Aktuális

Orális szex imitálása volt a feladat egy kolozsvári gimi gólyabálján

Elég durva játékot találtak ki egy kolozsvári középiskola gólyabáljának szervezői az általános iskolából épphogy csak kikerült, mindössze 15 éves fiatalok számára: orális szexet kellett imitálniuk.

A Kolozsvári Augustin Maior Technikai Kommunikációs Líceum gólyabáljáról képek és videófelvételek is készültek, ezek tanúsága szerint a serdülő gólyáknak orális szexet kellett mímelniük a bulin. A fiúk lába közé banánt tette, a 15 éves lányoknak pedig a gyümölcsöt meg kellett enniük. 

A Kolozs Megyei Tanfelügyelőség és az iskola igazgatója, Roşca Angela Doina is azt állítja, hogy az iskola nem szervezett ilyen eseményt, valamint az iskola tanárai sem vettek részt ezen a rendezvényen. Sajtóinformációk szerint a gólyabált a diákok egy kolozsvári klubban rendezték. A tanfelügyelőség felhívta az iskola vezetőségének a figyelmét, hogy az oktatási intézmények vezetőinek az a kötelességük, hogy ellenőrizzék az iskolai események lebonyolításával kapcsolatos minden szempontot az esemény jóváhagyása előtt – írja a Transindex.ro.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top