Aktuális

Pszichiátriára került a 11 éves kisfiú, akit a tanára külföldre akart szöktetni

Kiderült néhány újabb részlet arról a tanárról, aki megpróbálta a saját diákját külföldre csempészni, a reptéren állítólag szexuális segédeszközöket is találtak nála. Miután a pedagógust a hatóságok lekapcsolták, a vele tartó 11 éves kisfiút egy kórház pszichiátriájára vitték.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy békési informatikatanárt, Sz. Zoltánt a repülőtéren tartóztatták fel, mert a hozzá egy másik iskolából szakkörre járó diákját külföldre akarta csempészni. 11 éves tanítványával Londonba akartak eljutni, mindezt tették a gyerek szüleinek tudta és beleegyezése nélkül. A 32 éves pedagógus hamis igazolványokat rendelt maguknak Egyiptomból (végül ezek az iratok buktatták le őt), levágta a gyerek haját, befestette szemöldökét, még piercinget is adott neki, kirándulni induló apának és fiának mutatták magukat.

Sz. Zoltán és a gyerek előbb Szolnokra utaztak, majd onnan indultak fel vonattal Pestre. A kisfiút azért nem keresték éjszaka a szülei, mert a gyerek azt mondta, hogy a nagymamájánál alszik. 

A Bors úgy tudja, hogy a tanárnál szexuális segédeszközöket is találtak a reptéren. A lap szerint a férfi ellen már korábban is indult egy eljárás: akkor gyermekpornográf felvételeket találtak a laptopján.

Kovács Dániel, a fiú általános iskolájának igazgatója azt mondta, hogy a diákot jelenleg egy kórház pszichiátriáján kezelik. Ő normális viselkedésűnek tartja, aki a koránál fogva ragaszkodik a nevelőihez. Mint fogalmazott: „múlt hétfőn értesültem a történésekről, még nem észlelek a gyerekeken traumát, de ez nem jelent semmit, hiszen nagyon friss az ügy”.

A tanárt embercsempészésért, családi jogállás megsértésének vétségéért és okirat-hamisításért elítélték gyorsított eljárásban, jelenleg előzetesben van, amíg a kisfiúval való viszonyát kivizsgálja a rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top