Aktuális

Testvérek erőszakoltak meg egy fiatal lányt Pécsen

Megkezdődött a tárgyalás annak a két férfinak az ügyében, akik a vád szerint autóba tuszkoltak, és megerőszakoltak egy fiatal nőt Pécsen 2016 tavaszán.

A bíróság tájékoztatásából fény derült a brutális bűncselekmény újabb részleteire. Eszerint a támadók testvérek, akik az erőszak estéjén Pécs kertvárosban parkoltak egy Audi A6-ossal. A másodrendű vádlott vette észre a fiatal nőt az anyósülésről, amikor elment mellette. Azzal az ürüggyel szólította meg, hogy egy bizonyos utcát keres. Ekkor ért vissza az autóhoz az elsőrendű vádlott. A testvérek megbeszélték, hogy „szexuális kapcsolatot fognak létesíteni” kiszemeltjükkel, és ezt meg is mondták neki – idézi fel az ügy részleteit a 24.hu.

A fiatal nő megpróbálta elhagyni a helyszínt, ám támadói próbálták győzködni, hogy szálljon be a kocsiba. Végül a másodrendű vádlott kipattant az Audiból, és a hajánál, illetve a kabátjánál fogva megragadta az áldozatot. Odarángatta az autóhoz, majd testvére segítségével betuszkolta a hátsó ülésre. Az elsőrendű vádlott beült mellé, majd a saját otthonukhoz hajtottak.

A helyszínen a pincében lévő szobába vitték, ahol mindketten megerőszakolták a lányt. Ezután a szobában hagyták. A fiatal nő csak másnap reggel merte elhagyni a helyszínt, amikor úgy látta, hogy támadói már nem figyelik. Sokáig gyalogolt, majd busszal hazament, onnan pedig a rendőrségre. Mint kiderült, könnyű sérüléseket szenvedett.

A bíróság tájékoztatásában az áll, hogy a másodrendű vádlott enyhe fokban korlátozva volt abban, hogy felismerje cselekménye következményeit. Egy korábbi közleményben azonban szerepelt az is, hogy mindkét támadó büntetett előéletű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top