Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hogy felejtsünk el egy pas

HBarbika
Létrehozva: 2006. május 14. 18:37
Két és fél év! Ki hova tenné ezt a szép hosszú időt? Főleg hogy gyereket akartál tőle és közös jövőt....fél éve már együtt is éltél vele, itt van minden cucca a kis apró kütyükig és azt veszed észre hogy kakukk...elborul az elméje és minden pocsék lesz! Ez természetes? Hosszú ideje már érzed hogy nem stimmel valami, de próbálod menteni a dolgokat, ő pedig csak karba tett kézzel nézi a dolgokat és úgy érzi hogy ő nem fog semmit sem tenni! Nem érdekled, nem engedi hogy megcsókold....és mikor kimondod hogy vége akkor kérdezgeti hogy mi lesz velem nélküle, meg hogy milyen lett volna vele! Ez normális? Lányok hogy felejtsünk el egy pasit rövid időn belül és hogy csináljuk azt hogy ne kövessük el ugyanazt a hibát? 
  1. 2013. március 15. 20:4843.

    Sziaszto!

     

    Végig olvastam a bejegyzéseket, mert ez a téma érint engem is. Én még kapcsolatban vagyok valakivel, akit legszívesebben elfelejtenék. Az eszem ezt mondja, de szívem mást...

    Egy furcsa helyzetben vagyok, mert én egy igen tudatos nő vagyok. Tudom mit akarok és mi mennyit ér. Ha valami elromlik, akkor tovább lépek. Nem húzom sem magam, sem a másik idejét, mert ez így korrekt. Hozzá teszem nem vagyok érzelmekben szegény és nem azért tudok tovább lépni.

    Lassan egy éve történt, hogy össze futottam egy gyerekkori  ismerősömmel, aki nagyon nagy hatással volt rám.Gyerek korunkban többször kerezteztük egymás útját, de csak egy- egy alkalomra. Maradt plátói a barátság, de sosem felejtettük el egymást. Ezt Ő is megerősítette, mert többször beszéltünk errő. Lassan kapcsolat lett belőle és utóbb megtudtam sok mindent mind a ketten félre értettük egymásban. Imádtam Őt és szemlátomást Ő is engem. A napközbeni emailozgatásunk ezt meg is erősíti, mikor vissza olvasom őket. De valahogy a második hónapnál megtorpant a dolog és nem tudom miért. Én nagyon szeretnék egy normális kapcsolatot Vele, mert mikor együtt vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat a másikkal, de amikor vége a programnak, akkor mindenki megy haza és marad az emailozgatás. Együtt és még is külön kapcsolatban vagyunk. Többször mondja, hogy szeret, de akkor a tettei miért nem mutatkoznak meg abban, hogy velem akar élni????

    Régen ezt egy tollvonással megoldottam volna, de most valahogy nem tudom. Ragaszkkodom hozzá valamiért. Lehet az elmúlt 18 évnyi plátói szerelem beteljesülése hozza ezt magával vagy az, hogy az érzések mellett a kémia is jól működik? Nem tudom. Azt viszon tudom, hogy mielött beteljesült volna a "szerelmünk", akkor is mindig gondoltam Rá és ahogy mesélte én is eszébe jutottam, és ha ennek vége, akkor is sokat fog az eszembe jutni. 

    Most egyenlőre azon dolgozom, hogy lelkileg el tudjak különülni Tőle és úgy szakítani, hogy minél kevésbé fájjon és soha többé ne is tancoljak vissza, mégha érzem is, hogy nekem Ő nagyon nagy SZERELMEM. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_202165 (24)
    2006-05-14  20:41
  2. 2012. szeptember 2. 12:0842.
    Uj pasi minel hamarabb es csak lazan
    előzmény:
    HBarbika (18)
    2006-05-14  19:20
  3. 2012. szeptember 2. 12:0741.

    Ha nő vagy:

     

    Bizonyítottál? Elmondtad neki az érzéseidet? akkor tudja. És ennyi. Te mindent megtettél amit nőként tenned lehetett. Én egy lépést nem tennék többet ha a helyedben lennék.

    előzmény:
    KGY13 (39)
    2012-09-02  12:03
  4. 2012. szeptember 2. 12:0440.
    * bátorságot meríteni, és még ha félsz is, hogy összetörik a szívedet, akkor is lépsz az illető felé:)
    előzmény:
    KGY13 (37)
    2012-09-02  11:54
  5. 2012. szeptember 2. 12:0339.
    Nő vagyok :) igazad van, csak nehéz volt, hisz olyat állított, h én nem szeretem, ami nem volt igaz és csak azért mentem utána, mert bizonyítani akartam, h rosszul gondolja... Azóta már nem futok utána, és hónapok teltek el. Interneten váltottunk pár mailt, de ennyi.
    előzmény:
    manócska** (38)
    2012-09-02  12:01
  6. 2012. szeptember 2. 12:0138.
    Ha ez a férfi szeret téged, erőt vesz magán,akkor biztosan bátor lesz, és kezdeményezni fog. Legalábbis egy normális kapcsolatban, még ha reszketnek is a tagok, hogy sérülnek-mindig igy van. Neked nőként tilos a kezdeményezés, ha nő vagy. Ha pasi vagy, akkor meg tessék férfi lenni és bátorságot meríteni..
    előzmény:
    KGY13 (37)
    2012-09-02  11:54
  7. 2012. szeptember 2. 11:5437.
    Igazad van ebben. Bár munkahelyen is mindig jön felém a kijelölt helyemre és megnéz, majd tovább megy. És igen az én érzelmeim nem játékszerek. De egyszerűen még nem tudtam túllépni. Már mindent megpróbáltam, buliztam, új ismeretségekre tettem szert, minden szabadidőm lefoglalom. Mindig vártam, h lépjen, hisz ő a férfi. De mivel nem lép, szeretem, de el akarom felejteni. De nem tudom mit kellene még tennem ez érdekében.
    előzmény:
    manócska** (35)
    2012-09-02  11:49
  8. 2012. szeptember 2. 11:5036.
    Arról már ne is beszéljünk, hogy te mint nő nem futhatsz egy pasi után még akkor sem ha belehalsz.
    előzmény:
    KGY13 (34)
    2012-09-02  11:15
  9. 2012. szeptember 2. 11:4935.
    Az a pasi akinek te kellesz, az bármennyire is reszket, nem tudod magadtól eltántorítani. Az is más, hogy ha te pasi lennél, akkor meg tudomásul kéne venned, hogy egy nő és annak érzelmei nem játékszer, hogy ha megúnom, a sarokba dobom, ha meg úgy gondolom előveszem..
    előzmény:
    KGY13 (34)
    2012-09-02  11:15
  10. 2012. szeptember 2. 11:1534.
    Nem, én nem kapkodom, hisz ez 5 hónap alatt, több férfi is próbálkozott velem kapcsolatot kialakítani, de elutasítottam. Tehát nincs mitől félnem. Én inkább úgy érzem, h gyerekként viselkedünk és nem mutatjuk ki az érzéseinket eléggé. Ettől félek csak igazán, h ez miatt csak kerülgetjük egymást.  Ugyanis az is sokat közre játszik, h az exemnek én voltam az első komoly kapcsolata és talán nem tudja, h mit hogy kezeljen, mi mit jelent. Talán megijjedt az együtt élsétől, a családi fészekből való kilépéstől. 
    előzmény:
    manócska** (33)
    2012-09-02  10:58
  11. 2012. szeptember 2. 10:5833.

    Amelyik férfinek te kellesz az nem teszi ezt, és amelyik nőnek kell egy férfi az szintén nem igy viselkedik.

     

    Nem vagytok egymáshoz valóak. Te meg csak kapaszkodsz, mert félsz az egyedülléttől és a kapaszkodásodat össze kevered a szerelemmel. 

    előzmény:
    KGY13 (32)
    2012-09-02  10:50
  12. 2012. szeptember 2. 10:5032.
    Hogyan felejtsünk el egy pasit? Ez nekem mindig ment, de most vagyok bajban.A lényeg, h anno több pasi megfordult az életemben és azt hittem igazán szerelmes már voltam kétszer.De ahogy az a szerelmes kapcsolatok megszűntek, 1-2 hónap és lezéártam. De az utolsó pasimnál ez nem sikerült. Úgymond, ő a régi hapsiaimhoz képest, nem túl igényes, nem túl vagány, de én úgy szerttem meg ahogy van.1év 8 hónapot voltunk együtt, de ez az idő nagyon tartalmas é érzelmes volt.Sajnos én vadóc és érzelmeim eltakarásű ember vagyok, ami a túlzptt büszkeségemnek köszönhetem. Így az együttlétünk első felében mindig ott akartam hagyni, mert menekültem az iránta érzett érzéreim elől és nagyon bunkó voltam vele. Aztán le vetkőztem a büszkeségem és mindennél jobban megszerettem, ő vált az életemben a legfontosabbá.El is jegyzett, de amikor összeköltöztünk volna, jöttek a problémák. Először benne volt, de amikor az otthonában közölte ezt a tényt, visszajött hozzám és elállt ettől. Nekem nagyon fájt és az érzelmeim megint elzártam, majd ott hagyott, mert nem értette meg, miért jó külön költözni.Olyan dolgokat közölt, amit simán lehetett volna javítani, csak több megértés és több kimutatás kelett volna.Ez a kapcsolat megszakítás úgy történt, h semmit nem mondott, azt se, h nem szeret, azt se hogyutál, semmit, csak annyit, h ő úgy érzi nem szeretem. A szívem szakadt meg és utána mentem 3-szor is, h bizonyítsam az iránta érzett szerelemem. Ami olyan, amit még sosem éltem át, de ő a büszkeségtől flegma és makacs volt velem, és azt várta volna el, h mindig csak én tegyek a kapcsi érdekében, így eltántorított magától. 5 hónap telt el, és még mindig nem tudom az érzelmeim elfeledni iránta. Más férfiakra nem tudok gondolni, csak rá, s neki sincs azóta barátnője. Mindig azon jár az eszem, hogyan tudnám az idő kerekét, visszatolni és minden érzelmem kimutatni neki, h boldog legyen, velem együtt. Sajnos egy munkahelyen dolgozunk és mindennap látjuk egymást. Először a dühtől nem köszöntünk egymásnak, ha megláttuk egymást zavartan nagy ívben kiekrültük a másikat. Aztán jöttek az oda-visszanyúló pillantások, bevörösödve mind a ketten, remegő hangon köszöntünk mindketten egymásnak, amikor meglátjuk egymást zavarba jövünk mindketten. Ekkor leírtam neki az érzelmeim iránta, de semmi nem történt. Nem tudom valójában mit érez, de így h nem lép semmit irányomban, mivel ő hagyott ott, el kell valahogy felejtenem. De nem tudom, hogyan. A munkahelyem miatta nem fogom ott hagyni. 
  13. 2006. május 14. 22:4231.

    1. Gondold át, hogy mi volt szép és érték a kapcsolatotokban és bőgd ki magad nyugodtan.

    2. Gondold át a negatív dolgokat , a rossz tulajdonságait...meg kéne próbálni kívülálló szemmel nézni. Nem köpködni rá, csak reálisan szemlélni. Egyszer csak eljutsz odáig, hogy nem érted magad, hogy mit kerestetek együtt...és akkor, csak a szép közös dolgokra kell emlékezni.

    3. Gondolkodj el azon, hogy milyen változást hozott a kapcsolatotok, a csalódásod, benned. Mert változást hoz, az bizonyos, csak meg kell látnod...és a változás mindig jó, csak fájdalommal jár.

     

    előzmény:
    HBarbika (1)
    2006-05-14  18:37
  14. 2006. május 14. 21:2530.

    Drága Eró!

    20 éves korom ellenére ez a srác volt a harmadik komoly kapcsolatom...az első szerelmemmel három évig jártam a másodikkal csak egy évig és ővele pedig két és fél évig! az elsőt a mai napig nem tudtam elfelejteni sokszor álmodok vele még a mai napig bár nem érzek iránta semmit, sőt már járni se tudnék újra vele, mert ez a fiú akivel együtt voltam feledtetett mindent és sokkal boldogabb voltam vele....viszont Zoli teljesen más eset....ritka az olyan pasi aki odaadó a konyhában főz, takarít, kiviszi a szemetet mindent megtesz neked....még szeret is és hűséges.. mindenki ilyenre vágyik...csak sajnos jött a pálfordulat, és az egész semmibé foszlott hogy miért? nem tudom...talán az internet miatt amit bevezettünk...azóta itt ül és csak veszekedtünk miatta....hiába ültünk le megbeszélni semmit nem használt, még neki állt feljebb...és ami még borzasztóbb volt, megszűnt a kommunikáció közöttünk...kérdeztem valamit általában egy szóval válaszolt és ha megkérdeztem miért nem beszél kiakadt hogy mit kell beszélnie...ő magányos lény én meg nyüzsgök...mondta is hogy idegesíti...nagy ellentétek...romlottak a dolgok a hülyeségeket sem tudtuk elviselni...és itt jött a bomba....érdekes...egy álompasiból a világ legrosszabb pasija lett

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_202165 (24)
    2006-05-14  20:41
  15. 2006. május 14. 21:1729.

    Úgy vagy ezzel majdnem, mint én..

    Igaz, nem vagyok férjnél, de egy tavalyi exem folyton az eszemben jár.. Bár azóta voltam már szerelmes nagyon, egyszer, és most is az vagyok, abba a hülyébe, aki 1 hónapja dobott és még vele sem zártam le, de tudom, hogy soha, de soha nem fogom kiverni a fejemből.

    Mert olyan hatással volt rám, és a tavalyi is.. A 2 és fél éves kapcsolatom meg eszembe sem jut, pedig szerelmes voltam nagyon akkor is...

    De ez a kettő valahogy.. úgy megfogott, hogy tudom, ha a férjemmel majd valamikor tök boldog leszek, őket soha nem fogom elfelejteni. Soha   

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_202165 (27)
    2006-05-14  21:07
  16. Torolt_felhasznalo_113059
    Torolt_felhasznalo_113059
    2006. május 14. 21:1228.

    Hogyan lehet elfelejteni? Kutyaharapàst szörével...   Tehàt egy màsik pasival.....

    Engem 6 év utàn csalt meg, mi is terveztünk màr mindent... aztàn egy vilàg omlott össze bennem... aztàn azt gondoltam, na majd megbosszulom az összes utamba kerülö pasin az ö bünét... aztàn mielött elkezdhettem volna a bosszuhadjàrtot, 3 honap sebnyalogatàs utàn,  belefutottam az elsö szembejövöbe... ez hàrom éve volt màr, azota is együtt és boldogan... Az exxel azota meg semmi bajom, még meg is köszöntük neki, mert azota boldogabb vagyok!  

    Az élet meg érdekes dolgokat produkàl...Az ex közben teherbe ejtett "véletlenül" egy lànyt... akinek ugyanaz a keresztneve, mint nekem... és bevàllalta, mert hàt mégis csak az ö gyereke... Hàt ö sem igy tervezte, de valahol csak visszaütött amit "ellenem vétett" anno...  

    a legegyszerübb magyaràzat, ennek valamiért igy kellett lennie  

    előzmény:
    HBarbika (1)
    2006-05-14  18:37
  17. Torolt_felhasznalo_202165
    Torolt_felhasznalo_202165
    2006. május 14. 21:0727.
    Épp ez az, én sem értem, hogy miért jut az eszembe! Nem kell már nekem, úgy hallottam az itallal is problémái vannak, gondolhatod, hogy egy jól működő kapcsolatot nem dobnék el egy alkoholistáért (ha az egyáltán). Lehet, hogy pszichológushoz kellene mennem, nem tartom igazán normálisnak, hogy ha ellazult állapotban vagyok, nem gondolok semmire, az Ő neve tolakszik az elmémbe, és néha ki is mondom. Néha attól rettegek, hogy szex után félálomban a férjem karjaiban ki ne mondjam az Ő nevét. Néha úgy kell összeszorítani a számat. Nem értem miért van ez, és nem is hallottam még ilyen problémáról.
    előzmény:
    SSszonja (25)
    2006-05-14  20:54
  18. Torolt_felhasznalo_579972
    Torolt_felhasznalo_579972
    2006. május 14. 20:5626.

    Jaj, ijesztően hasonló cipőben járok én is. Igazán szeretjük egymást a párommal, évek óta együtt vagyunk, de a középiskolás kori első szerelem bizony nagyon gyakran eszembe jut. Volt, hogy össze is futottam vele az utcán - na, akkor úgy elkezdett remegni a lábam, hogy alig álltam meg rajta, pirultam, sápadtam - pedig nem is beszéltünk, csak elmentem mellette. MIndez 4 évvel az érzelmek lezárása után. Akit az ember igazán szeretett, azt sosem tudja teljesen elfelejteni... De talán nem is kell. Ettől, ezzel együtt vagyunk ma azok, akik lettünk, nem?

    A topicindítónak csak egy tanácsom lenne. Ne lovald bele magad szándékosan az önsajnálatba!! Most rossz neked, tudom, és muszáj időd adni magadnak, mert ez nem fog egyik napról a másikra megváltozni. De én anno elkövettem azt a hibát, hogy szándékosan keserítettem tovább a szívemet. pl. képes voltam egész délutánokat végigbőgni, miközben olyan kazikat hallgattam, amin csak lassú számok voltak. Ilyesmit kerüld messzire!! És tényleg légy együtt sokat a barátnőiddel, sokat tudnak segíteni, ha nem is érzed egyből.

    Azonnal másik kapcsolatba ugrást nem tartom jó ötletnek, esetleg igen mélyen meg lehet vele bántani egy "ártatlan" embert, aki pedig komolyan gondolná, csak nem tudja, hogy a delikvens csak felejteni akar általa.

    Kicsit hosszú lett, bocsi  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_202165 (24)
    2006-05-14  20:41
  19. 2006. május 14. 20:5425.

    de én ezt soha nem értettem hogy OK volt egy nagy szerelem gyerekkorban de hogy lehet 10-20 évvel később is úgy gondolni rá? Amikor már valószínűleg annyira megváltozik az ember hogy már teljesen márfajta kapcsolatokat keres meg egyáltalán, akkor még gyerek voltál-.

    Nekem pl eszembe nem jutna így gondolni a 17 éves nagy szerelmemre!Már szóba se állnék olyan pasival mint ő.

    De persze lehet hogy másnál máshogy van.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_202165 (24)
    2006-05-14  20:41
  20. Torolt_felhasznalo_202165
    Torolt_felhasznalo_202165
    2006. május 14. 20:4124.
    Felejteni bizony nem könnyű, én is jártam hasonló cipőben, még diákkoromban. 9 hónapig tartó nagy szerelemnek teljesen váratlanul vége szakadt, tulajdonképpen meg sem indokolta, hogy MIÉRT??? Élni sem volt kedvem, pedig csak 17 éves voltam. A barátnőim tartották bennem a lelket, diszkóba jártam, és próbáltam felejteni. Ismerkedtem fiúkkal, tudtam, csak úgy fogom túltenni rajta magam, ha újból szerelmes leszek. De alig váltottam pár szót a fiúkkal, tudtam, egyik sem az igazi. Aztán összefutottam életem első nagy szerelmével, és az első csóknál éreztem, most sikerülni fog elfelejteni Őt. Azóta 14 éves házasok vagyunk, van két szép gyerekünk, de hogy őszinte legyek, elfelejteni a mai napig nem tudtam. Hiába nem kellene már nekem az eszemmel, de a szívem... Szinte nap mint nap eszembe jut, ha más nem, csak a neve bevillan. Már haragszom érte magamra, nem értem, miért? Talán mert nem volt igazán lezárva? Hisz nem kellene már nekem, akkor miért villan be a neve, sőt, néha ki is mondom, akaratomtól függetlenül. Talán orvosi eset vagyok??  Már arra is gondoltam, hogy szerelmi kötést küldött rám, de ez valószínűleg hülyeség.  A férjemmel - bár voltak problémáink - jól megvagyunk, harmonikus családi életet élünk, és imádjuk a gyerekeinket.  Miért nem megy a felejtés? A tudatalattimba valószínűleg túlzottan belevésődött.
    előzmény:
    HBarbika (1)
    2006-05-14  18:37
  21. Torolt_felhasznalo_250980
    Torolt_felhasznalo_250980
    2006. május 14. 20:0723.
    sohasem felejtünk, csak megtanulunk élni az elmúlt dolgok emlékeivel.
    előzmény:
    HBarbika (18)
    2006-05-14  19:20
  22. 2006. május 14. 19:4922.
      BIZONY    BIZONY          EGY ÚJ SZERELEM ÚJ ISMERÖSÖK  SOK ÚJ ISMERÖS ez kell neked most.Társaságba járni. szórakozni,színházba,moziba járni.Ez kell most.  
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_977581 (21)
    2006-05-14  19:29
  23. Torolt_felhasznalo_977581
    Torolt_felhasznalo_977581
    2006. május 14. 19:2921.
    Egy uj szerelem sokat segit a felejtesben. Ismerkedj uj emberekkel.
    előzmény:
    HBarbika (1)
    2006-05-14  18:37
  24. 2006. május 14. 19:2820.
    Tényleg nagyon nehéz,pláne,hogy egy helyen dolgoztok  DE AKKOR IS ERÖSNEK KELL LENNED ÉS MEGMUTATNI neki HOGY TE NEM VAGY OLYAN AKI KIMUTATJA HA VÉRZIK A SZÍVE.   Ha az seít,hogy kibeszéled magadból a bánatod tedd azt valakinek segít(van aki kiirja a bánatát)Szerintem ez segíthet.Minnél többen mondják el véleményüket annál több szempontból tudod átgondolni a helyzetedet.Ez is egy segítség mire este lesz már el is felejted,hogy egyedül vagy. 
    előzmény:
    HBarbika (15)
    2006-05-14  19:15

Címlap

top