Aktuális

Kiraboltak egy ausztrál turistát a Kazinczy utcában

Egy ötfős társaság lopta ki egy ausztrál turista kezéből a pénzt a fővárosi Kazinczy utcában. A banda egyik tagja meg is fenyegette a férfit.

A rendőrök fél órán belül elfogták azt az ötfős társaságot, akik Erzsébetvárosban kiraboltak egy külföldi férfit, miután pénzt vett fel egy bankautomatából. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves budapesti Sz. Zoltán és társai november 13-án 23 óra körül Budapest VII. kerületében odaléptek egy ausztrál férfihoz, valamint annak barátnőjéhez, akik éppen egy Kazinczy utcai ATM-nél pénzt vettek fel.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A férfi a kezében tartotta a felvett 20 ezer forintot, amikor Sz. Zoltán kiragadta azt. A sértett megpróbálta visszakérni, de ezt követően az ötfős társaságból egy másik férfi angolul életveszélyesen megfenyegette a turistát, aki ennek hatására barátnőjével együtt távozott a helyszínről, majd értesítették a rendőrséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top