Aktuális

Nyári kalandok, élvezetes programok

Cikkünkből ihletet meríthetsz, hogy hol és hogyan töltsd a szabadságodat.

                                                 NYÁR, KALAND, SZÁGULDÁS

A Balatonon nyaralsz vagy éppen Zalakaroson? Netán csak egy kalandos hétvégére vágysz? Ne gondolkodj sokat; válaszd a balatoni régió legnagyobb, legizgalmasabb kalandparkját, a Zobori Élményparkot!
Kicsiknek és nagyoknak, családoknak, és párban érkezőknek… 0-99-ig mindenki megleli a csodát a Zobori Élményparkban. Bámulatos panoráma, felejthetetlen gigaélmények.
Szenzációs újdonságok várnak benneteket, mint a csónakcsúszda.

Magyarországon egyedülálló száraz-vizes óriás csúszda. Mitől különleges? Nem lesztek vizesek. Egy csónakban ülve száguldhattok lefelé. Nincs jobb, mint a gyerkőccel együtt átélni ezt a hajmeresztően jó kalandot.
A szezon második újdonsága (három van, figyelem!) a 3D ExoJET szimulátor. 360 fokos pörgés, forgás. Zavarba ejtően zseniális, hogy közel 100%-ban átadja pl. hullámvasútnak az érzését. Lehetetlen nem kipróbálni. Felnőtt vagy gyerek? Ezt mindenki egyformán imádja.
A már megszokott, jól ismert hófánk – a száguldás birodalma, az óriáshinta és kötélpálya mind-mind Titeket várnak. Igazán forró napokon pedig a vizesjátszótéren szórakozhat az egész család.
Nem feledkeztünk meg az egészen kicsikről sem; Lunaloop, légágyú, állatsimogató, mini markoló és megannyi nagy kaland a legapróbbaknak is.
Ha pedig nem csak a fizikailag akartok óriás kalandot, akkor vegyétek az irányt a harmadik újdonság felé, amely nem más, mint a Way Out – Szabadulószoba. Ha az ajtó zárult, akkor agytekervényeket beizzítani és hajrá, nagyjából egy órátok van, hogy a helyes megfejtéseitekkel megnyissátok az ajtókat, az utat kifelé. Az egész család számára szó szerint fantasztikus. És misztikus is. Nem hiába sci-fi a javából.
Ha a nagy élmények közepette megéheztek, a park megújult éttermében olyan helyi specialitásokat kóstolhattok meg, mint a babos répaleves füstölt hússal… Igazi kalóriabomba, ami remekül csillapítja az egész napos program utáni éhséget.
Kifelé menet találkozhattok a zobori szerelmesek lakatfalával… Mit is mondhatnánk? Dobjátok fel ti is a lakatotokat, csattanjon csók, és legyen örök az összetartozásotok! Semmi pánik, ha lakat nélkül érkeztek, mert az info és jegypénztárban lakatot is lehet kapni.
Térjetek vissza évről évre vagy akár hetente, és gondoljatok szeretettel mindig erre a kis csodavilágra.

                                                             Együtt nyaral a család

 

Zalakaroson mozgásban tartjuk a család minden tagját! Egyedi vízösszetételű gyógyvizünkkel kiváló kezeléseinkkel visszaadjuk a mindennapi rohanásban elfáradt test szabadságát! Gyógy- és termálvizes medencéink sokszínű vízi attrakciókkal, csúszdákkal várja a kicsiket és nagyokat! Adrenalin csúszdaparkunk a száguldás szerelmeseit várja! Legyél Panki Vendége, próbáld ki wellness kezeléseinket, szaunaszeánszainkat.

Kapcsolódj ki színes programjainkon!
Tágas pihenőtereink, árnyas strandunk ideális helyszíne a kellemes kikapcsolódásnak.

www.furdo-zalakaros.hu
www.zalakaros.hu
Gránit Gyógyfürdő Zrt., 8749 Zalakaros, Thermál u. 4.
+36 93/ 340-420

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top