Aktuális

Köszönjük, ha segítesz!

Minden évben egyszer úgy segíthetünk rászorulókon, hogy egy fillérünkbe nem kerül. Ne hagyjuk ki ezt a lehetőséget!

                                                      Gyermekleukémia ellen 2003 óta…

A Gyermekleukémia Alapítvány (Régebben: Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány) 2016-ban magyarországi viszonylatban több mint 100 millió forintos adományt adott át az ország 10 gyermekonkológiai osztályán, amely az egész országot lefedi.

 A Gyermekleukémia Alapítvány az utóbbi években az áldozatkész magán- és céges támogatók segítségével segítette a leukémiás és rákos gyermekek gyógyítását.

 

Ma a fejlett világban több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben. A rosszindulatú daganatos betegségcsoport kiemelkedő jelentőségét az adja, hogy a halálokok között 1 és 14 év közötti gyermekeknél a balesetek után második helyen áll Magyarországon jelenleg is mintegy 1500–2000 daganatos gyermek küzd az életéért.

 A daganatos gyermekbetegségek terén rendkívül fontos, hogy míg az 1950-es években a rákos gyermekeknek mindössze 10%-a élte túl a betegséget. Ma már a daganatos gyermekek 75-80%-a sikeresen gyógyítható, azonban a betegség még mindig súlyos lelki hatással van a gyermekek és családjuk életére.

Facebook oldalunkat itt éri el!

                                                Bolló, a mi kis szőrgombócunk

 

A mi családunkban az állatok szeretete szerintem a génjeinkben van kódolva. Nem is tudnánk meglenni nélkülünk. Kutyám, Bolló, igazi kis szeretetgombóc, önálló, és céltudatos személyiség. 4 hetesen találkoztam vele a menhelyen. Olyan kis aprócska és védtelen volt, azonnal beleszerettem. És ez azóta sem változott, amit ő természetesen pontosan tud.
Örök szerelem a miénk, de nagyon jól van ez így. Bolló már 6 éve van velem és azóta is fontosnak tartom, hogy kijárjak a menhelyre segíteni, ha mást nem tehetek, akkor megsétáltatok egy-két kutyust.  

 

Minden alkalom felér számomra egy terápiával. Elképesztő munkát végeznek a gondozók a menhelyeken. Az önzetlen munkájuknak köszönhetően számtalan kis négylábú kapott már új esélyt. Sokszor a semmiből gazdálkodnak, néha pedig elég kilátástalan helyzetből varázsolnak csodákat. Minden támogatásra szükségük van, és náluk valóban jó helyre kerül a segítség. Ők tényleg az állatokért élnek. Hogy nekik jobb legyen, hogy esélyt kapjanak. Újra.

Elérhetőségeink:
HEROSZ Állat- és Természetvédő Egyesület 1113 Budapest, Nagyszőlős utca 21.
Tel: (+36)1 331 8380 e-mail: info@herosz.hu

www.herosz.hu

Facebook oldalunk itt.

Adószám: 19816016-1-43

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top