mentek el , hogy bringáznak egyet de remélem nem indultak neki mert akkor bőrig áznak.

  Most összerámoltam a játékok egy részét mert a legókat nem szedtük szét. Csütörtökön folytatódik a játék. Akkor jön ismét.

  A csap is elkészült most úgy tűnik stabil nem csöpög de még nem pakoltam vissza  - próbaüzem tart még egy napig.

  További szép napot kívánok Mindenkinek.
 11. 2014-07-22 12:4368109.
  Ideális hőmérsékletben üdvözlöm minden kedves Topictársamat!!!!

  Úgy van, ahogy Marcsi írta.
  Végre kellemes az idő. A pár csepp eső lehűtötte az erkélyt. Éjszaka kitárt erkélyajtónál aludtam. Az Erzsi barátosném mindig mondja, hogy nagyon bátor vagyok. 1 emeleten, amikor előttünk a nagy fa?!?! Hát, mit mondjak? Bízom benne, hogy nem erőszakol meg senki.

  Julika!
  Nincs sár a kertben? Inkább bent szöszmötölj.

  Rászánom magam a vasalásra. Nem sok van. Nem melegíti fel a vasaló a levegőt.

  Az a hír járja, hogy ma hoz a Marci őszibarackot. Nem örülök, sem az előbbinek, sem az utóbbinak. Holnap az Ágit megy meglátogatni.

  Hiányzók jelentkezzetek!
  2014-07-22  07:51
  Picivirág1 (68108)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 12. 2014-07-22 07:5168108.
  Kellemes, hűvös a reggel..pár csepp eső esett is. 
  Ja, szervusztok!!!!
  Én már nem bánom, hogy nincs az a nagy meleg. Tegnap csak reggel vittem el Győzit, és az egész napot bent töltöttem a lakásban. 
  Mára már kimehetek a kertbe...tudjátok, tenni, venni. Matatni...a sok matatástól lesz szép a kert., sokszor keveset. Csinálom, bejövök a gép elé, kicsi szórakozás, aztán megint kint szöszmötölni..vagy csak úlni és nézni az állatóvodát
 13. 2014-07-22 06:4368107.
  Szép jó reggelt!

  Kicsit hült a levegő. Ez a redőny igazi főnyeremény itt a földszinten. Régen nem mertem volna ennyire kitárni az ablakokat, de mosthézakosra leengedem a redőnyt és mind a két szárnya sakig nyitva az ablaknak. Most hajnalban már majdnem fáztam is.
  Talán ma reggelre először nem dagadt a bokám , de a feszülés a vádlimba még meg van.
  Nincs különösabb terv mára illetve a csap javítás a konyhába. Szegény apus Tegnap egész nap szenvedett vele csinálta aztán mégis folyik

  Mindenkinek köszönöm a Józsi köszöntését!
  Én is nagyon örülök, hogy van nekünk és hogy Ágotát így szereti. Nekem ez a legnagyobb ajándék a sorstól.

  Mollyka! Ti aztán tényleg nagy állatbarátok vagytok!

  Legyen szép a napotok!
 14. 2014-07-21 19:1968106.
  szép estét  Józsit !
   szeretettel  köszöntjük  születésnapján ,szép  kerek évforduló.

  Köszönjük  mindannyiotoknak  Danikának küldött jókivánságaitokat  átadom neki  egy egy  puszika  kiséretébe .


   


 15. 2014-07-21 19:1168105.
  Molly!
  A cicák védő szentjeNagyon jó, hogy elvittétek. Egy 10 éves cica még sokáig élhet, ha gondos ápolásban részesül. remélem jobban lesz. 
  2014-07-21  18:50
  molly49 (68104)
  előzmény:
 16. 2014-07-21 18:5068104.
  Szép estét kívánok mindenkinek!

  Köszöntöm én is az ünnepelteket:

  Er 54 Danikának  boldog névnapot  kívánok!

  Totyika  Józsinak pedig nagyon boldog 40. születésnapot legyen nagyon szép életük Ágotával    megmelegszik a szívem amikor látom őket!!!Totyikám, gratulálok a kedves családodhoz, akik fölött ti őrző angyalok vagytok Gáboroddal 


  Nekem lassan javul az állapotom, de legalább nem vagyok már "lázas"

  Ma ismét olyan dolgot tettünk Lacival, amit nem gondoltunk volna... a kerti Lujzi cica (kb. 10 éves)  megbetegedett, nagyon fájlalta a lábát, elesett volt, rosszul volt szegény ma reggel kimentünk érte a kertbe és utána Lacit elvittem a munka helyére. A Lujzi cicát pedig elvittem az állat orvoshoz. A doktor ellátta mindennel, kapot sok féle szurit, kezelte a fülét, írt fel neki féreghajtót, fülzselét, szerdán reggel kell visszavinni. Hazahoztam és a kis szoba van neki "adva" egyenlőre. Cilikém még nem tudja mit kezdjen az új helyzettel... majd kialakul a dolog. Szóval lett még egy cicánk itthon, mert nem tudtuk elnézni a szenvedését... Lujzi egy végtelen jámbor, nyugodt öreg cica. Remélem nem lesz baj...


  2014-07-21  16:14
  totyogoka (68100)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 17. 2014-07-21 18:4968103.
  miJÓZSINK.at sok-sok szeretettel köszöntöm.
  Még min. 60 évig éljen szeretetben, egészségben. Szokásom szerint kivánom, TELJESÜLJÖN MINDEN KÍVÁNSÁGA!!!!

  Örülni fogok, ha személyesen köszöni meg a jókívánságokat!!!!!!

  Az csak természetes, hogy a totyiM. család minden tagjának is minden jót kivánok, hogy együtt ünnepelhessenek még sok-sok születésnapot.


  Ma volt a legeslegeslegesleg-melegebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem sírok, hanem így folyik rólam a víz. A sötétítőfüggönyt ma húztam be először. Nem számít. Nincs javulás. 29 C tartja magát.

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 18. 2014-07-21 17:5368102.
  MÉG NAGYON SOK BOLDOG DÁNIEL NAPOT KÍVÁNOK!!!!
 19. 2014-07-21 17:5168101.
  10
  20
  30
  40
                       BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

                                                     
  2014-07-21  16:14
  totyogoka (68100)
  előzmény:
 20. 2014-07-21 16:1468100.

  Hozok pár képet a tegnapi ünneplésről:

  40 éves lett a Józsi!
 21. 2014-07-21 15:5368099.
  Huhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!
  Nagggyon meleg van! Melegebb, mint eddig bármelyik napon. 29 C van a szobában. Elhúztam a sötétítő függönyt. Ismét lezuhanyozok.
  A lábaim dagadnak, fáj a fejem.

  Bepaníroztam a cukkinit. Nem sok hangulatom van - a mégfülledtebb - konyhában sütögetni. Talán majd vacsorára. Most még van ebédem.

  Marcsi!
  Nagyon szemfület vagy!Nálam még a Danika névnapja nincs regisztrálva. Pótolom.

  Danikának boldog névnapot kívánok. Teljesüljön minden kívánságod!! Jó egészséget, szeretetet az Család minden tagjának!

  u.i.: csak szálas (földieper) virágot küldök, nehogy a virágcserép beüsse a fejed.

  http://vegansagok.blogspot.hu/2010/07/levendulas -limonade.html

  MINDENKINEK!!!!!
  Igyatok sok folyadékot!!!!! Küldöm a levendulás limonádét. Kóstoljátok meg.
  2014-07-21  14:29
  totyogoka (68098)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 22. 2014-07-21 14:2968098.
  Kincsike!

  Isten éltesse Danikát Névnapja alkalmából. Vidám gondtalan gyermekkort kívánunk neki!
 23. 2014-07-21 14:2768097.
  Sziasztok!

  reggel amikor megérkezett Kitty kimentünk egy kicsit játszóterezni . Akkor még kellemes hüsi szellős volt a levegő. Aztán elballagtunk a háziorvoshoz. Jött velem mint akinek muszály volt. Jó sokat vártunk, de nincs asszisztensnő és helyettesített is a doki. Az eredményeimre csak hümmögött és ujjabb beutalókkal látott el: cardiológia - érsebészet illetve labor. Egy hónap mulva vannak időpontok.Illetve a labor hamarabb.
  Szóval kezdhetem az eü járást megint. Tulajdonképpen minden rendben van csak éppen dagad a bokám fulladok és olyan vagyok mint a lekvár.

  Na de nem untatok ezzel senkit további szép napot Mindenkinek!
 24. 2014-07-21 11:5668096.
  Vidám, egészségteljes hetet kívánok!

  Nehezen aludtam el. Hajnalban csurom vizesen ébredtem. Rossza álmodtam. Lezuhanyoztam. Visszafeküdtem. 10-kor ébredtem.
  Bimbóm is itthon van.

  A Postás meghozta a határozatot, hogy nem találják a Dunafüredről ellopott TV-t, lezárják az ügyet.Az ellopott érték 30 000 Ft. Akkor még mit vihettek el? A TV meg sem közelíti ezt az összeget.  Jól kezdődik a napom.

  Megyek boltba. ALDI-ba, vagy SPAR-ba, majd eldöntöm.

  Julika! Cicagond letudva. Írtam, hogy Paca tuti hazatalál. A gyomra hazavezeti és Győzike is hiányzik neki. Látod, a fáramászás után a lejövetelt is megtanulta.

  Valcsi mit fog csinálni a hozott macsekokkkal?

  Süt a nap, de már nem olyan élesen, mint az elmúlt napokban.
  2014-07-21  08:32
  Picivirág1 (68094)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 25. 2014-07-21 11:4968095.
   A kánikula maradt, csak reggel egy kicsit tovább aludt
  2014-07-21  08:32
  Picivirág1 (68094)
  előzmény:
 26. 2014-07-21 08:3268094.
  Szervusztok!
  Itt úgy tűnik véget ért a kánikula. Nem is bánom. Az éjjel már jól aludtam. Tegnap Timi haza hozta Szanából az elektromos szúnyog riasztót. Egy szúnyog napokig kínzott éjjel, a kezemet szúrkálta össze. Ma éjjel már nyugodtan aludtam, tárva nyitva ablak mellett. 
  Reggel Paca hatalmas nyávogással jelezte, már megint bajban van. A fenyőfa tetején.  Le navigáltam...a második segély kérésre már nem mentem ki, megoldotta magától. Már a második szomszédból is haza jön...jobban kezeli a lengő ajtót mint Győzike. Felhajtottam az ajtót, hogy szabad legyen mind a kettő számára...erre a butuska kutyuska nem érti, miért nincsen ott az üveg? És azért nem mer bejönni...persze azért nagy nehezen leesik neki, ha be akar jönni, használni kell az eszét és a nyílást. 
  Úgy tűnik Krisztiéknél megoldódik a macska helyzet. Nóri szerzett gazdát mind a két cicának. Egy fekete lány és egy cirmos kandúrnak. remélem nem gondolják meg magukat és vasárnap haza hozzuk. Túladunk a szaporulaton. Boldi nagyon mérges, ő szeretné megtartani mindet. Kriszti és Sanyi nem
  2014-07-21  06:00
  totyogoka (68093)
  előzmény:
 27. 2014-07-21 06:0068093.
  Szép jó reggelt!

  Korán lefeküdtem és bár sokat voltam fent mindig vissza is tudtam aludni így most viszonylag pihenten ébredtem.
  Most nincs heti terv , majd ahogy esik úgy puffan.
  Az biztos , hogy a házi orvoshoz megyek mert a jövő héttől megy szabira és az eredményekkel vissza kéne mennem hozzá. Most valamelyest lappadt a bokám de még feszít tehát nem az igazi.
  Itt Angyalföldön nincs szikráó napsütés, kicsit borongósabb az ég alja , a levegő viszont már most nyomott fülledt.

  Mindenkinek szép napot kívánok!
 28. 2014-07-20 21:2668092.
  Marcsi!
  Azt tapasztalom n is, hogy a vízhajtó nem teljesít rendeltetés szerűen.

  Kaptam a Barátosnémtól egy kaktusz palántát, meg még valamilyen zöld növényt. Eddig vízben gyökereztettem. Most este, elültettem. Nagyon meleg van az erkélyen. Szinte felüdülés volt bejönni a szobába. Itt "csak" 27 C van.
  Több napsütés jön be, mint a Marcsihoz, mert ide már a gimnázium feletti nap is átjön a lombok között. Bírom a meleget, de ez már nekem is sok. Keddre mondanak enyhülést.

  A hiányzókat változatlanul hiányolom.

  Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.

  A Bimbóm ma is itthon alszik.
  2014-07-20  17:17
  totyogoka (68091)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 29. 2014-07-20 17:1768091.
  Sziasztok!

  Elcsendesedett a ház már csak az utómunkálatok vannak. Megy a mosó és mosogató gép. Kitty is elment majd reggel jön.Kitakarították Fahéj lakhelyét is. Aranyos ez a kis vacak és nagyon költség takarékos. Nagy szemlét tartott a tiszta alomba rendezkedett a puha szénával építette a fekhelyét.Aztán tekerte a mókus kereket most azóta alszik. Majd gondolom éjszaka folytatja, de mivel ki van telepítve így nem zavar senkit.
  Itt is nagyon meleg van de szerencsére a mi lakásunk nem melegszik annyira fel. A délutáni nap úgy igazándiból 3 óra után süt ide de a szemben lévő nagy fák árnyéka addigra ide ér.redőnyök leengedve , ilyenkor már az ablakok becsukva és lenge öltözékben vagyunk.
  Az én bokám is bedagad változatlanul a vízhajtó meg inkább víz visszatartó. Még annyiszor se kell WC-re mennem mint amikor nem szedtem.
  Azt meg már meg se merem említeni, hogy az árpám azóta se múlt el csak csillapodott illetve ma megint kezd bedurranni.
  Sok kaja maradt még így is hogy mind a két családnak csomagoltam így szerdáig biztosan nem kell főznöm.

  További szép napot!
 30. 2014-07-20 17:1368090.
  Gyönyörűek!!!!!
  2014-07-20  12:11
  precon (68084)
  előzmény:
 31. 2014-07-20 14:5968089.
  Szervusztok, Barátosok!

  Erős fejfájással, dagadt lábfejekkel ébredtem. Bevettem a reggeli gyógyszereket, plussz vízhajtót. Megreggeliztem és visszamentem az ágyba, hogy a lábam vízszintesben legyen. Olvasgattam a képeslapokat. Sokat hoztam az Erzsi barátosnémtól.

  A Bimbóm itthon aludt. Ebédeltünk. Most ismét egyedül vagyok.

  Julika!
  Véleményem szerint, ahogy a Valcsi cicája hazatalált (ha nem is egyedül), szerintem a Timi cicája sem fog elveszni, ha szabadjára engeded. A hasa haza fogja hozni. Igaz, nem értek a cicákhoz. Ez csak a kút fejemből jött.

  Gitta!
  Egészségedre a "kívánós" ebéded. Mártózz a kádban. Én már kétszer tusoltam.

  Marcsi!
  Sajnálom én is az Ágit, de van egy olyan érzésem, hogy az Anyukája kicsit fantáziál, ami az álmot illeti. Arról már nem is beszélek, hogy azt sem hiszem el, hogy engem nem hiányol az Ági.
  Tegnap beszéltek az Apájával telefonon. Mikor megyünk Tihanyba? Arról még nem volt szó.

  Ismét tusolok és elkezdem lehordani a pincébe a megmaradt üres üvegeket és a baracklekvárt is. Látom, hogy nem számíthatok segítségre.

  Molly!
  Vártam a beszámolót. Jól sikerült a tegnapi napotok. Már hazaértél a Férjeddel. Kúráld magad tovább.

  1. Kutya meleg van!!!
  2. Nem elég, hogy meleg van, még a légy is az orrára szállt a kicsi babának.

  2014-07-20  12:20
  precon (68088)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 32. 2014-07-20 12:2068088.
  Julika a cicák már csak ilyenek már nem idegeskedem ha a fa tetejéről kiabálnak,a ház tetején is mászkálnak a csúcson.Néha kirázz a hideg de edig mindig lejöttek.Mondtam apának hogy velük kéne a kúpot csináltatnimeg a kéményt
  2014-07-20  07:58
  Picivirág1 (68080)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 33. 2014-07-20 12:1768087.
  most azért pihenj mert nem játék a megfázás,hasonó nekem is a láz,a rendes testhőmérsékletem nagyon alacsony
  2014-07-20  05:10
  molly49 (68078)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 34. 2014-07-20 12:1568086.
  tényleg így van minden lassan haladés már mindenünk fájmegváltás lessz a szezonos munkade haladunk
  2014-07-20  05:23
  totyogoka (68079)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 35. 2014-07-20 12:1368085.
  gyomlálás közben fedeztem fel őketmég vadak vadásznom kell őket hogy megtudjam fogni
  2014-07-20  12:11
  precon (68084)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 36. 2014-07-20 12:1168084.
  Sziasztok vidám vasárnapot.


  Nálunk is nagyon meleg vanmindenhol folyik rólam a víz.


  Lányok nagy sokk ért hazajött egy elveszett cicám na és nem egyedűlazért nem esem kétségbe de most aztán megyek és minden állatott sterilizáltatok
  az új család négyen vannak ilyen vegyes állományt ritkán látni.

  -----------------------------------------------------------
  szép napot mindenkinek
 37. 2014-07-20 11:4968083.
  Nekem, a nappaliban 25 fok van. A kintihez képest igen csak elviselhető. 
  A hálóban még kevesebb, mert az nyugati fekvésű. A konyhában nem sokára rántani fogom a húst, a cukkinit, ott kicsit meleg lesz, de az is  nyugati fekvésű.
  2014-07-20  11:20
  dundori (68082)
  előzmény:
 38. 2014-07-20 11:2068082.
  Szervusztok!

  Nem unalmamban ültem ide a géphez, csak arra gondoltam, megosztom Veletek:
  Van egy benti - valami rádióhullámhosszon működő -, és egy kinti-benti hasonló elvű hőmérőm. Ez a kinti a villanyszekrényben van felszerelve, csak a kelő Nap süti a szekrényt, ami ajtóval ellátott. Már néhány órája nem süti a Nap. Ennek benti szerkentyűje a nappali tálalóján van, mint az elsőként említett órás-naptáras hőmérő.
  A kinti hőmérsékletjelző 36.5 fokot mutat, s mindkettőn a belső hőmérséklet jelenleg 27 fok.
  Ha csak ülök és nézek ki a fejemből, még egyelőre bírom, nem tudom, hogy később milyen meleg lesz. Talán a legjobb, ha beveszem magam a kádba, a vizet le sem engedem, csak néha megmártózom.
  Nem irigylem a panellakókat, bár a fiamék azt mondják, hogy a szigetelés óta elviselhetőbb.

  A reggeli szolim szerint nem főzök ma, ennek ellenére mégis, mivel elég sok salátauborka volt a leszedettek között, s nagyon óhajtok hozzá egy kis rántott karajt. Ritkán készítem, most megkívántam, ezen ügyködök jelenleg. Fokhagymás-tejfölös ubisali lesz a köret hozzá.
 39. 2014-07-20 08:4468081.
  Szervusztok Barátnők!

  Én sem most ébredtem, mondhatni már el is fáradtam. Túl vagyok a locsoláson, a bab és uborkaszedésen, most majd ezekkel kell kezdenem valamit.
  Minden karalábét kiszedtem és kidobtam, nem tudtam megszabadulni az üvegházi molytetű tömegétől (liszteske). Akkor inkább nem kell karalábé, majd veszek, ha nem bírnám nélküle. Bánom, hogy egyáltalán elpalántáztam.

  Fiamék megjöttek a Balatonról, hamarosan jönnek, mert a szomszédban most szedik számukra a 15 kg sárgabarackot, amit visznek a másik mamához befőzésre.
  Én ma nem főzök, van még tegnapról. Karajt sütöttem hirtelen, rá egy kis csirkemáj-füstöltszalonna-hagyma ragut készítettem, és hagymás újkrumpli volt a köret. Ebből maradt mára, bár nem szeretem a "frissen sülteket" másnaposan enni. Na nem én vagyok a másnapos, hanem a kaja.

  Totyikám! Itt is nagyon-nagyon meleg van, nálam is tárva volt egész éjjel minden ablak, ajtókat is kitámasztottam, ne csapja be a huzat. Mégis 25 fok volt a házban hajnalban. Kicsit félve mentem aludni, hisz üres a ház, pénteken haza mentek az alföldiek szülni. A konyhai ablakon a teraszról csak egy lépés, és már bárki bent lehet a házban. Gondolom a szúnyogháló nem okozna gondot annak, aki erre vetemedik. A többi ablak sem sokkal macerásabb, főleg, ha ketten lennének, na de nem festem az ördögöt a falra......, csak hát kicsit félek ilyenkor (újabban). Oly sokféle ember lepte el a várost, s hát állítólag a Canadából hazapaterolt kisebbségiekből is 300 családot!, nem főt! fogadott be a városunk annak fejében, hogy a kormány elengedte a tartozásokat. Ezt ugyan tagadják, de sajnos tény.

  Molly! A nyári betegség engem is sokkal jobban megvisel, mintha télen lennék beteg. Olyankor a jó meleg ágyat kívánom, de ilyen hőségben...
  Gondolom, most otthon jól esik a pihenés.

  Igen Rózsa, elkerültük egymást tegnap este. Valóban gyorsan zuhanyoztam, aztán elmentem aludni. Bekapcsoltam a kis TV-met, beállítottam, hogy kb. mikor kapcsolódjon ki. Ilyenkor jobb, ha a TV hangját hallom, mintha képzelődnék a kinti, síri csendben néha hallható gyanús zajok miatt. Mivel zöldövezetben lakom, tudom, és látom is napközben, hogy azért a ház körül nagyban folyik ám az éjszakai élet. Ami biztosan garázdálkodik éjszaka: nyest, kóbor macska, sün, s talán még borz is járhat erre, de minden olyan állat, amik az erdőkben élnek, s a kerítésen átférnek.
  2014-07-20  07:58
  Picivirág1 (68080)
  előzmény:
 40. 2014-07-20 07:5868080.
  Szervusztok!
  Én már nagyon sok mindenen túl vagyok. 
  5 kor ébredtem, a cica már várt, Győző is azonnal megérzi, ha elhagyom a hálót,ő is kijött.
   Fél 6 kor, a kellemes hűvösben eü. séta volt, aztán kipaníroztam a cukkinit, elmentem a boltba. 
  És megint volt cica kaland. Persze, hogy azonnal felmászott a kis fámra, onnan egy szökkenés, és már a tilosban járt. Megint a hatalmas fenyőre mászott. Olyan magasra, hogy az első emelet párkányára mászott. Nagyon magas ház, igazi emelettel. Vissza már nem tudott jönni, mert a fenyő ágai nagyon halottak, így egy hatalmas eséssel ért földet.
   Haza hoztam, erre megint át ment.
   Mérges lettem, elbontottam a barikádot...ki is ment az utcára azonnal, fel az utcai fára. De jött egy nagy puli, akkor hagyta magát megfogni.
   Így mulatok én...nem tudom meddig....elhatároztam, hogy szabadjára engedem, de hogyan számolok el vele Timinek, ha haza jön??  Szanazugban van. Jól kikapnék, ha valami baja lenne. Majd ketten hozzuk meg a döntést, legyen az, aminek lennie kell. 
  Locsoltam, lemostam a teraszt, kitakarítottam a zuhany kabint. Levesem van, ki kell rántani a húst és a cukkinit de csak fél 3 kor jön Timi haza, addig ráérek. persze lehet, hogy ebédel, ezt még megbeszéljük, ne dolgozzak feleslegesen. 
  Délután jönnek a Balogh lányok. Úgy volt, hogy élménybeszámolót tartanak a lakodalmról. Mivel nem tudtak elmenni, most miről fogunk beszélni???..................ez csak vicc colt
 41. 2014-07-20 05:2368079.
  Szép jó reggelt!

  Tárva nyitva minden ablak mégis alig aludtam valamit. Még azt sem mondhatom, hogy a meleg miatt fetrengtem. Ugy látszik az álom manó megint nem ért rá hozzám jönni.
  Az este egy váratlan vendégem érkezett , aki meglepett egy csomó zöldbabbal és szilvával. Örültem neki mert én nagyon szeretem a zöldbablevest is főzeléket is.
  Szerencsére addigra már készen volt a püspökkenyér is így kínálni is tudtam.Még annyira meleg se lett a konyhába. Annál inkább a WC.-be mert a konyha és a kis helyiség fala közös így ahol a sütő van ott forró lett a csempe is.
  Marika! Tényleg minden bajom meg van még mindig nekem is. Holnap megyek a dokihoz, hogy adjon valamit a lábdagadásomra mert ez a vízhajtó amit az ügyeleten kaptam nem sokat ér.
  Katika!Én is főzök ma is kívánságlista alapján. Hideg gyümölcsleves, brassói , sajtmártásos csirkemell rizzsel görögsaláta és torta.Ráadásul a fiamék szóltak , hogy rohannak mert egy másik sülinapi bulira mennek tőlünk.
  Rózsa! Sajnálom a kis Ágikát , hogy nem akkor lehet az apájával amikor szeretne. Ebben a hőségben viszont el e indulj vele.
  Valika! Gondolom, hogy van így is melód sok. Az ember ilyenkor aarja megváltania világot is aztán közbe rájövünk, hogy már semmi sem úgy megy mint régen.
  Gitta! Tudom mit érzel! Mi is ha ketten vagyunk akkor nincs mosatlan nincs felfordulás , de ha jön a "siserehad" kkor meg minden a feje tetejére áll. Nálam is itt a Fahéj szerintem a nyarat itt is tölti, de a ketrecét nem takartíom azt Ők végzik el hetente egyszer. Szerencsére ennyi elég is.
  Julika! remélem nem ismétlődött meg a cica kalandod? Sok örömet de sok sok izgalmat is okoznak ezek a kis kedvencek.
  Kincsike! Alma! Na most jó lenni a Balatonban! Ott még a hőséget is másképpen érzi az ember.
  Mollyka! Nagyon drukkoltam tegnap Neked! Bízom benne, hogy szövődmények nélkül túl leszel ezen a fránya bacis fertőzésen. Gondolom a vendégek jól érezték magukat.Teljes gyógyulást kívánok Neked.
  Én továbbra is hívom Levát és Megvagyokot mert hiányoznak!

  Legyen szép a naptok!
 42. 2014-07-20 05:1068078.
  Jó reggelt szép napot kívánok mindenkinek!

  Köszönöm, hogy drukkoltatok nekem a tegnapi napon!

  Mit mondjak?  nagyon nehéz és nagyon jó is volt.

  Hajnalban keltem és itthon megsütöttem a mustáros tarját és kisütöttem a fasírtot, nyolcra mentünk Orsikáért, ő is besegített, mert készített giroszt, salátát, sajtos rudat.
  A kertben bepaníroztam a rántott  csirkéket, terítettünk, nagy tereprendezés, locsolás és minden ital előkészítése hűtőtáskákba stb...

  10-re jöttek a vendégeink nyolcan voltunk.

  kb. fél egykor ebédeltünk, ebben a nagy kómámban semmit nem rontottam el nagyon jól sikerült az ebéd

  Nekem már szinte semmi erőm nem volt, úgy kóvályogtam, 37,5 volt a "lázam" ez nálam már láznak számít, mert ahhoz, hogy ennyi legyen nagy betegnek kell lennem...  szedem előírás szerint a Coldrexet.

  A komaasszonyomék voltak a vendégeink öten

  Mindenki nagyon jól érezte magát, este fél kilenckor mentek el

  Tudták, hogy beteg vagyok, ezért megengedett volt nekem, hogy párszor lefeküdjek így vészeltem át a napot, szóval túléltem...

  Laci kint aludt a kertben, mi Orsikával este kilenc után értünk haza.

  Itthon fürdés és lefekvés, azt hittem azonnal el tudok aludni, aztán 11-kor bevettem egy fél Frontint, és mostanáig aludtam, úszva a verejtékben ébredtem, de nincs már lázam, hurrá...

  Reggel megyek Laciért, ha hazajöttünk akkor pedig pihizek...


  1. Időzített fotó mindenki várja, hogy exponáljon már... 

  2. Komaasszonyom, aki hazajött kettő hónapra NewYorkból, Orsika vicces transzparenssel fogadta a keresztanyját
  -----------------------------------------------------------
  Az ész tévedhet, az érzés soha...
 43. 2014-07-19 21:3668077.
  Gittám!
  Tán, ha még visszaolvasol, akkor itt találkozunk!?!?!

  A visszaolvasás hátráltatott, hogy elkapjalak.

  Gondolom, már kikapcs. a -netet és mégis lezuhanyozol. Nyugodt éjszakát kivánok.

  Valcsi!
  Oly' jó, hogy újra ittvagy!!!!!

  Jövő héten élőben nézhetem a Tihany-i panorámát. Ez még nem biztos, csak feltételezem. A hét első felében nem szeretnék menni, mert vasárnap estétől viharokat mond a meteorológia.
  Azt mondta az Andi, hogy legalább egy napra vigyel el az Ágit Tihanyba. Erre végképp nem vagyok hajlandó. Délre odaérünk és 2-kor indulhatunk vissza. Szó sem lehet ilyen kiruccanásról. Még azt is felajánlotta, hogy Ő kifizeti az utiköltséget.

  Nem jó ez a nagy hőség, de a dörgést, villámlást nehezebben viselem.

  Marcsi!
  Elkészült a püspökkenyér? Gondolom, milyen meleg volt a konyhában.
  Emlékszem, amikor írtad a tűzoltós sztorit.

  Aki nem tudja: 10 emeletes panelban lakunk. Pici liftókra nyílik a konyhaablak és az étekző ablaka. Ez azt jelenti, hogy a Marcsinak a fszt-n, és nekem az 1. emeleten nem jön be semmi levegő, mert fölöttünk10x4 lakás zárja el a friss levegőt és a fényt.

  Marimama! Marcsi! Julika! Valcsi!
  Volt cicakalandotok. Jót rötyögtem itt magamban.

  Molly talán holnap beszámol, hogy zajlott a vendégfogadás.

  sKati! Dühítő, amikor elszáll egy hosszú szoli.

  Elnyúlok. Jó éjszakát, szép álmokat,  Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.


  2014-07-19  21:12
  dundori (68076)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Az élet egy nagy játék, játszd úgy, hogy a körülötted élők is jól érezzék magukat benne!
 44. 2014-07-19 21:1268076.
  Molly!

  Én egész nap szorítottam Neked, remélem, szerencsésen túlélted a mai napot!
  Már reggel akartam írni, de a gépem sem bírja ezt a hőséget, így nem sikerült.

  De!

  Sokat gondoltam mindenkire, közben tettem a dolgom. Nem kint, hanem a bevásárló központban, majd itthon a jó hűvös házban. Bár nem sokáig tartott a megváltó hűs, mert jött Brúnó, Margaréta és Nudli, a ki-be járkálás megtette a hatását, ismét jól felmelegedett a ház. Ráadásul tegnap végre rászántam magam és végre szőrtelenítettem a házat a kutyaszőrtől, most majd kezdhetem megint. Sajnos nekem ez már macera, akár tetszik, akár nem, mármint a családomnak. Szeretem, mert a lelkem továbbra is kutyás, de már nem akarok kutya után (is!!!) takarítani. Olyan szép tiszta volt minden, aztán mondhatni, hogy mostanra minden székpárnám gyümölcs létől ragadó, ismét nem tudok papucs nélkül járni a házban, pedig nagyon-nagyon meleg van, a lábam dagad, fáradt, az ajtóüvegek ismét tisztításra szorulnak. Jó, lehet ez faxni, de bevallom, annyi minden más dolgom van egész nap, s ha végre jut idő a benti dolgokra, szinte törvényszerű, hogy szinte azonnal felfordul a világ körülöttem.
  Itt ragozhatnám még reggelig, de inkább annyiban hagyom. Most végeztem a mosogatással, még hátra van a fürdés, de bevallom halasztanám, ha nem folyna a víz patakokban ott is, amit most nem említek.
  Még jó, hogy délután aludtam egy keveset, így nem az álmosság, inkább a fáradtság, ami miatt még egy kis zuhany is macerás most nekem.

  Mindenkiknek jó éjt, remélem azért az éjszaka hűvösebb lesz kicsit. (Ja és locsolni ma nem volt érkezésem.)
  2014-07-19  05:54
  molly49 (68064)
  előzmény:
 45. 2014-07-19 20:3568075.
  Sziasztok! Irtam egy hosszu hozzászólást,mindenkivel beszélgettem,aztán eltüntettem valahogy.
  Igy most leröviditve:
  Minsden betegnak jobbulást kivánok és a munkát most egy kicsit hanyagoljátok hüvüsebb időre.
  Az unokáknak biztos sikert ,a legkisebbeknek pedig szebb álmokat ,hogy láthassák a szeretteiket.
  Megyek lefekszem,mert az éjjel fé2-kor kerültem ágyba,addig buliztunk az uncsival.
  Jó éjszakát és kissé kellemesebb iudőt ,mert a 36 fok ,egy kicsit sok,de inkább ez,mint a tél.

 46. 2014-07-19 17:2768074.
  Örülök,  hogy a hőség ellenére is megoldjátok a feladatokat.

  Katikám. Majd 24-én teszik közzé az egyetemi felvételeket, - igy csak reméljük, hogy Attilát felveszik a Müszaki Egyetemre. A felvétel után kell a kollégiumot igényelni. Tegnap jött Mindszentről - ahol gyermek-tábort szervez  és jövő héttől ott felügyelői munkája is lesz - és meglátogatott. Nagyon örültem neki, mert  a család többi tagja nem jut el hozzám a sok munkától.
  Levente is dolgozik a családi cégnél ezerrel, webáruház lap készitéstől a fizikai munkáig. Megyek és meg is nézem kész van-e már a szunyogriasztókarperec honlap.
  Mazsolának még mindig nem csinálták meg a kocsiját. a céges kocsik pedig dolgoznak.

  Marcsi. Sajnállak, hogy a vállad és a lábad sem gyógyul igazán, de Te nagyon erős akaratu vagy  igy is teljesited a feladatokat, gratulálok.

  Rózsa. Aranyos az uncsikád,  hogy ragaszkodik az apájához. Még meg is könnyeztem.

  Mollykám. Ilyen állapotban is helytálltál, volt még tartalék erőd!

  Julika. Örömmel olvasom a cica-kaladjaitokat. Az én Cirmim is 10 éves, sok kalandom volt vele, még fára is másztam, mert a létra kicsuszott alóllam és fent maradtam a kis cica mellett. A szomszéd férfiak segitettek lejönni. Azon nevetett egy hétig az utca.

  Valikám. Ne hajtsd magad. Amilyen szeszélyes ez az időjárás lehet, hogy nem sokára jön a bunda-szezon és akkor is helyt kell állnod.
 47. 2014-07-19 16:5068073.
  Julika!

  Ennyi izgalom! A miskolci barátnőmék cicáját egyszer a tűzoltók szedték le a jegenye fáról 20 000 ft -t fizettek a kiszállásért.Mikor a cicust a gazdi a kezébe vette és símogatni szerette volna kiugrott és nagy ijedten felszaladt egy másik fára . Na onnan már magától jött le pár óra múlva.
  A balesetről olvastam én is Muronynál történt ha jól emlékszem.
  2014-07-19  11:34
  Picivirág1 (68066)
  előzmény:
 48. 2014-07-19 16:4168072.
  Sziasztok Barátnők!

  Most kegyeskedett elindulni a gépem, valami zavaró a környékben lehet - bár kábel - mert a szomszédasszonyom is panaszkodott.

  Itt hőség van. A fejem nagyon fáj az egyebek mellett.

  A lakásban viszonylag hüvös van, még a klimát sem kellett bekapcsolni.Tegnap 5-kor viszont kimzdultam. Taxival elmentem az olvasókőrbe, mert Garainé Marika Kiállitást rendezett a családi vállalkozással müködő kerámiáiból. Igaz még jobban kikészültem, de olyan gyönyörü volt, - jó hogy nem hagytam ki. A barátnők segitettek.

  Garai Kerámia  néven az interneten is megtalálható a katalógusuk, és ami érdekes, jobb felső sarkánál lapozható - még én ezt sem tudtam.

  Most pedig el kezdek visszaolvasni.

  Mindenkinek sok puszi.
 49. 2014-07-19 16:3268071.
  Sziasztok!

  A nap nagy része mászkálással telt! ebben a hőségben még jó hogy az üzletek ahol jártunk mind klímatizáltak voltak. Történt ugyanis , hogy a fürdőszobánkban elrepedt a mosdó. Hogy mitől ki tudja nem is érdekes csak a hajszálrepedés egyre nagyobb lett és félő , hogy egyszer teljesen letörik. Gondoltuk, hogy ha már veszünk akkor olyat kéne venni aminek gyárilag van alsószekrénye is. Igen ám de nekünk a panelban csak akkora hely van ami adott és oda nem nagyon gyártanak ilyet méretre.Több barkács és fürdőszoba felszerelés boltban jártunk, már egyet találtunk is minden oké be is fért volna ( cipőkanállal) de kiderült, hogy a csaptelepet csak és kizárólag középre lehetne felszerelni az pedig nekünk nem jó mert nekünk kád töltő csap is kellene. Szóval haza jöttünk és nyugtáztuk, hogy adtunk a mai nappal egy pofont a sz..nak
  A lábam dagad a torkom kapar szóval én sem vagyok a toppon.
  Terézanya barátnőm hozott 8 db tojásfehérjét most abból sütöm a püspökkenyeret. ( Jó időben nem árt egy kis fűtés a konyhába )

  A Józsi szülinapi tortája már meg van azt direkt készen vettem , hogy ne keljen sütővel dolgozni.

  További szép napot Mindenkinek! Hűsöljetek!!!!!!!!!!!!