Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Londonban szulni?!

nicole24
Létrehozva: 2004. november 8. 13:43
Sziasztok!

Masfel hete tudtam meg, hogy babat varok. Aminek a parommal egyutt nagyon orulunk. Csak egy kis nehezsegbe utkoztunk..., ugyanis egy eve Londonban elunk es semmi tapasztalatom sincs sem a terhesseggel sem a kulfoldon szulessel kapcsolatban. Itt szeretnem megszulni a babat mert nem szeretnenk feladni itteni eletunket.
Olyanok segitseget varom, akik itt elnek Angliaban babat varnak, vagy kis gyermekuk van, vagy barmiben ugy erzi segiteni tud. Minden aprosag erdekel, baba klub, korhaz, orvos nev, papirok, szoval minden.

Elore is koszonjuk!!
  1. 2009. szeptember 5. 09:2362651.

    Jó reggelt!

    Tina, jó zsibvásározást Nektek. Hanna is megy veled? Ez is jó program, de azért én is a Miami beachet választanám.  Anitát fel sem hívtam. Annyira el vagyok havazva, rosszul szervezem magam.

     

    Vera, ha azt mondja az oktató, hogy elég hétfőn vinni a papírokat, akkor biztos minden rendben lesz, addig fenttartja Tominak a helyet.

     

    Én is támogatom a lakatot. Hogy kell kérni, hogy zárt topik legyen? Valaki megcsinálja? Én is úgy vagyok vele, hogy bárkivel szívesen társalgok itt, de az írjon is, ne csak olvasson.

     

    Tegnap megvolt az aláírás. 17-ére lett kitüzve az átadás. Elvileg most már nem változhat az időpont. Már költöztető is volt tegnap, ma várom az árajánlatot.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. 2009. szeptember 5. 09:2962652.

    Juj de jó!!!! Látod Kriszta, már ezt az évet sem kell teljesen leírnotok. Úgy örülök, végre!!! Most már lehet ugye??? 17 már nincs messze? Lányok mit szólnak? Én úgy imádtam mindig kicsinek költözködni, persze nem nekem kellett cipekedni.

     

     

    előzmény:
    bluebell (62651)
    2009-09-05  09:23
  3. 2009. szeptember 5. 12:4462653.

    Küldtem a modinak ezügyben levelet.

     

    Nincs is sok kedvem nekem sem írni, mert furcsa priviket kaptam.

    előzmény:
    bluebell (62651)
    2009-09-05  09:23
  4. 2009. szeptember 5. 16:3862654.

    Ma láttam Dórit!!!!!!!!!!! Irtó helyesKis pici csomagocska.

    Sétáltunk is a parkban, gyönyörű arra.

     

    Ezt a képet talán fel merem tenni róla.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  5. 2009. szeptember 5. 21:4862655.

    Sehol senki? Tina? Gazsi nem néz focit? Nálunk a magyar-svéd meccs megy, a lányok alszanak, így van időm. Ha senki, akkor megyek olvasni.

     

    Nagyon édes és szép baba Dórka.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. 2009. szeptember 5. 22:0262656.
    Én aludni készülök, de még benéztem. Meg tudtatok egyezni ma a költöztetővel Kriszta? Ma volt ugye valami?
    előzmény:
    bluebell (62655)
    2009-09-05  21:48
  7. 2009. szeptember 5. 22:4162657.

    Látom mindenki elment aludni

    Nekem még fürödni kéne de csak most sikerült benyomni az ágyba Dórit.

    Kriszta Vera mesélte milyen ügyes a férjed ugyhogy biztos ezt a lakást is tök jól megcsináljátok. Annyira jó lehet mikor az ember a sajátját szépitgeti épitgeti. Attól függetlenül hogy én csak bérlem az enyémet egy kicsit festegettem meg próbáltam valahogy saját szám ize szerint formálni több kevesebb sikerrel. Sokan nem csinálnak semmit a bérelt lakásokkal mivel nem saját és kár költeni rá de én ugy vagyok vele ha már évekig ott élek legyen már kedvem hazamenni.

    Vera az orrszivó egy főnyeremény köszi mégegyszer. Egy oooriási szuszi kijött. És nem volt orditás sőt olyan szépen türte. Hiába na megszokta még az anyaméhben a porszivó hangját mivel benn a hotelben folyton ment. Még szürcsög kicsit ugyhogy holnap megint megprobáljuk.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. 2009. szeptember 6. 08:0862658.

    Jaj de orulok neki!!!! Hat igen, a magyarok tudnak valamit. Es milyen klassz hogy turte, most jon ki milyen jo volt az a szalloda.

    A te kis lakosztalyod is nagyon otthonos, nekem tetszett, most hogy bovitheted is, bevetheted magad meg jobban. Kivancsi leszek.

     

    Ma megyunk templomba. Tegnap belefutottam egy idosebb nenibe onnan, tokre megorult nekem, kerdezte hol voltunk. Tomi most mar varja hogy menjunk. Pedig regebben nem szerette.

     

     

    előzmény:
    Nyulcsi (62657)
    2009-09-05  22:41
  9. 2009. szeptember 6. 09:0062659.

    Szep jo reggelt Kislanyok

     

    itt vagyok.

    Koszonom a sok emlegetest, aggodast. Kicsit el is szegyelltem magam, hogy mennyit gondoltatok ram, es en nem jelentkeztem. Tudom nem vigasz, de en is sokat gondoltam ide, viszont irni egyaltalan nem volt lelkierom.

     

    Az elutazasunk elotti kb. 10 nap eleg rumlis volt, Wale szinte vegig dolgozott, es nekem mindennel tele volt a fejem. Az Arvatrans hozta a borondjeinket, holminkat. Ugyhogy szimultan csomagoltam azokat a borondoket es amiket magunkkal hoztunk.

    De persze a vegere minden osszejott idoben.

    Ez volt az elso alkalom, hogy mindannyian eljottunk Londonbol, es teljesen lezartuk a lakasunkat.

    Izgultam is rendesen.

     

    A repules szerencsere nagyon siman ment. Igy hogy W is jott, nekem sem volt olyan stresszes, mert Jade az ut nagy reszeben az o uleben ult. Persze lett egy szabad szek kozottunk, ugyhogy volt variacios lehetosegunk.

    A sogorom vart minket a repteren, es Jade felszentelhette vadonatuj gyonyoru autosuleset.

    Anyu rantott csirkevel es petrezselymes burgonyaval vart minket, mert az volt a kivansagom.

    Ezzel kezdetet vette tulajdonkeppen a kb. ket hetig tarto kivansaglista vegigevese. Ami addig nagyon jo volt amig megettem, aztan persze jott a rosszullet. sosem tudtam, hogy azert vagyok rosszul mert terhes vagyok, vagy mert sokat ettem.

     

    19-en elmentunk a Balatonra a tesomekkal. Isteni idonk volt. Nagyon boldog voltam, hogy Walenak megmutathattam a Balatoni hangulatot.

    Jade nagyon elvezte a Balcsikat, Wale is szivesen pancsolt, homokozott a lanyaval. En meg elveztem nezni oket. Mindketten eloszor csinaltak ilyet.

     

    Nagyon jol ereztuk magunkat, jokat ettunk, aludtunk, igazi pihenes volt.

    Nagy tervekkel ertunk vissza Pestre 24-en hetfon. Masnap elmentunk Ultrahangra a Praxisba.

    Egyelore, ami most latszik belole, minden rendben van. Akkor 3 cm volt Krumpli ulomagassaga.

    Krumplinak az unokaocsem nevezte el ket nap mulva amikor megmutattam neki a sztarfotot.

    Azt mondta: "Szivesen mondanam, hogy szep gyerek, de nekem egyelore meg csak egy kis krumplira hasonlit."

    Szoval most van egy krumplink. :-)

     

    Aztan szerdan Wale elkezdte fajlalni a fulet, csutortokre mar mindene fajt es be is lazasodott. Ugyhogy pentek reggel elvittem a korzetihez. (Aldom az eszemet, hogy megrendeltem neki az EU-s kartyat). Kapott antibiotikumot es mar szombaton sokkal jobban volt. Viszon Jade elkapta tole. O nala penteken kezdodott hogy nem volt hajlando megenni az ebedet es a nap hatralevo reszeben majd a kovetkezo ket es fel napban csak vizet volt hajlando inni.

    Es nagyon magas laza volt. Ugyhogy szombat reggel vele is mentunk a dokihoz.

    O is kapott antibigyot, de nala sokkal lassabban indult meg a javulas. Pentektol vasarnap estig 7 kupot adtam neki a lazara.

    De az antibigyot is kozelharc aran tudtuk csak belediktalni.

     

    Wale kedden delutan hazarepult es kedden este Jaden megjelentek apro piros pottyok. elso ijedtunkben azt hittuk baranyhimlo. Aztan volt meg egy tippunk hogy a gyogyszer.

    Ugyhogy szerdan vittem a dokihoz. Persze akkor mar biztos voltam benne, hogy nem himlo mert a pottyok nem valtoztak reggelig se.

    A doki azt mondta ez jelzi, hogy a gyerek meggyogyult. Az etvagytalansagra javasolta, hogy adjak neki Normaflore-t. Ez egy probiotikus keszitmeny. Hala Istennek szintelen szagtalan folyadek, ugyhogy az ivovizebe bele tudtuk rakni.

     

    Szoval Jade meggyogyult. Mar rosszalkodik, eleven mint elotte. Es az etvagya is kezd visszaterni.

     

    Szoval a nagy tervekbol nem lett semmi. Wale megint csak annyit latott a varosbol amit a kocsibol es a buszrol latott mikor mentunk UH-ra.

    Nagyon neki voltam szontyolodva. De o azt mondta, ne busulj, van ra meg legalabb 50 evunk ,hogy megnezzuk. A varos nem szalad el.

     

    Aztan hazarepult. De mire repult haza? A munkahelyen megint gondok vannak. Hiaba allt keszen hogy masnap munkaba alljon, nem oszottak be csak mara dolgozni aztan legkozelebb majd csak jovo penteken es szombaton fog dolgozni.

    Fizetni persze nem fizetik csak a ledolgozott napokat.

    Nagyon el van keseredve. Tulajdonkeppen en is.

    Fel nem foghatom, hogy hogy lehet ezt megcsinalni egy csalados emberrel.

    Ugyhogy most parhuzamosan allast keresunk es persze a jogi segitseget is. Hiszen az nem az o hibaja, hogy nem dolgozott.

     

    folyt. kov.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. 2009. szeptember 6. 09:2362660.

    Ez persze most azt is magaval hozta, hogy W nem akarja, hogy megvegyuk a repulojegyet vissza. Azt mondja, hogy amig ilyen labilis a helyzet sokkal nyugodtabb, ha itthon vagyunk.

    En meg szeretnek vele lenni, segiteni neki amiben csak tudok.

    MIndenesetre szeptember vegeig biztos maradunk, eredetileg is igy terveztuk.

    Talan javul valamelyest a helyzet.

     

    Ami engem illet, jol vagyok. Relative. Most hogy mar nincs olyan nagyon meleg, egy kicsit jobb. Sajnos a labam elegge dagad. Most hogy vege kivansag lista - eveszetnek, talan meg enni is egeszsegesebben fogok. :-)

    Kedden megyek vissza meg egy rovidke UH-ra, megnezik hogy Kis Krumplim ulomagassaga mennyit valtozott es annak fuggvenyeben megyek majd vervetelre a Down-kor szuresre.

    Nagyon mondtak megint az amniot, mert hogy 42 eves vagyok, de mondtam, hogy abba W nem egyezik bele, es bar nincs itt, nelkule, az o jovahagyasa nelkul nem csinaltatom meg.

    Ugyhogy marad a vervetel ...... es az ima.

     

    Az ejjel visszaolvastam az utolso 150 hsz-t, es visszakerestem Noemi szulesenek idopontjat.

     

    Noemi! Szeretettel gratulalok. Ugyes voltal! Dorika nagyon szep baba! Orulok, hogy minden rendben volt.

    Ami a tejtermelest illeti, Eszter utalt ra. Nekem a bananturmix valt be es a Malta Guiness nevre hallgato malatas ital. Afrikai meg azsiai boltok aruljak. A tobbi malatas is biztos jo, de izre szerintem a Guiness-sze a legjobb.

    Es persze az is nagyon fontos rendszeresen egyel es sokat pihenj. Nekem ez addig sikerult tokeletesen amig anyukam itt volt. Amikor hazament es magamra maradtam, mar nem ment. El is apadt a tejem 3 honap mulva.

     

     

    Kriszta, Nem akarom elkiabalni a gratulaciot, de szurkolok hogy minden rendben legyen az uj hazzal.

     

    Vera, Tomi nagyon edes. Olyan szeeeep! Es mekkorat nott!

     

    Ami a masodik babat illeti, megertelek. Akkor szabad csak belevagni, ha minden porcikadban azt erzed, hogy TE AKAROD! Hari konnyen dumal. O csak odateszi a cuccost aztan jo napot kivanok....

    Ne jarj ugy mint en. Nem jo az, ha az ember nem tud igazan annak orulni ami van. Elfogadtam, mert nem volt mas valasztasom, de meg ma is tele vagyok aggodalommal es ketseggel. De errol majd esetleg akkor irok, ha tenyleg lakatolunk. Ez nem tartozik mindenkire, csak ratok.

     

    Egyebkent ha zart topikot akarunk nyitni, akkor nyitnak egy ujat nekunk. Ez itt marad nyitva.

    A Felver babasok is ezt csinaltak. Kiirtak, hogy zart topik lettek, es kesz.

    Valaki megnyitotta, aztan a regi tagokat felruhazta a tulajdonosi jogsikkal, igy nem csak egy ember donthet valaki beengedeserol.

    Ennyit tudok rola.

    Azonos nevu nem lehet a topic, valami kis modositas kell. Pl. Londonban szulni UJ, vagy Londonban szulni 2.

     

    Szandra, olvastam a bejelentkezessel kapcsolatos kerdesedet. Szerintem ennel tobbet nem tehetsz mint amit tettel. Ha mindezek a dokumentumok megvannak akkor igazabol szamos modja all a rendelkezesedre, hogy az ittletedet igazold.

    Talan egy dolog jutott eszembe meg, de ez nem a bejelentkezes miatt.

    A councilnal feliratkozhatnatok a szavazo listara. Nincs nagy jelentosege, de allitolag beleszamit a Credit Ratingbe.

     

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  11. 2009. szeptember 6. 09:3362661.

    Sajnalom, hogy a nagy pesti randin nem voltunk ott. Bar Kriszta tudja az e-mail cimem, de mindjart elkuldom priviben mindenkinek a pesti szamaimat.

    Delutan meg csatolok par kepet Jaderol. Most viszont mennem kell, mar igy is nagyon turelmes volt a kisasszony velem.

    szep vasarnapot!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  12. 2009. szeptember 6. 09:5362662.

    Gabi

     

    Enyje-bejnye, valóban nem szép tőled hogy így eltűntél, én pl. aggódtam mi van veled. A rövidke Facebook-os értekezésünk óta sejtem hogy valami gáz van, de nem tudtam mi. Na, mindegy, a lényeg a lényeg hogy te itt vagy a kisregényeddel, Jade meggyógyult, Krumpli is él és virul. Nyakiredőt nem nézettek? Az azért többet mutat mint a vérvétel. Amniót nincs is értelme csináltatni hacsak valami aggasztó eredmény nem jön ki valamelyiken. Maga a korod nem jelenti egyértelműen hogy baj van, nagyobb az esélye, de ennyi.

    Az otthoni orvosok engem pl. kinevettek mikor mondtam hogy itt csak vért néznek és bár akkor már késő volt leméregették Tomi nyakát. Úgy döntöttek szerintük akkor is OK.

     

    Én már nem értem ezt a zárogatós dolgot, de látom sok topic ahova irogatsz ilyen. És most mit kell csinálni?

     

    Mostantól kezdve tessék jönni és beszámolni az itthoni fejleményekről is, mit van Wale-val, hogy lesz, minden.

    előzmény:
    ch@tnoir (62660)
    2009-09-06  09:23
  13. 2009. szeptember 6. 10:0562663.

    Szia Vera,

     

    nyaki redohoz meg nagyon picinke. Meg csak 11 hetes mult. De majd persze azt is nezunk.

     

    Nem irogatok en olyan sok helyre. Ket zart topicba kertem belepot, mert mindkettobe meghivtak. Az egyik a Felver babasok a masik a 2010 marciusi babak.

     

    Nem ordongosseg elkezdeni. Csak azt beszeljuk meg ki kezdi el intezni. Mert az sem jo, ha parhuzamosan intezkedunk. Tudni kene, hogy Szandra kapott-e valaszt a moditol.

    előzmény:
    barackmano (62662)
    2009-09-06  09:53
  14. 2009. szeptember 6. 10:1362664.

    sziasztok,

    Szia GAbi! Orulok, hogy jol vagytok a kis krumplival, es JAde is meggyogyult mar. Sajnalom, hogy ilyen lehetetlen helyzetben van Wale a munkahelyen. Nincs benne a szerzodeseben, hogy mennyit kell dolgoznia? Hogy osztjak be a munkakat, hogy ezt megcsinalhatjak vele?

    Kivansaglista nalunk is szokott lenni, otthon nem is szoktam szinte fozni, mert anyukam, anyosom nagyim mindig foz nekunk.

    Jo lehetett a BAlcsinal!

    MIcsak 2 napot voltunk, de nem volt kikapcsolodas, mert allandoan a Felix nyomaban voltam, mivel nem vmi gyerekbiztos a terasz es a kert. O meg akart mindig menni a nagyfiuk utan. MEntem volna azert meg szivesen, de Domi mutetje utan nem mehettunk. NA jovore majd elore betervezunk egy hosszabb BAlcsizast.

    EN meg mindig nem vagyok jol, a torok- es fulfajas mar majdnem elmult, cserebe jott a migren tegnap es azota sem jobb, csak atmenetileg amig hat a CAtaflam. FElix meg mindig fogzik, igy ejszaka kelhetek sokszor.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2009. szeptember 6. 10:2962665.

    sziasztok!

     

    Kriszta, igen, itt voltak G. haverjai es meccset neztek. en pogacsat sutottem a fiuknak. nem is irtam,h. milyen finom lett a Csulok pekne modra. Margit mondta,h. sorrel kell locsolgatni es annyira finom ropogos lett!!!

    amugy egyaltalan nem volt kedvem irni,amiota hulye privit kaptam. ugyhogy meg kriszta, agota, Eszter velemenyere varok -a regi oregekere,h. legyunk-e zart topik. Szandra, vera, en mar beleegyeztunk. attol fuggetlenul; tovabbra is szivesen adunk tanacsot olyanoknak,akik kerdesssel fordulnak hozzank. de olyan kis osszeszokott,jo csapat vagyunk,h. boven eleg az,ha csak mi olvassuk ezeket. (szerintem)

     

    Batun, sajnalom,h. meg mindig nem vagy jobban! szoptatas is kiveszi az erodet. felix jobban eszik mar? P. annyi marhahuslevest megevett, masnap meg gulyaslevest 2 IKEA-s kistanyerral,azt hittem, h. kipukkad az amugy is nagy pocakja::)

     

    Noemi, orulok,h. jol vagytok! en is szeretnelek meglatogatni minel hamarabb. en is dorka miatt megyek, de szivesen fozok neked vmit vagy ha kell, szolsz es viszek a boltbol kajat.

     

    gabi, vegul kiderult,mi volt jade baja? mitol lett pottyos? Walenak tetszett Bp.? hogyhogy meg csak most voltatok egyutt pancsolni, usziba pl. nem viszitek Jadet? amugy nem olyan picike mar a nyaki redohoz a baba,mert 12 hetesen nezik azt is.

     

    na,ennyi. mennem kene uj zuhanyfuggonyt venni, ezen peneszpottyok jelentek meg. kimostam-beaztattam,de nem jott le. meg babafurdeto is kell, tegnap egy percre nem neztem ra marcira,amig furdott es a maradekot (az uveg egynegyedet) mind beleontotte a vizbe...:(  csak neztem,mekkora hab lett a vizben:)

     

     

    ja,ma reggel marcival beszelgettunk:

    -Marci,mit csinalunk a fulunkkel?

    -hallunk vele.

    -ugyes vagy. es az orrunkkal?

    -szaglunk vele.

    -ugyes vagy. es a szemunkkel?

    -kifestjuk!::)::)::)

    előzmény:
    batun (62664)
    2009-09-06  10:13
  16. 2009. szeptember 6. 11:1662666.
    Jo kis etvagya van PAnninak! FElix egyszerre max 120 ml kajat eszik meg . PErsze a tobbit szopizza. Elkezdtem vele kostoltatni a babatejet. Kostolgatja de nagy mennyisegeket meg nem iszik, de legalabb nem hajitja el rogton. Vizbol nagyon sokat lehuz egyszerre. Eszik augy 3x egy nap reggeli, ebed, uzsi/vacsi. Asszem most mar kijelenthetem, hogy elkezdett jarni, mar regota probalkozik, most mar megy kb 4-5 lepest kapaszkodas nelkul.
    előzmény:
    rintintin (62665)
    2009-09-06  10:29
  17. 2009. szeptember 6. 11:2662667.

    Aranyos ez a szemkifestos:D

    Domival is szoktunk ilyeneket jatszani, multkor azt kerdeztuk, hogy '...es a kakat mivel erzed?' erre Domi 'hat a fenekemmel'.

    Mostanaban G rengeteget foglalkozik vele, mondjuk szinte csak ilyen fejleszto feladvanyokat, jatekokat jatszik vele, (naluk ez csaladi betegseg) ha latnam, hogy Domi nem elvezi rogton leallitanam. Nemtudom, hogy ez meddig egeszseges es mikortol sok. Attol felek majd kiderul, hogy Domi nem olyan ertelmes mint o es akkor is nyomja majd matek iranyba, holott lehet masban sokkal fogekonyabb lesz. Resen kell lennem.

    előzmény:
    rintintin (62665)
    2009-09-06  10:29
  18. 2009. szeptember 6. 11:3762668.

    Sziasztok. Indulunk templomba, úgyhogy csak gyorsan írok, és a többire később reagálok.

     

    Gabi, végre megvagy. bocsánat, de az emailes lehetőség totál kimaradt. Elfelejtettem. Pedig mindenkit végighívtam a számodért a pesti tali előtt.

     

    Legyünk zárt topik, én már írtam. Ha új nevet kell választani, akkor legyen valami olyasmi, hogy "Londonban szültünk" - ez mindenkire illik. Én nem bánom, ha újat kell is nyitni.

     

     

    Du. a Richmond Parkba megyünk, de később jövök.

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. 2009. szeptember 6. 15:0862669.

    A templombajárós banda

     

    Gabi, én is úgy tudom hogy 12, 13 hét táján nézik és sokkal biztosabb mint a vér, beszéld meg a dokival ha mentek, mielőtt visszajöttök nézzék meg. Mert itt csak vér van.

     

    Nem semmi evőkéje van Panninak, és micsoda tápláló kajákból, biztos ő is jó magas lesz mint Marci. Hát ez a szemes nagyon jó!!!!

     

    Tünde, ha Domi is élvezi egyáltalán nem baj ha fejlesztgeti G, arra vigyázzatok talán (Tomiból kiindulva) hogy amit az iskolában kell azzal ne szaladjon nagyon előre. Tomi már leunalmasozta a kapott könyveket, ő sokkal bonyolultabbakat tud, így a matekkal nem is foglalkoztam külön meg ne unja meg azt is, bár az is igaz hogy olvasásból jobb vagyok én is.

    Olyan sokan halál büszkék rá hogy az ő gyerekük már mit tud, de az sem biztos hogy az olyan jó, az iskolában gondolniuk kell a normális átlagosokra is. A múltkor dicsekedett nekem egy Year 2-s kisfiú nagymamája, Jaa, az ő unokája kiolvassa az újságot!!!!

     

    De ki ügyi Félix!!! Ugye felvetted videóra? Mikor Tomi tanult nekünk még nem volt.

     

    Du a parkba kell menni vele biciklizni, megígértem.

    előzmény:
    bluebell (62668)
    2009-09-06  11:37
  20. 2009. szeptember 6. 16:0762670.

    Lányok ébredeznek, lassan indulunk a Richmond Parkba.

     

    Gabi/Vera, nálunk biztos hogy mértek 12 hetes UH-val együtt nyakiredőt. Furcsálom, hogy Neked Vera nem volt.

     

    Gabi, sajnálom, hogy nem sikerült Budapestet Walenak megismernie, de igaza van, lesz még rá ideje. A pöttökből kiindulva valami vírust nyeltek be. Nálunk is átestek egy ilyenen a lányok a nyáron. Legalább már a Balatonban jót pancsoltatok. Az is nagyon szuper lehetett.  A munkát nagyon sajnálom. Remélem, hogy hamarosan rendeződik a helyzet.

     

    Tünde, te elmentél orvoshoz? Már elég régóta tart nálad a láz. Erre már biztos hogy adnának valamit. Biztos a kimerültség sem segít. Mielőbbi jobbulást!

     

    Vera, terítéken van még a babakérdés? Nem is hajlasz rá? Én ezt is megértem, bár biztos örülne Tomi is egy kistesónak. Egyébként egyet értek Gabival. Ezt neked kell érezni és akarni. Én pl. Rubin után még mindig vágyakozva néztem a kismamákat, hogy de jó lenne újra babát várni. Ma már "hidegen hagynak", csak velük örülök, de nem szeretnék ettől újabb babát. Érzem, hogy mi így vagyunk teljes kerek család, két gyerekkel. Lehet, hogy te ugyanezt érzed már egy gyerekkel is. Ez is teljesen rendjén van. Van aki meg még öt után is szeretne egy hatodikat.

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  21. 2009. szeptember 6. 17:3462671.

    Nekem 12 hetes sem volt, de én már őskorinak számítok. De ha Gabinak 11 hetes a babája, akkor még ott lesznek.

     

    Azóta nem volt szó kistesóról. Igen, nekem már így is kerek a világ, annyira nem vagyok oda többért. De ahogy elnézem H sem gondolta komolyan. Tominak nem kell kistesó, eddig mindegy volt de most már nem akar. Inkább ő is kutyát. Ezen olyan jót nevettem.Kicsit elrontottam.

     

    Most jöttünk a Parkból mi is, egy fúvószenekar Jézus Krisztus Szupersztárt játszott, úgy ott maradtam volna hallgatni, de Tominak sürgős mehetnékje volt a bringával.

     

    H meg palacsintát akar enni vacsorára, megígértem hogy csinálok. Az övé vastag és zsíros, nem biztos hogy azt kéne ennünk.

     

    Majd holnap megint Rubint Rékázok. Otthon vettem mert azt mondták jó. Van két 20 perces torna rajta. Réka szövege nagyon béna, de a torna jó, 10 perc után nem is bírtam tovább. Az is baj hogy kéne hozzá valami súly is, de az sincs otthon.

     

     

    előzmény:
    bluebell (62670)
    2009-09-06  16:07
  22. 2009. szeptember 6. 21:2162672.

    Vera- súly, pl egy fél literes vizespalack. Ha nehezebbre vágysz, akkor pl. sóval töltsd meg.

     

    Megyünk fürödni.

    előzmény:
    barackmano (62671)
    2009-09-06  17:34
  23. 2009. szeptember 6. 21:5062673.

    Köszi, igen, a Réka is ezt mondja, de mindig csak 1 van itthon. De holnap H is itthon van úgysem nyerő. Marad a futás. Úgyis rég voltam.

     

    Tominak meg holnap lesz az uszi ha minden igaz. Lesz tesiórája is, remélem kellően lefárad estére.

    előzmény:
    bluebell (62672)
    2009-09-06  21:21
  24. 2009. szeptember 6. 21:5062674.

    Na itt vagyok megint.

     

    Tudom, hogy neznek nyaki redot, Jadenal is neztek amikor az elso UH-ra mentunk bar akkor mi mar 14 het korul voltunk.

    De nekem most az elsonel nem neztek meg, mivel meg csak 10 hetes volt a magzat ezert csak a CRL-t neztek es hogy jo helyen van.

    Ha most megyek kedden biztos nezik azt is hiszen tegnap voltunk 12 hetesek.

     

    Tina, nem voltunk meg Jadeval uszodaban. Szerettem volna babauszasra vinni, de a kedvezmenyes arhoz meg kellett volna csinaltatni valami kartyat amit a vegen nem csinaltattunk meg. Anelkul meg eleg huzos lett volna az ara.

     

    Ugyhogy elmaradt.

     

    Wale munkaszerzodeseben heti 60 ora van, de mivel ez mar a harmadik tulajdonos a fejuk felett a szerzodes meg az eredeti. Ugyhogy kell egy jogi tanacsado aki kibogozza, hogy mit lehet kovetelni. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top