Aktuális

Babos Tímea csomagjából több százezer forintnyi érték tűnt el

Babos Tímea Budapestről Dohába utazott, mikor csomagja áldozatul esett a tolvajoknak. Édesapja mondta el, mit loptak el lánya táskájából.

Mire megérkeztem, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták, és kilopták belőle pár dolgomat… És vajon honnan indultam? Budapestről… 15 éve utazom, és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket, mert ez elszomorít” – írta közösségi oldalán Babos Tímea, aki épp a dohai tenisztornára utazott, mikor a csomagját kifosztották.

A teniszező édesapja a Borsnak elárulta, lánya bőröndjéből több százezer forint értékben tűntek el dolgok. A tolvajok főleg ékszereket loptak, amik közül volt olyan is, amit Babos Tímea karácsonyra kapott a szeretteitől, így ezek eszmei értéke felbecsülhetetlen.

Babos posztjára egyébként reagált a reptér közösségi oldala is. Azt írták, minden, az utasaikat érintő lopási esetről megdöbbenve és szomorúan értesülnek. Hozzátették, bár a Budapest Airport Zrt. munkavállalói nem kerülnek közvetlen kapcsolatba az utasok csomagjaival, szorosan együttműködnek a Repülőtéri Rendőr Igazgatósággal, hogy a tetteseket mihamarabb kézre kerítsék, és megbüntessék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top