Aktuális

Jessica Alba a Braun új globális szépségnagykövete

Hollywood üdvöskéjét, Jessica Albát választotta a Braun új globális szépségnagykövetének. A főleg epilátorairól, hajformázó termékeiről és elektromos férfiborotváiról ismert márka szerint Jessica megtestesíti a valódi önbizalmat. Ő a tökéletes példa arra, hogy mi mindent el lehet érni, ha tényleg hiszel magadban, elengeded és átléped a korlátaidat. "Törj ki mindabból, ami visszatart!" –üzeni Jessica Alba a világnak.

“A Braunnal közös célunk, hogy a világ összes nőjének erőt adjunk ahhoz, hogy felszabadítsák magukat, és higgyenek a saját képességeikben. Mindennek birtokában rendelkezhetnek igazán az őket megillető önbizalommal. Végül is, amikor jól érzi magát a bőrében egy nő, minden lehetséges. Ezzel meg is tette az első lépést afelé, hogy felszabadítsa önmagát, és kiálljon magáért. A Braunnal együtt arra bátorítjuk a nőket, hogy ezt, illetve személyes céljaikat felismerjék.”

Jessica Alba, a Braun új globális szépségnagykövete

Világpremiert mutat be Jessica Alba
“Felkészültnek lenni az egyik legfontosabb dolog az élet minden területén. A megjelenésed, tudni, hogy mi áll jól neked, ezek mind a személyiségedhez tartoznak, ezért érdemes a legjobb eszközöket használni a tökéletes eredmény elérése érdekében. Tudom, hogy otthon, saját kezűleg sokkal nehezebb elérni a kívánt eredményt, de én úgy érzem, találtam rá megoldást” – mutatja be a szépséges színésznő és a Braun a komplett testápolás művészetét: epilálás, hámlasztás és arctisztítás.

“Mivel mindennek az alapja az egészséges és gyönyörű bőr, a Braun új Silk-épil 7 SkinSpa epilátor és bőrradírozó rendszere az én csodafegyverem. Olyan puha és sima lesz tőle a bőröm, mintha Photoshopoltam volna magam!” – mondja Jessica.

Jessica Alba, a Braun új globális szépségnagykövete

Az epilátor még a legrövidebb, legfinomabb szőrszálakat is eltávolítja, míg a bőrradírozó kefe az elhalt hámsejtektől is megszabadít, mikrorezgései kihozzák a bőr természetes fényét. Az arcradírozó készülék hatszor alaposabban tisztít, mint ha csak arctisztító géllel tisztítanád meg az arcbőröd, emellett előkészíti a bőrt a hidratáláshoz, a krém és a smink pedig sokkal könnyebben megmarad az arcodon.

Jessica Alba, a Braun új globális szépségnagykövete

Többet elérni kevesebbel, ez a profik receptje! Ha többet akarsz megtudni a kampányról és Jessicáról, less be a színfalak mögé itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top