Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vito P.M.D.

vitopmd
Létrehozva: 2006. augusztus 3. 15:22
"Jelenleg, az ismert ezoterikusokhoz tartozom, és itt vagyok hogy beszélhessünk azokról a dolgokról, melyek izgatnak s nem tudod rá a választ vagy csak szeretnél beszélni róla! Ha van kedved írj róla és dumáljunk...."
  1. 2021. február 24. 20:49152876.

    Hai!


     




    {A Houska kastély félelmetes legendája}

     




    A Houska kastély (cseh: Hrad Houska) egy cseh kliftop kastély, amelyet sötét mítoszokkal és legendákkal borítottak. Eredetileg a 13 században, 1253 és 1278 között, a csehországi Ottokar II. uralkodása alatt épült. A korai gótikus stílusban épült kastély Prágától mintegy egy órával északra egy meredek, sziklás sziklaszirt tetején található a cseh vidéken. Úgy gondolják, hogy a világ egyik legkísértettebb helyszíne.

     




    Első pillantásra a kastély elég hétköznapinak tűnik, de közelebbről észlel néhány furcsa vonást. Először is, a kastélyablakok közül sok hamisítvány. Ha közelebbről megnézed, meglátod, hogy az ablakok többsége csupán homlokzatú: üvegtáblák, amelyek mögött erős falak épülnek. Másodszor, a kastélynak nincsenek erődítményei, nincs vízforrás, nincs konyhája, és évekig a felépítése után sem lakók. Ezzel egyértelművé válik, hogy a Houska-kastély nem védőszentélyként vagy lakóhelyként épült.

     




    A kastély helyszíne is furcsa. Vastag erdőkkel, mocsarakkal, homokkő hegyekkel körülvett távoli területen helyezkedik el. A helyszín nem rendelkezik stratégiai értékkel, és nem található kereskedelmi útvonalak közelében. Sokan csodálkoznak, hogy miért épült ilyen furcsa helyen a Houska kastély.

     


     
  2. 2021. február 24. 20:49152877.

     



    A folklór szerint a Houska kastély egy nagy lyuk felett épült fel, amelyet a pokol kapuja néven ismernek. Mesés, hogy a lyuk olyan mély volt, hogy senki sem látta a mélyét. A legenda szerint félig állat, félig emberi lények szoktak éjszakánként kimászni a gödörből, és a fekete szárnyas lények a helyiekre támadtak, és lehúzták őket a lyukba.

     




    Úgy vélik, a kastély a gonosz megtartására épült.

     




    A kastély helyét kifejezetten azért választották ki, hogy ezt a rejtélyes gödört fedje, amelyből éjszaka a démoni lények bukkantak elő. A kastély kápolnája kifejezetten egyenesen a feneketlen gödör fölé épült, hogy a gonoszt bezárják, és a démoni lények ne jöjjenek világunkba. De még ma is, több mint hétszáz évvel a gödör lezárása után, a látogatók még mindig azt állítják, hogy éjszaka hallják a lények karcolását az alsóbb padlókról, megpróbálják a felszínre törni magukat. Mások azt állítják, hogy hallják a sikolyok kórusát a nehéz padló alól.

     




    Amikor elkezdődött a kastély építése, azt mondják, hogy a falu összes halálra ítélt foglya kegyelmet kapott, ha kötéllel leengedték a feneketlen gödörbe, majd beszámolnak a látottakat. Az első férfit megkötözték, majd leeresztették a lyukba, és néhány másodperccel azután, hogy eltűnt a sötétben, horrorban sikoltozni kezdett. Könyörgött, hogy húzzák vissza. Amikor a fiatalember korában lévő rabot visszarántották a felszínre, úgy nézett ki, mintha 30 évet öregedett volna abban a pár másodpercben, amikor a gödörben volt. A haja fehér lett, és rendkívül ráncos lett. Még sikoltozott, amikor a felszínre húzták. Annyira zavarta, amit a sötétségben tapasztalt, hogy elmebeteg menedékházba küldték, ahol két nappal később ismeretlen okok miatt halt meg.

     




    A legendák szerint a felszínre igyekvő szárnyas élőlények karcolása még mindig hallható, a kastély üres előszobáit sétálva, a nácik pedig kifejezetten a Houska kastélyt választották, hogy a pokol erejét kihasználják maguknak. Több paranormális televíziós műsor is meglátogatta a Houska kastélyt, és megállapította, hogy valójában kísértetjárta.

     


    előzmény:
    vitopmd (152876)
    2021-02-24  20:49
  3. 2021. március 8. 12:10152878.

    BOLDOG NŐNAPOT....

  4. 2021. március 21. 08:07152880.

    Hai!


     


    Boldog Ostara ünnepet....

  5. 2021. Április 2. 21:43152881.

    halohooo Jon a nyuszikaaa !
    Miert nincs husveti tojas emotikum ?


    Vitoka ! Amikor fiatal voltal , jartal locsolni ?


     

  6. 2021. Április 3. 10:57152882.

    Halihoooo


    Egy kis husveti magia


    "...érdemes elkészíteni a szerelem süteményét ...
    Süss kalácsot vagy bármilyen más süteményt, amihez adj egy kis rózsavizet, egy kevéske hajszáladat vagy nyáladat, egy kis fahéjat és rózsa virágporát. Ügyelj rá, hogy amibe ezeket tetted, abból csak a párod vagy a kiszemelted egyen!.....

  7. 2021. Április 4. 19:31152883.

    Hai!


     


    Boldog húsvétot...

  8. 2021. május 1. 09:09152884.

    Boldog Beltane ünnepet...

  9. 2021. május 6. 13:24152885.

    Akkor most hogy is….?!


    Oltottak és nem oltottak. Nem tisztem, tudásom sincs hozzá eldönteni, hogy az oltás valóban segít e vagy csak tetézi a bajt idővel. Nem ez a gondom.
    A diszkrimináció az ami aggaszt egy cseppet.
    Oltás igazolvány nélkül, erősen korlátozzák a mozgási és személyi szabadságomat. Igen, én nem vagyok beoltva, a miért magánügyem.
    De, játszunk el egy kicsit a gondolattal….mondom játszunk jó?
    Mi oltatlanok, lassan a társadalom ellenségeiként vagyunk bemutatva, és persze kezelve. Ismerünk ilyen és ehhez hasonló történést, igaz, akkor a „problémások” voltak megjelölve, külsőleg. Lásd skarlát betű, sárga Dávid csillag. A lényeg ugyan az, vannak első és másodrendű polgárok.
    Szóval játszunk egy kicsit a gondolattal…..
    Mi oltatlanok, előbb vagy utóbb, megkapjuk a megkülönböztető jelzést, mondjuk egy korona vírust ábrázoló kitűző formájában, amit minő meglepetés a felsőtesten kell sőt, lesz majd kötelező hordani. Aztán a következő fokozat, amikor majd az utcára lépés is korlátozva lesz, mint anno a leprásoknál, azt meg tegyük felejtősre, hogy bárhova beléphetünk, mondjuk vásárolni.
    Majd mily váratlan fordulat, jön a gettósítás, bár bizonyos értelmezésben én már ab ovo ott lakom (VIII.ker) így még jobban izolálva leszünk a hatalom és a társadalom „egészséges” részének legnagyobb örömére. De ez még mindig esély arra, hogy keveredjünk, mondjuk az utcán a kiválasztottakkal. Ergo, jön a tábori élet. És most nem a cserkész táborokra gondolok. Elkülönítő és munka tábor, ahol még lesz esély ha úgy döntesz beoltatni magad. Kényszerítés? Az. És? Eddig nem az megy?
    Az oltás felvétele nem kötelező, mondták a nagyok, de ha nem veszel részt benne, akkor kitaszítunk az élet és a társadalom peremére. Kristálytiszta szabad döntés és jogállamiság.
    Aztán nem kis cinizmussal azt mondom, az egykori tábor feliratot egy cseppet megváltoztatva ki is írhatnák a leendő táborok kapujára.
    -Az oltás szabaddá tesz!
    Most lépjünk vissza a valóságba, a gondolat játszóteréről.
    Gondolom, most sokan azt mondják, ez a pasi elme roggyant, amiért ilyeneket víziónál.
    Lehet, de magát a feltételezéseim rendszerét értelmezd. Mert nem állunk messze ettől hidd el.
    Alkotmányellenes az oltás igazolvány. EU szabály ellenes hátrányba taszítani azokat, akiknek nincs.
    Itt, nálunk, meg már elnézést az alpáriságért, ív fényben szarnak erre, a hatalmasok.
    Én vastagon éltem a Kádár rezsim alatt, akkor sem voltam különösebben kedvelt állampolgár, a hosszú hajam és más egyebek miatt, mondhatnám, megszoktam a fekete seggűség életformáját. Most pedig meg van azon bölcsességem, hogy ezt a „fekáliát” is kezeljem, de mi van a többiekkel? És mi van a fiatalokkal……
    Szóval akkor most hogy is…..??????


    Vito P.M.D.
  10. 2021. május 7. 06:41152886.

    Elkepeszto.
    Hanyinger.
    Egy "boszorkany" , ma , 2021-ben , nyilt forumon azert harcol , hogy joga legyen a covid-19-et terjesztenie.
    Elkepeszto. Felhaborito.
    Hogyan lehet embereletet kiolto jarvany elleni kuzdelmet es embereletet kiolto rasszizmust osszemosni ?
    Meggyalazni a Vilag legszemetebb , legnagyobb szegyenetol elhunyt millionyi embert .
    A jarvany terjed es ol.
    Amikor möszjö varazslot a mamaja belepottyantotta az elozo korosztalyok altal VÉRREL kiharcolt emberi jogokba , akkor gondolta-e  , hogy az emberi jogok  magantulajdonna valnak ennek a vilagratett porontynak a fejeben , es egyszer , kinöve az iskolakerulesbol , lesz pofaja emberi jogokra hivatkozni akkor , amikor jarvanyt terjesztve felebaratait öli .


    Persze ugyanakkor azon is nyaladzik az emberi jogokkal felpavatollazott trefaskoma   , hogy tele a korhaz , hogy nem all rendelkezesere  eleg halalosan kimerult , a jarvanyban MINDEN NAP eletet kockaztato hulye orvos es apolo , s ha felrefingik möszjö "kinemszarjaleatöbbit"  az a budos  covidos elsonek mehet korhazba kimulni ...
    Majd csapdossa a tarokartyas viaszkosvasznat a möszjö  , hogy NEKI EMBERI JOGA a korhaz ,  hogy hallatlan , hogy tele van a halottashaz covidossal es nem ÖT temetik AKKOR AMIKOR NEKI ez megfelel , hanem a covidost  stb stb...

    Talan megprobalhatnad ugy nezni ezt az oltast es a "megkulonboztetest" , hogy vannak faszfejek , akik nem veszik eszre , hogy az emberi jogok addig tartanak , amik a masik emberi jogait nem gatoljak : az aki a nyajimmunitast gatolja : ÖL . 


    Ennyi .
    Mikor kered a kotelezo oltasok eltorleset ? 
    Mikor reklamalod hogy oltas nelkul mehess olyan orszagba , ahonnet sarga lazat vagy kolerat hozhatsz haza ??
    Haaaatra arc MINDENKI ! Tiporjuk a möszjö boszorkany emberi jogait !
    Möszjö  diplomas es emberi jogos  jovendomondo  nem ker abbol a 30-40 evbol , amivel tobbunk van az oltas felfedezese ota , neki es a sok kis unokajanak , miota a gyerekparalizis , a difteria , a tetanusz , a  tudobaj , a tifusz stb stb  ki lettek irtva ...

    előzmény:
    vitopmd (152885)
    2021-05-06  13:24
  11. 2021. május 7. 07:07152887.

    Tessek szives lenni utananezni , miert felnek a jarvanytol a "hatarozatokat" hozok : a spanyol natha tortenete .
    Tessek megnezni a kovetkezmenyeket es a harcot..


    Megjegyzem , hogy 1927-ben erte el a VILAG az elso milliard lakost.. Ma az allamfok tobb mint 7 milliard emberert felelosek...

    előzmény:
    vitopmd (152885)
    2021-05-06  13:24
  12. 2021. május 7. 16:54152888.



    Szép jónapot mindenkinek


     


    Nehéz volt ide visszatérnem , technikai és egyéb okok miatt de mégis ….


     


    Mert most minden a Covid körül forog vagy fordítva.


    Pro és kontra téma de úgy érzem ebben a témában nem lesz közös megegyezés. Itt sem , az enyém is hasonló a tiédhez


     


    És jöhet a kő és citrom dobálás is – várat építek és limonádét . Viccet félretéve ….


     


    Betegségek, járványok mindig is voltak ,


    de az emberek lelki állapota még sosem volt ilyen gyenge.


    És ugye minden onnan indul :


    „Ahogy fent úgy lent, ahogy kint úgy bent!”


    Es a kint most nagyon befolyásolja az embereket.


    Sok a félelem , de kevesen kérdezik meg maguktól a miértek, hol akadt meg a belső szerkezet.


     


    Mindenkinek kitartást kívánok, mert egyszer véget ér ….


     


     


     


     https://youtu.be/UmS351kDeOU  


     

    előzmény:
    vitopmd (152885)
    2021-05-06  13:24
  13. 2021. május 28. 07:51152889.

    Hai!


    Erőt egészséget mindenkinek....

  14. 2021. május 28. 07:55152890.

    Hai!


    Az hogy ellenséges és gyülölködő vagy velem szemben ez nem meglepő, mindig is az voltál....de TE...aki képes egy szót kijavítani, vagy bármibe belekötni tegyél meg valamit.


    ÉRTELMEZD AZT AMIT ÍRTAM!!!


    Nem a vírus ellen beszéltem, nem gyaláztam meg senkit.,...csupán szót emeltem a megkülönböztetés ellen. Ennyi és nem több.


    Te meg lelkileg sérült emberke, ideje lenne lepattannod végre rólam. Szánalmas vagy és nevetséges.

    előzmény:
    Mozdonj (152886)
    2021-05-07  06:41
  15. 2021. június 21. 15:39152892.

    Hai!


    Boldog Litha ünnepet....

  16. 2021. június 21. 15:39152893.

    Hai!


    Boldog Litha ünnepet....

  17. 2021. július 31. 11:41152894.

    Boldog Lammas - Lughnasadh ünnepet....


     


    https://heted76ar.hu/lughnasadh/

  18. 2021. október 22. 11:56152895.

    Hai!


    Kellemes hétvégét mindenkinek....

  19. 2021. október 31. 08:40152896.

    Boldog Samhain-t

  20. 2021. november 11. 20:01152897.

    Hai!


    Megalakult az új démonvadász csapatom....

  21. 2021. november 12. 05:37152898.

    Bravo .

    előzmény:
    vitopmd (152897)
    2021-11-11  20:01
1 2 3 4 5

Címlap

top