Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

77861 hozzászólás
 1. 2017. október 18. 19:5677861.

  Igyekeztem már korábban jönni, de amikor akartam, 3x nem engedett be az nlc, aztán hétfőn jött Zsuzsi barátnőm, akit néhányan Ti is ismertek az itteni tali alkalmából. Ha vendégem van, megtisztelem azzal, hogy minden időmet vele töltök, nem ülök a sz.géphez. Persze van egy TV műsor, amit nem hagytam ki, így ő is kénytelen volt nézni. Nem a reklám helye, de az ATV-n a Fórum c. műsor, amit szeretek.


  S.Erzsike! Nekem nagy öröm volt az, hogy személyesen találkozhattunk, megvallom már sokkal előbb vágytam a személyes találkozásra, végül sikerült, és semmi, de semmi gondot nem okozott az a rövidke idő, amit együtt tölthettünk. Nem tudom, képben vagy-e azzal kapcsolatban, hogy mi történt ott kint a tónál, ahol ebédeltünk? Szinte hamuvá vált ott minden, ami a mólón volt.


  Totyikám, mindent megértettem. Bizony lesz majd kis hiányérzetem, többek között pl. az, hogy már kétszer volt itt a szomszédban Margitunk a régi iskolám kollégiumában, és ezek a kedves horvát szomszédok mindkét alkalommal megengedték, hogy a kertjükön átjöhettek hozzám, kulcsot adtak, hogy ott vissza is menjenek, így nem kellett gyalogolni körbe egy focipályát nekik, és nekem sem, amikor értük mentem. Hogy ez majd hogy alakul az új szomszéddal, nem tudni. Lehet, hogy a jó kis "EU-s" kapunkat megszüntetik majd. De mint sok más dologra, erre is találok ám megoldást.


  Kincsike! Nagyon jó időben rendeztétek a sírokat, állítólag péntektől esősre fordul az időjárás. Én most 3 napig nem tudtam a kinti dolgokkal sem foglalkozni, pedig a körmömre ég, de miután elvittem a barátnőmet a pályaudvarra, azonnal kimentem a kertbe, úgymond "takarítani", hogy lehessen végre ásni. Persze nem én fogok...!


  Rózsa! Örülök, hogy élvezted a kerékcseréhez vezető utat. Bizony nagyon szép az őszi táj. Nekem még el sem kell ehhez mennem, elég, ha kinézek az ablakon, látom a kertemet, közben fogom a fejem: már megint mennyi levél van..., de a teraszról ránézek az Alpok kis hegyecskéjére, és bizony gyönyörködtető látvány. Zsuzsi barátnőm meg legszivesebben egész nap ezt a tájat nézte volna, a kertemben lévő madaraimmal együtt. Néha olyan, mint egy gyerek. Ma talált a kertemben egy bokor  nyíló "vad" ibolyát, nem győzött áradozni róla...., hogy én tudtam-e, hogy ott van, s ha igen, miért nem szóltam, aztán fotózás ezerrel. Minden fűszál, minden, ami természet, elragadtatással tölti el.


  És képzeljétek! Hívott S.Kati telefonon, de épp az állomásra igyekeztem, nem tudtunk beszélni. Megállapodtunk, hogy majd később hív, eddig nem hívott vissza.


  Julika! Remélem nincsen baj!!!!!

 2. 2017. október 18. 07:3177860.

  Sziasztok vidám napot.


  Mindenki használja ki ezeket a szép őszi napokat.Még gyűjtsétek a D vitamint .Nagyon szép ilyenkor ősszel a táj minden felé igazi képeslapra való.Bár sok munkát is ad a sok levél és a kert előkészítése.


  Mindenkinek békés nyugodt napot kívánok.

 3. 2017. október 17. 21:2677859.

  szép  estét


   


  Ma menős  napunk  volt .


  Olyan szép  időnek  igérkezett  hogy bevásároltuk  a  mécseseket  virágokat fenyőágakat  és  elterveztük  a temetők körbejárását .


  A  Rákoskeresztúri  köztemetőbe  kezdtük  (  szüleim  ,nagyszüleim  )  sirját  tettük rendbe elég  sokat  időztünk  ott .


  Mivel dél elmult  utba ejtettük  a Lurdy házat  ahol megebédeltünk ,és a Farkasréti  temető  következett  ahol Pisti  anyukája sirját is elrendeztük .


  Nagyon szép  volt az  idő  egész  nap .Megnyugodott  a lelkem  sajnos  ebbe  a két  temetőbe  késöbb  nem  igazán  lehet  eljutni a tömeg miatt.


  Marcsi igen  Niki most  napközbe kipihenheti fáradalmait  hogy  a  két fiu  oviba  bölcsibe  van .Kiszámolták  a szabiját ami évek  alatt összegyült igy  csak  január  elején  kell menjen dolgozni .


  Rózsa   örülök  hogy  a  gyerekek jelentkeztek és  nyugalom  van .


  Aludjatok  jol  álmodjatok  szépeket 


 4. 2017. október 17. 21:1377858.


  Leva !


  Születésnapodon szeretettel  köszöntünk 


 5. 2017. október 17. 20:1277857.

  Hiába kérdeztem az NLC-s Illetékest, nem válaszolt, mikor lehet képeket feltenni. Lehet, hogy már a topicocat sem ellenőrzik?


  Szép estét!


  Nagyon kellemes kirándulás volt ma. Ercsibe mentünk lecseréltetni az autó gumikat. Gyönyörű az őszi táj. Az a színkavalkád. Olyan tempóban mentem, hogy tudjak gyönyörködni. Nem volt nagy forgalom a 6 úton. Marci sem piszkálódott. Így - eddig - nyugis napom van. 17 óra körül értünk haza. Azóta alszik. Tehát éjszaka megint lesz jövés-menés.


  Marcsi! Milyen a sors? Andris írt, hogy lehet, holnap ideér. Azt nem tudom, hogy reggel idejön és úgy megy az Ágiért az iskolába. Vagy fordítva. Délben megy az iskolába és együtt jönnek ide. A Hugi is telefonált, hogy holnap idejönnek, de csak fél, kb. 1 órára.


  Örülök Julika bejelentkezésének! Gyere Kislány, gyere................... Nem is jut a fejembe, ki énekli ezt?


  Leva! Születésnapodon csak annyit kívánok, teljesüljön minden kívánságod. Leslek a facen Ide is visszatérhetnél.


  Mindenkire szeretettel gondolok. Ma én is korán ágyba bújok. Onnan nézem a TV-t. Csak elalszom valamikor.


  Jó éjszakát, szép álmokat....................

  előzmény:
  Picivirág1 (77856)
  2017-10-17  17:51
 6. 2017. október 17. 17:5177856.

  Marcsikám!


  Most olyan időszak van nálam, hogy keveset tudok fórumozni. Remélem lassan vissza zökkenek a régi kerékvágásba és többet lehetek a netes barátaim között. 

  előzmény:
  totyogoka (77855)
  2017-10-17  07:48
 7. 2017. október 17. 07:4877855.

  Szép jó reggelt!


   


  Remélem úgy lesz ahogy Valcsi megrendelte , hogy egész héten ki fog tartani a szép idő.Jó lenne ha jutna belőle még egy kicsi a jövő hét elejére is mert akkor megyünk a temetőket végig járni. Nem lenne kellemes sárban caflatni . 


  A tegnapi nap remekül sikerült. A 90 éves Marika néni teljesen friss szellemileg és még egy kis vidám visszaemlékezést is rögtönöztünk neki.Jó volt ismét együtt lenni a régiekkel, bár sok a változás, már nem olyan állandó a gondozónők csapata mint régen sokan jönnek - mennek, kevés a fizetés sok türelmet igényel ez a szakma.


  Gitta! A jó szomszéd mindig jól jön. Sokszor jobb is mint egy rokon, mert ott van akkor amikor szükség van rá. Sajnos Ágotámék szomszédja is elment ( kiadta a lakást) pedig jó volt mert igen komoly stabil segítség volt eddig.


  Valika! Addig kell kihasználni a szép időt amíg van mert jön a ködös sáros latyakos idő na azt nagyon utálom


  Kincsike. Nagyok a fiúk, de több időtök lesz ha bölcsiben oviban lesznek. Sajnos mindig előfordulhat hogy valamelyik lebetegszik ez közösségben sajnos gyakori. Ilyenkor jól jön a Ti segítségetek.


  Sorbet Erzsike! olyan jó hallani felőletek. Igen sokat gyalogolok, ahova csak lehet ezt választom közlekedésnek. sajnos engem is valószínűleg utol ér a csípő kopás probléma mert gyakran fáj a bal csípőm.Remélem nem komoly.


  Rózsa! Látod a gyerekek meg tudják oldani a saját életüket nem kell minden nap asszisztálni hozzá. ha meg szükségük  lesz a segítségre úgyis  jelentkeznek. Mondjuk azt nem értem, hogy Andris Ágit se keresi? Azért vannak apai kötelezettségek is.Ja igen kaptam koszorúkat vasárnap is meg tegnap is vettem de még kell mert sok helyre megyünk sajnos sok sír van amit már csak mi tudunk még meglátogatni ilyen tájban.


  Mollyka! Olyan régen hallottam felőletek!


  Manyuska! Végleg elmentél Te is?!


  Julika te is nagyon ritkán jössz. Mióta tart ez a ráncfelvarrás itt az nlc.-n nem is találok el a Menedékházba így nem nagyon tudom követni a szomszédok eseményeit.


  Ma van Leva születésnapja így kívánok neki nagyon jó egészségben eltöltött még sok sok évet, Boldog Születésnapot!


  Mindenkinek további szép és kellemes napot!

 8. 2017. október 16. 19:0977854.

  Szép estét, kedves Régi Barátosnék!!!!


  Nagy örömmel olvastam, sorbetErzsike a szoraidat!!!!! Szeretném, ha betartanád, és sűrűbben jönnél, hogy ne záródjon be ez a kapi, itt a Régi barátoknál.


  A cipő, amiről írtam, tavaly készült a lábamra. Olyan igazi őszi cipő. Nem is tudom, volt-e a lábamon. Most elővettem. Nagyon szenvedtem benne. Nem tudom, mitévő legyek? Lehet, hogy visszaviszem a készítőhöz, hogy tágítsa ki. A lábam ujjait szorítja össze. Csinos. Nem igen látszik, hogy SZTK-ra készült. Fekete.


  Gitta! Veled sajnálkozom, hogy elköltöznek a jó Szomszédék!!!


  Kincsike! A gyerekek boldogan szedték a diót?


  Valcsi! Te is szeded még a diót?


  Marcsi! Sikerült kapni toboz koszorút, vagy elkapkodták, mire odaértél?


  Reggel vérvételen voltam. 9-re fodrászhoz mentem. Így most jól érzem magam, a szép frizurával.


  Délután paprikát töltöttem, lila káposztával, savanyúnak. Üvegeket mostam. Felmostam a lakást. Eltelt megint egy nap.


  Egyébként a helyzetem változatlan. Nem fárasztok senkit a problémámmal.


  A múlt szombat óta nem voltam kapcsolatban Tököllel. Egyszer beszéltem a Bimbómmal telefonon.


  Andris is eltűnt, mint szürke szamár a ködben, amióta Csérről megérkeztünk. Nem tudom a hallgatás okát. Ágihoz sem megy.


  További kellemes időtöltést kívánok, a távollévőknek is.


   


   

 9. 2017. október 16. 18:2377853.

  Sziasztok ma szép napos időnk volt egész hétre megrendeltem a vénasszonyok nyarát.


  Rendezem a virágaimat stb.


  Sorbet Erzsike de jó hogy benéztél sokat gondolok rátok.


  Gittám mikor elköltözött a szomszédom bizony én is sírtam,az ember megszokja és kicsit aggódva fogadtam az új szomszédokat.De nincs velük semmi megvagyok mindkét oldal szomszédommal igaz már nem akarok olyan szoros kapcsolatot mint a régiekkel.Már csak a szembe szomszédom a régi.

  előzmény:
  totyogoka (77852)
  2017-10-16  08:48
 10. 2017. október 16. 08:4877852.

  Szép napot!


   


  hajaj ! Nem tudom hol fog megjelenni ez a beírás mert sajnos amikor beléptem a 2006-os beírások jöttek elő. Sok mindenről szerettem volna írni de így nem teszem mert nem tudom, hogy egyáltalán hol fognak megjelenni ezek a mondatok. 


  Örültem nagyon az Erzsikéknek, hogy benéztek! 


  Gitta ! A válaszom : Igen!!!!!!!!!! De illetékesekkel átbeszélve nem  2017.-ben. Majd tavasszal ha kezdődik a szezon.


  Ma szülinapi köszöntőre megyek mert az egyik volt klubtagunk 90 éves lett. 


  Kellemes vidám napot!

 11. 2017. október 15. 22:2477851.

  szép álmokat 


  Örvendek  hogy  Valika,Marcsi,Rozsa ,Sorbet  ,Gitta  irtatok  a napi  történéseitekről .Molly ,Manyuska  ?


  Nálunk lezajlottak az uncsikák szülinapi ünneplései.Gergő az elmult héten itthon volt de holnap Ő is megy  a bölcsibe.


  A  balcsin még mindig van szedegetni  való dió meg  egyéb dolog .Szombaton  a gyerekek  is  lenn voltak .


  Pénteken én is  körbe  pucoltam  az  ablakokat  bizony  még ma  is fájnak  a karjaim  ,már muszály  volt.


  A napi mozgás megvan minden  nap .


  Legyetek jók ,vigyázzatok magatokra .    

 12. 2017. október 15. 20:4177850.

  Szep estet lanyok!


  Szia Gitta, orulok, hogy segithettem. A keresobe beirt par megfelelo szoval a 2006-os augusztusi  hozzaszolasokhoz kerultem. Bizony, akkor meg javaban porgott a topic. Mennyi minden tortent velunk azota!


  Kerdezted, mi ujsag van nalunk. Szeptember elejen itthon volt a fiunk, hogy megunnepeljek elso, kerek hazassagi evfordulojukat. Ugyancsak ebben az idoben volt itt az a csoport, akiknek a soproni ulesezesekor mi talalkozhattunk.  Gitta, visszagondoltam a talalkozasunkra, milyen kedves volt toled, hgy vartal minket az allomason, elvittel minket a szallodaba, es nekem annyi idot szenteltel, mig P. -nek programja volt. Nagyon orulunk mindketten, hogy kozelebbrol megismerhettunk. 


  Konyvtarba most rendszeresen jarunk, megyunk akkor is, ha valamilyen rendezvenyukre  meghivot kapunk. 


  A nyitott ajtok napjat kihasznaljuk, volt szeptemberben is egy ott, ahova  mi kozonseges halandok nem jutunk be. Tobbnyire iskolasok csoportjai voltak ott a delelotti oraban, amikor mi. Furcsan ereztem magam, mikor a nekunk lelkesen magyarazo alkalmazott bemutatott minket az arrajovo  elnoknonek es a varosatyanak azzal a szoveggel, hogy lam,  seniorok is vannak itt. Szomoru, hogy a nyugdijasok itt mar visszahuzodnak. B.-ben ez nem igy van.


  Oktober elso vasarnapja nalunk a  maratoni futas napja. 1924-ben nalunk volt az elso europai maraton, a vilagon ez a harmadik volt. A masodik vilaghaboru eveiben kimaradtak, igy most ez a 94. volt. Miota a kenyai versenyzok szeretnek itt resztvenni, europai sportolonak nincs eselye nyerni. Gyonyoru volt az ido aznap, sokan drukkoltak, biztattak a futokat. Mi is. 


  A heten vettunk teli cipot mindkettonknek. Kivancsi vagyok, jol valasztottunk-e. 


  Rozsa, ez egy uj cipo, amelyikben ugy szenvedtel? Sajnalom, mert a mult even velem is megtortent, igy tudom milyen fajdalom az. Eloszedtem egy tobb mint 10 eve nem hordott cipot...Lehet, hogy osszeszaradt.


  Valika, sokat gondolok rad.


  Marcsika, ma emlitettem P.-nek, hogy te rendszeresen gyalogolsz, es szereted ezt csinalni. Mi is gyalog megyunk ahova csak lehet, hiaba mar nekunk ingyenes a varosi kozlekedes. 


  Most jott egy telefonhivas, ez egy hosszu beszelgetes lesz, igy elbucsuzom. Megprobalok ezutan mar gyakrabban jonni. 


   


   

  előzmény:
  dundori (77848)
  2017-10-15  13:19
 13. 2017. október 15. 16:1977849.

  Totyikám! Nem olyan régen beszéltünk egy dologról telefonon. Ha emlékszel rá jó, ha nem akarsz, azt is felfogadom. Azért várnék egy igent, ebben az esetben egy megbeszélést, vagy egy nemet, hogy tudjam egyáltalán a lehetségességet. (Nem jó szó, de ez jutott eszembe.)


  Az előbb írtam egy hosszadalmas szolit, nem volt kegyes az nlc hozzám, nem ismétlem, nincs türelmem újra kezdeni.


  A lényeg, csütörtökön mennek haza a lakóim, vinnének a nővéremhez, ha van kedvem. Sajnos 5 nap, ami pont tavaly ilyenkor is volt. Alig vártam, hogy itthon legyek végre. Ha most nem megyek, önző vagyok, mert sajnos a nővérem nem a legjobb egészségnek örvend, ki tudja, meddig találkozhatunk még? Ha megyek, nem fogom jól érezni magam, mert itthon számtalan dolog vár rám, ami időjárásfüggő. Ha nem csinálom meg, pokolba veszik a fél nyári munkám....


  Nagyvonalakban erről szólt az előző szolim, csak bővebben. Lehet, ezt nem szerette az nlc.


  Valikám! Én is elmentem volna VELETEK!!!!!

  előzmény:
  precon (77841)
  2017-10-14  11:51
 14. 2017. október 15. 13:1977848.

  Drága Erzsike!


  Te vagy a fény....., nagyon köszönöm a segítséget. A Katikának természetesen nagyon megörültem volna, de annak, hogy jelentkeztél, végtelenül örülök. Irhatnál magatokról, jöhetnél kicsit többször. Mindenki szeret itt a topicon, szivesen beszélgetünk Veled, és lám, én valójában emiatt kezdtem el anno itt ezen a topicon - az elődjén - jelen lenni. Annyira meghatott egy esemény még a kezdetekkor, hogy azonnal részese akartam lenni annak (mára ennek) a kis csapatnak.


  Az a baj ezzel a recepttel, hogy amíg volt nyomtatóm, többszörösen kinyomtattam, mert mindenki vitte a receptet, és vagy nem hagytam magamnak, vagy még keresni kellene. Erre sajnálom legjobban az időmet, hogy keresgéljek, miközben annyi minden dolog vár rám.


  A horvát szomszédomék költözködés alatt állnak, sajnos elmennek kb. 8 km-rel odébb, de az már nem a mi országunk. Neki kell sürgősen - többek között ez a recept is, mint annyi más -, mert eddig ő adta a birseket, én meg a kész, üvegekbe zárt finomságot. Mostantól ennek is vége, nagy szomorúsággal tölt el. Tegnap is átadtam egy másik receptet, és úgy váltunk el egymástól, hogy potyogtak a könnyeink.


  Ők már leginkább odaát töltik a napjaikat, a megvásárolt házat teszik rendbe, készítik elő a végleges költözésre.

  előzmény:
  sorbet (77847)
  2017-10-15  11:43
 15. 2017. október 15. 11:4377847.

  Szervusztok lányok!


  Szia Gitta!


  Sikerült megtalálnom Katika receptjét. A 2134. hozzászólást bemásolom.


  "Drága barátnéim! Itt a CSATNIrecept:  Birsalma csatni:


  Hozzávalók: 1kg birsalma, 2,5 dl borecet, 10 dkg mazsola, 1 kk őrölt faféj, 1 ek reszelt gyömbér,kevés őrölt szegfüszeg és cayenne bors /én már többször csináltam és én pici csili paprikát is tettem bele/, 50 dkg.cukor/én az Oetker 2:1-bent használom /


  Elkészités:A birsalmát megtisztitva,apró kockákra vágva a többi hozzávalóval együtt lábasba szórjuk,folyamatosan kevergetve fölforraljuk,majd kislángon kb 20 percig főzzük,amig a birs majdnem teljesen megpuhul/nem szabad szétfőnie/.Ha kihült üvegekbe töltjük,hütőbe tárolva sokáig eláll.Husok kiválókisérője,mártás és savanyuság egyszerre."


  Biztosan megörültél volna és mindenki szintén, ha Katika jelentkezett volna.


  Este jövök. 

 16. 2017. október 15. 10:5777846.

  Szervusztok Barátok!


  A Stadber Kati egy régi beírását keresem. Sajnos elhagytam a csatni receptjét, és nem vagyok benne biztos, hogy jól emlékszem-e rá fejből.


  Hogy tudnám visszakeresni? Ezt a lehetőséget már megszüntették vajon? Régen beírtam a keresőbe egy adott nevet, vagy témát és elő is jött.

 17. 2017. október 15. 09:5477845.

  Kellemes vasárnapot!


   


  Ilyen is ritkán van, hogy vasárnap délelőtt magamban vagyok itthon. Gondoltam nem is főzök de aztán olyan szép gomba volt a pennyben, hogy csak vettem és 4 szelet karajból most egy kis bakonyi szeletet csinálok galuskával. ha Apus megjön a taggyűlésről biztosan ki lesz éhezve. 


  Közben , hogy annyira ne unatkozzak ebben a szép időben megpucoltam az ablakokat de a függönyt nem szedtem le azokat nem túl régen mostam. 


  Most meg megyek az Aldiba mert telefonált a barátnőm, hogy van szép toboz koszorú, viszik mint a cukrot. 


  Kellemes napot Mindenkinek!

 18. 2017. október 14. 18:4577844.

  Illetékesek!!!!!!! NLCAFÉ-sok!!!!! Mikor lehet ismét képet feltenni??????

  előzmény:
  rozsaanyu (77843)
  2017-10-14  18:44
 19. 2017. október 14. 18:4477843.

  Kellemes estét kívánok!


  Valcsi!


  Egy kertes házban nincs unatkozás. Mindig van tennivalód.


  Lehetett volna egy minitali. Mentem volna én is veletek.


  Marcsi!


  Kimentél a kürtőskalács fesztiválra?


  Milyen felvételen vannak az Ágóék?


  Gitta!


  Te is mindig elfoglalod magad.


  Nem lehet könnyű egyedül fenntartani a családi házat, neked sem.


  Ma "csendes" napom volt!!!!! Remélem az is marad. Varrogattam a Marci fehérneműit. Trikókat, alsógatyákat.


  Úgy volt, hogy megyünk Ercsibe, téli gumicserére, de a Marcinak nem vette fel a "haverja" a telefont. Így nem indultunk el.


  Közelebb is lehetne cserélni a gumit, de most kirándulhatnékja lett volna a Marcinak.


  Szeretettel gondolok a nem jelentkező Régi barátokra is.

  előzmény:
  totyogoka (77842)
  2017-10-14  13:03
 20. 2017. október 14. 13:0377842.

  Szép napot!


   


  Még csütörtökön szerencsésen megérkeztünk és tényleg szerencsénk volt mert előre váltott menetjegyünk volt így nem maradtunk Keszthelyen. Hévízen is sokan voltak már de ott még  minden utast fel vett a Volán busz. Keszthelyen már sorsot húztak ki jöhet és ki marad. Komolyan nem értem. De a sofőr azt mondta sajnálja de álló utast nem szállíthatnak és az ülőhelyeket meg elsősorban az előre megváltott jegyeknek biztosítják. 


  Tegnap egy vidéki ismerőst navigáltam ki a Nyugati pályaudvarra, délután meg a Disznótoros -Kolbászfesztiválon voltunk. Volt ám sok sok disznóság, szalámi sajt kolbász sütve füstölve mangalica szalonna meg tepertő. És hát minden sátorban volt kóstoló is bőven. Délután 5.-kor a Fássy Ádám mulatósa szórakoztatta a nagyérdeműt amit én "hősiesen tűrtem -viseltem egészen 20.30.-ig. na akkor elszakadt a cérna és eljöttem. Apus szereti ( kedveli) ezt a műfajt így ő még maradt 23 óráig maradt.


  Na de néha ilyesmi is kell az ember életében.


  Holnap Apusnak szövetkezeti taggyűlése lesz a fiamék kirándulnak, Ágóék valami TV felvételen lesznek így nem lesz családi összejövetel. Ilyen is régen volt , hogy főzésből fel leszek mentve 


  Nagyon kellemes idő van,  most hívott Teréz anya hogy nem  megyünk-e ki a kürtöskalács fesztiválra de nem sok kedvem van. 


  További kellemes időtöltést kívánok!

 21. 2017. október 14. 11:5177841.

  Sziasztok szép napot.


  Szép idő van felénk is lehet kertészkedni meg egyebeket csinálni.Most mindenkinek van rendesen elfoglaltsága


  Sajna egyedül vagyok pedig ma megint lehetne fürdőbe menni ma akciós nap van mindenholnaná hogy ilyenkor nincs senki akivel mehetnékNa de van mit csinálnom nem fogok ma sem unatkozni.


  Marcsi láttam hogy voltál a kolbászfesztiválon én is elmentem volna veled

 22. 2017. október 13. 16:2477840.

  Kedves Barátok!


  Itt vagyok, megvagyok. Ritkán jövök, de  most van lehetőségem megköszönni Brumikám névnapjára küldött jókívánságot kedves Rózsa.


  Amint lehet ismét itt leszek. Addig is minden jót mindenkinek.

 23. 2017. október 12. 17:0377839.

  Marcsi! Már talán itthon is vagytok!?!?!


  Tegnap volt az Erzsi barátosnémnak a születésnapja. Így oda mentem. Kb. fél órát voltam itthon, az áramszünet alatt. Ameddig be nem üzemelték a lépcsőházi tartalék világítást. Este már minden rendben volt. Marci sem volt itthon. Így a hűtők nem lettek nyitogatva. Megúsztuk.


  Ma ügyintézős napom volt.


  Délután sikerült egy kicsit aludni. Már nagyon rám fért. A Marci éjszakai teszem-veszem, zörgök akciója nagyon kimerít. Most is úgy érkezett haza, hogy becsapódott az ajtó, jó hangosan. Felriadtam


  Régi Barátok bújjatok elő!!!!!!


  Szeretettel gondolok mindenkire. Aki bújt, aki nem, megyek!!!!!!!!!


   


   

  előzmény:
  totyogoka (77838)
  2017-10-12  08:44
 24. 2017. október 12. 08:4477838.

  Szép napot!


   Bizony egyszer minden jónak vége van îgy a mi csodaszép kirándulásunk is véget ért!


  Készülünk haza!


  Viszlát Hévíz!!!!!!!!!!!

1 2 3 4 5

Legnépszerűbb cikkek