Aktuális

Corey Feldman hollywoodi pedofilhálózatot akar leleplezni

Az egykori gyerekszínész, Corey Feldman bejelentette, kampányt indít azért, hogy leleplezze, micsoda rendszer épült ki a gyerekek molesztálására a hollywoodi filmiparban. Szerinte a pedofilhálózat már hosszú évtizedek óta egy neves stúdió hozzájárulásával működik.

A színészből lett zenész Corey Feldman Twitterén osztott meg egy videót, amiben elmondja, hogy próbál 10 millió dollárnyi támogatást szerezni a projektjéhez, amely egy dokumentumfilmet is fog tartalmazni. A dokumentumfilm célja a gyerekek abuzálásának őszinte és igaz bemutatása lenne Hollywoodban – írja a Guardian.

A TRUTH névre keresztelt indiegogós kampánnyal szeretné elérni, hogy a hollywoodi szórakoztatóiparban változások következzenek be, és ezzel leginkább egy olyan, a filmiparban állítólag közismert pedofilhálózat leszámolására gondol, amelyről már gyerekkora óta neki is van tudomása. A videóban azt állítja, hogy ebből a hálózatból hat embert is meg tud nevezni, és ebből a hatból az egyiknek még most is nagy hatalma van Hollywoodban. Hozzáteszi, hogy az egyik nagy stúdióhoz vezetnek a szálak, az egyik stúdiónak köze van a pedofilhálózathoz.

Feldmant a legtöbben gyerekszerepeiről ismerhetik, játszott többek között az Állj mellém! 1986-os filmben, ami egy Stephen King-novella adaptációja. Feldman 2013-ban, a ’87-es Az elveszett fiúk film másik egykori szereplőjével együtt a nyilvánosság előtt elmondta, hogy mikor gyerekek voltak, szexuálisan bántalmazták őket Hollywoodban. Corey Feldman állítása szerint 11 éves volt, amikor egy Hollywoodban dolgozó férfi megerőszakolta őt. 

 

Címlap: Mike Windle / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top