Aktuális

Paz de la Huerta azt mondja, Harvey Weinstein kétszer megerőszakolta őt

A Boardwalk Empire színésznője szerint kétszer történt erőszak, Weinstein először le is itatta.

A Boardwalk Empire – Gengszterkorzóból vagy a Gaspar Noé rendezte Lépj az ürességbe című filmből ismert színésznő, Paz de la Huerta a legújabb azoknak a nőknek a sorában, akik az utóbbi hetekben szexuális zaklatással vádolták meg Harvey Weinstein producert. A most 33 éves de la Huerta története az egyik legsúlyosabb: azt állítja, Weinstein 2010-ben kétszer is otthonában erőszakolta meg őt.

Paz de la Huerta a Gengszterkorzó című sorozatban (forrás: HBO)

A színésznő a Vanity Fairnek beszélt arról, hogy Weinstein először hazavitte őt egy vacsoráról, ahol előzőleg leitatta. Hazaérve hívatlanul bejött vele a lakásba, majd az ágyra nyomta, és megerőszakolta őt. Két hónappal később Weinstein ugyancsak váratlanul a ház földszintjén várta a színésznőt, mikor az hazaért. Paz de la Huerta kérése ellenére a producer feljött vele a lakására, majd újra megerőszakolta.

A manhattani kerületi ügyész bejelentette, hogy hivatalosan nyomozást indítanak Weinstein ellen de la Huerta állításai alapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top