Aktuális

Horváth Éva cicája még sosem volt ilyen boldog(x)

Macskusz, anyaság, mindennapok. Interjú Horváth Évával.

Horváth Éva nem is olyan rég adott életet gyermekének. A család jókedvéről azonban a kisbaba érkezése mellett egy négylábú családtag is gondoskodik, Éva pedig anyai teendői mellett kis kedvencének is megadja a lehető leggondosabb törődést. Kíváncsi vagy, hogyan? Kiderül interjúnkból!

Mit szólt Macskusz a baba érkezéséhez?
Alapvetően nagyon válogatós cica, aki nehezen tűri a változásokat, de Kristófot szerencsére pillanatok alatt befogadta és megkedvelte.

Akkor ő is az úrias cicák klubjába tartozik? Miben nyilvánul meg a válogatóssága?
Igen, abszolút. Egy pihe-puha kis herceg. Az étkezésekben kifejezetten válogatós. Nagyon sok eledelt kellett kipróbálnom, mire megtaláltam azt, amit Macskusz jóízűen megeszik.

Biztosan sok gazdi van így a cicájával. Elárulod nekik a titkot?
Először nem is figyeltem az összetevőkre, csak mindig automatikusan levettem a polcról egy másik típust, amit még nem próbáltunk, hátha ezt imádni fogja. És végül elérkezett ez a nap is! Macskusz kedvence a Prevital Alutálka. Csak utána ástam bele magam jobban, hogy mit is tudhat ez a cicaétel. Mint kiderült, jóval magasabb a hús- és állatiszármazék-tartalma, mint a többi eledelnek, minőségi belsőségekből készült. Macskusz uraság egyből kiszagolta a különbséget. Nekem pedig pluszkönnyebbség a kicsi mellett, hogy nem kell a mosogatással bajlódnom, ugyanis a tálkát étkezés után csak egyszerűen kidobom.

Ha Macskusz boldog, a mami is az. Az anyai teendőkben nem szokott akadályozni a négylábú?
Egyáltalán nem, nagyon jó cica. Ráadásul, amióta kérés nélkül befalja az eledelt, azonnal vissza is tér másik kedvenc elfoglaltságához, az alváshoz. Akárcsak az ember: ha tele a poci, máris jöhet a szundi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top