Aktuális

Fiatal fiúkat molesztált, együtt akart velük fürdeni egy nyugdíjas

Diákmunka ígéretével csalt a nyaralójába egy 13 éves fiút egy 66 éves mindszenti férfi még tavaly nyáron. A munka végeztével megpróbált a gyerekkel együtt tusolni. A rendőrök azután kezdtek az ügyben nyomozni, hogy a történet sajtónyilvánosságot kapott.

Tavaly nyáron előzetes letartóztatásba került egy 66 éves férfi, mert a gyanú szerint szexuálisan közeledett egy nála diákmunkát végző, akkor még csak 13 éves fiúhoz. A pedofilügyről először a Délmagyarország írt, ezt követően kezdtek a rendőrök nyomozni, amit most fejeztek be. 

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vádemelést javasol a mindszenti férfi ügyében, aki kiskorú sérelmére követett el bűncselekményt Mártélyon. A férfivel szemben szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt indult eljárás idén nyáron.

A sértett korábban az RTL Klubnak beszélt arról, hogy az idős férfi többször megmarkolta a fenekét és a combját, és olyan is előfordult, hogy követelte, hogy együtt fürödjenek. Ezt a vádlott más gyerekkel is megcsinálta, egy 12 éves fiút is megpróbált rávenni a közös zuhanyozásra. A mindszenti férfi évek óta hívott diákmunkára gyerekeket a mártélyi nyaralójába. 

Ha a férfit a kiskorú veszélyeztetése és a szexuális erőszak bűntettében is bűnösnek találja a bíróság, akkor akár 15 év börtönt is kaphat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top