Aktuális

Öt embert gázolt halálra az oligarcha lánya

Elvesztette az uralmát a kocsi felett, és halálra gázolt öt embert a 20 éves Aljona Zajceva, az ukrán multimilliárdos, Vaszilij Zajcev lánya.

Három napra őrizetbe vették, és akár 10 évre is börtönbe zárhatják azt a 20 éves nőt, aki halálra gázolt 5 embert Harkovban, Ukrajna második legnagyobb városában. A tragédiát Aljona Zajceva, az ukrán multimillárdos, Vaszilij Zajcev lánya okozta, miután a megengedett 60 km/h helyett 100 km/h-s tempóval közlekedett, és elvesztette irányítását Lexusa felett. A kocsi megpördült, és elsodorta a zebránál várakozókat.

A balesetben 5 ember vesztette életét, hat pedig megsebesült, sérültek között egy terhes kismama is volt, Aljona Zajceva sértetlenül megúszta a balesetet.

A fiatal nő a baleset helyszínét fegyveres testőreivel körülvéve tudta csak elhagyni, mert az összegyűlt tömegben elhatalmasodott a lincshangulat. Úgy tudni, az oligarcha lányának csak két éve volt jogosítványa, ezalatt az idő alatt nyolc alkalommal büntették meg közúti szabálytalanságokért, négy alkalommal gyorshajtás miatt.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top