Aktuális

Megölte a szüleit egy őrjöngő férfi Sopronban

Holtan találtak a rendőrök egy idős nőt és férfit péntek reggel soproni lakásukban. A helyszínen egy 42 éves férfit előállítottak emberölés gyanúja miatt.

A rendőrök egy fenyegetőző férfi miatt mentek a lakáshoz, és az ingatlan átvizsgálásakor találták meg a két holttestet. A rendőrség emberölés miatt nyomoz, több információt egyelőre nem közölnek.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának információi szerint a pszichiátriai kezelés alatt álló férfi bántalmazta a szüleit, amibe a helyszínen belehaltak.

Kettős gyilkosság Sopronban (forrás: police.hu)

Kettős gyilkosság Sopronban (forrás: police.hu)

A gyilkosság egy panelház harmadik emeleti lakásában történt. Egy, a fejleményeket az utcán figyelemmel kísérő környékbeli az MTI-nek azt mondta, hogy először a tűzoltók próbáltak bejutni a lakásba, de sikertelenül, mert a férfi kalapáccsal fenyegetőzött. Ekkor érkeztek meg a rendőrök a helyszínre. A szemtanú kiabálást, csörömpölést és üvegtöréseket hallott, azt mondta, a bútorokat verte szét a férfi. Hozzátette: a rendőrök valamilyen eszközt dobtak be a lakásba, hogy el tudják fogni az őrjöngő férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top