Aktuális

Méteres péniszt rakott valaki az egyik osztrák síterep csúcsára

Egyelőre nem tudni, ki állította fel a faszobrot a hegyen, és mi lesz a sorsa, a síterep vezetője viszont örül az alkotásnak.

Valaki egy csaknem egy méter magas, péniszt ábrázoló faszobrot állított fel a Lackenhof/Ötscher osztrák síterep egyik csúcsára. A szoborról készült képet maga a síterep is kiposztolta, és villámgyorsan bejárta az osztrák médiát – írja a Síelők.hu.

A lifttársaság közlése szerint egy túrázó szólt a szokatlan alkotásról, amely 10 perc sétára található az Ötscher csúcskeresztjétől. Azt egyelőre nem tudni, hogy került fel a hegyre a nehéz tárgya, és ki rakta oda. A szobor sorsa attól függ, hogy kinek a területén állították fel.

A síterep vezetője mindenesetre szeretné megismerni az alkotót, mert nem haragszik rá, és megtorlás helyett inkább meghívná síelni. Nem is csoda, hiszen a téli szezon közeledtével biztosan jól jött nekik egy kis extra reklám, de az sem elképzelhetetlen, hogy az ő kezük is benne van a dologban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top