Aktuális

Életfogytiglanra ítélték a 16 éves szexrabszolgát, most Rihanna is kegyelmet kér neki

Rihanna, Kim Kardashian és Cara Delevigne is kiállt a 16 évesen életfigytiglant kapott nőért, Cyntoia Brownért.

Amerikát újra lázban tartja Cyntoia Brown esete. Még 2004-ben a 16 éves Cyntoia Brown beszállt a 43 éves Johnny Mitchell Allen autójába, aki hazavitte. A fiatal lány a stricije és egyébként élettársa parancsára strichelt az utcán. A Torokelvágó „becenevű” férfi lelkileg és testileg is állandó terrorban tartotta a 16 éves lányt. Rendszeresen megerőszakolta és verte.

Miután a 43 éves ingatlanos hazavitte Cyntoiát, megmutatta a fegyvergyűjteményét, és elmesélte, hogy az amerikai hadseregben volt mesterlövész, ez eléggé megijesztette a fiatal lányt az elmondása szerint. A lány megvacsorázott a férfival, még tévét is néztek, és ágyba bújtak. Ekkor a férfi erőszakossá vált, és az ijesztette meg a lányt, hogy átfordult az ágy másik oldalára és az éjjeli szekrény után nyúlt. Cyntoia bepánikolt, azt hitte, hogy a férfi megöli. Ekkor fejbe lőtte a férfit a stricijétől kapott pisztollyal, majd a férfi pénzével távozott. A bíró ezért ítélte életfogytiglanra, az ügyész szerint végig rablógyilkosság volt a szándéka. Leghamarabb 67 éves korában szabadulhat.

Több híresség kiállt most a húszas évei végén járó Cyntoia  mellett. Például Cara Delevigne modell és színésznő azt írta az Instagramjára, hogy teljes őrület, ami a lánnyal történik, és hogy az igazságügyi rendszer hibázott.

The justice system is so backwards!!! This is completely insane #freecyntoiabrown

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés,

Rihanna is védelmébe vette a nőt, és szerinte valami nagyon rosszul működik az igazságszolgáltatásban, ha az erőszakoló tovább élheti az életét (a lány stricije), míg a lányt egy életre börtönbe zárták. Sőt, továbbmegy, és arról ír, hogy reméli, nincs gyereke annak, aki ezt az ítéletet hozta, mert visszaszállhat rá ez a büntetés.

Az akkori perben helyettes ügyészként dolgozó Jeff Burk ma is azt mondja, hogy Cyntoia nemcsak valaki, aki egyszer hibázott az életben, hanem igenis veszélyes, ráadásul csinos és okos, és ezekkel a tulajdonságokkal állította maga mellé az embereket.

Közben pedig már majdnem 200 ezren aláírták a támogató ívet, ők azt szeretnék, hogy a lány elnöki kegyelmet kapjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top