Aktuális

Meghalt a soroksári gyilkosság egyik legfontosabb tanúja

Fontos tanúként szerepelt a soroksári ügy nyomozásában az a férfi, akivel halála előtt kapcsolatot létesített a 2013-ben meggyilkolt Gyurik Krisztina. A férfi halálát aortarepedés okozta.

Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én tá­madták meg futás közben. Kezeit összekötözték, megbecstelenítették, majd brutális kegyetlenséggel megölték. A Bors jelenlegi információi szerint a rendőrségnek van egy olyan verziója is, hogy a támadó alapvetően nem gyilkolásra készült, hanem a soroksári családanya megleckéztetésére. A rendőrség korábban ötmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A lap azt írja, hogy a nyomozás kezdetben a nő férjére fókuszált, őt azonban hamar kizárták a lehetséges elkövetők sorából. 2016-ban aztán a rendőrség kihallgatta Gyurik Krisztina szeretőjét, aki vállalta a hazugságvizsgálót is. Korábban az áldozat férje azt vallotta, hogy csak a gyilkosság után két héttel tudta meg a rendőrségen, hogy feleségének volt valakije. 

A Bors úgy tudja, hogy Gyurik Krisztina szeretője nem sokkal a meghallgatása után hunyt el.  Halálát vélhetően aortarepedés okozta. A férfi házasságban élt, és nem messze attól a helytől lakott, ahol Gyurik Krisztina rendszeresen kocogott – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top