Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mit főzzünk ma?

Torolt_felhasznalo_770932
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2009. május 20. 08:18

Ma paradicsomos káposztát csinálok fasírozottal. Szeretném, ha ebbe a topikba írnátok jó recepteket illetve ötleteket arra vonatkozóan, hogy mit is főzzünk ma...?

 

http://www.mindmegette.hu/

 

 

A mindmegettéről is szeretek recepteket nézegetni, de mégis az nlc-n szeretek fórumozni, ezért összekötöm a kellemest a hasznossal.

 

 

Ti mit főztök ma?

  1. 2012. október 25. 14:338696.
    mindjárt kész a csilisbab
  2. 2012. október 15. 09:058695.
    ma brassói lesz
  3. 2012. szeptember 29. 07:538694.
    rántott hús sült krumplival és tzaziki szósszal
  4. 2012. szeptember 15. 18:578693.
    én ma tejfölös krumplilevest főztem, babos csirkecombbal (új recept a  legfrissebb good food magazinból), francia almatorta-sós karamellel volt a desszert. Válogatós gyermekem mindent felfalt 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_770932 (1)
    2009-05-20  08:18
  5. 2012. szeptember 14. 08:548692.
    van meggymártás+dara és bolognai szósz+spagetti
  6. 2012. szeptember 6. 08:508691.
    Tegnapról maradt még húsleves, és sült hús is. Ma csak kis krumplipürét csinálok mellé.
  7. 2012. szeptember 6. 08:428690.
    ma sem főzöm, csak lángost csinálok vacsira
  8. 2012. szeptember 5. 10:038689.

    én am nem főzök, mert tegnapról maradt zöldségleves grízgaluskával

    húsgombóc taakrásban mellé tört krumpli

    de van még pöri tésztával és ubi sali mellé 

  9. 2012. június 16. 05:338688.
    szeretek olvasni
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_247669 (8687)
    2012-06-15  19:45
  10. Torolt_felhasznalo_247669
    Torolt_felhasznalo_247669
    2012. június 15. 19:458687.

    Szia!

     

    És van türelmed hozzá?

    előzmény:
    picard75 (8686)
    2012-06-14  16:43
  11. 2012. június 14. 16:438686.
    természetesen a borsóra,az elültetés pillanatától az asztalra kerülésig
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_247669 (8685)
    2012-06-13  20:46
  12. Torolt_felhasznalo_247669
    Torolt_felhasznalo_247669
    2012. június 13. 20:468685.
    Az attól függ, hogy a borsóra vagy a bundáskenyérre gondoltál
    előzmény:
    picard75 (8684)
    2012-06-13  18:41
  13. 2012. június 13. 18:418684.
    leírod nekem a készítés menetét percről percre?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_247669 (8682)
    2012-06-13  18:17
  14. Torolt_felhasznalo_247669
    Torolt_felhasznalo_247669
    2012. június 13. 18:178683.
    Köszi, most már ezt is tudom.
    előzmény:
    picard75 (8681)
    2012-06-13  17:57
  15. Torolt_felhasznalo_247669
    Torolt_felhasznalo_247669
    2012. június 13. 18:178682.

    Sziasztok!

     

    Ahh, lebuktam, bundáskenyeret akartam írni..

     

    Ebédre borsófőzelék volt, maradt estére is belőle.

    előzmény:
    picard75 (8680)
    2012-06-13  17:56
  16. 2012. június 13. 17:578681.
    fokhagyma íze van
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_247669 (8679)
    2012-06-11  19:02
  17. 2012. június 13. 17:568680.
    sajt nélkül is lehet?:D itt krumplifőzelék lesz meg rántott párizsi!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_247669 (8675)
    2012-06-11  18:57
  18. Torolt_felhasznalo_247669
    Torolt_felhasznalo_247669
    2012. június 11. 19:028679.

    Nem cukros, de nem eléggé sós, hááát borzalmas volt. A pogácsa sóóósan az igazi

    A medvehagymának milyen íze van egyébként? ERős/csipős? Vagy milyen?

    előzmény:
    kisa622 (8677)
    2012-06-11  18:59
  19. Torolt_felhasznalo_247669
    Torolt_felhasznalo_247669
    2012. június 11. 19:008678.

    Hűűű, ez nagyon jól néz ki Biztos nagyon finom volt.

    Boldog szülinapot!!!

     

    A tojásfelhő leves izgalmasan hangzik. Az előbb sikerült úgy olvasnom, hogy örüljön a hűtő

     

    előzmény:
    kisa622 (8674)
    2012-06-11  18:53
  20. 2012. június 11. 18:598677.

    A medvehagymás-krumplis-tepertős pogácsa természetesen sós. Cukrosan nem is enném emg. Cukros fokhagymás tepertő? Brr!

    Én mindig keverem a tepertősen krumplival, úgy finomabb, puhább, tovább áll el. Tavasszal meg belekeverem a medvehagymát is, finom.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  21. Torolt_felhasznalo_247669
    Torolt_felhasznalo_247669
    2012. június 11. 18:588676.
    Ez nagyno jól néz ki, már csak savanyúság kell mellé.
    előzmény:
    picard75 (8672)
    2012-06-09  19:42
  22. Torolt_felhasznalo_247669
    Torolt_felhasznalo_247669
    2012. június 11. 18:578675.

    Végül is nem az lett.

    Én is nagyon szeretem, néha sajttal megbolondítom.

     

    Ma este szenvicset ettünk, meg fasirtot. 

     

    előzmény:
    picard75 (8671)
    2012-06-09  17:22
  23. 2012. június 11. 18:538674.
    Itt a torat fotója, az előbb lemaradt.
    előzmény:
    kisa622 (8673)
    2012-06-11  18:52
  24. 2012. június 11. 18:528673.

    Sziasztok! Hétvégén sütött Anyu nekem szülinapi tortát, epres-pudingos.

    Tegnap rántottunk ki csirkecombot szezámmagba és szotyiba pnírozva, rántottunk még ki pangasiust, padlizsán, cukkinit, gombát. krumplipürével és tépő salátával. Előtte karalábé leves volt. Ma meg a maradékok.

    Holnapre tojásfelhő levest főzök és hurkátsütök, hogy ürüljön a hűtőm.

    Szerdára veszek belsőségeket és savanyú belsőség levest főzök, meg szalontüdőt csinálok. mi nagyon szeretjük.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     

Címlap

top