Aktuális

Sárosdi Lilla a bíróságon is vállalja, amit Marton Lászlóról állít

Sárosdi Lilla válaszolt Marton László MTI-s közleményére, amelyben rágalomnak nevezte a színésznő szavait, miszerint a Vígszínház egykori igazgatója 20 évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta őt.

Sárosdi Lilla a hvg.hu-nak nyilatkozva keményen fogalmazott: „Ha engem támad, akkor minden nőt támad ebben a pillanatban. Rengetegen állnak mellettem a történeteikkel.”

Sárosdi napokkal ezelőtt osztotta meg történetét arról, hogy sok éve egy színházi rendező szexuálisan molesztálta őt. Hogy ki volt ez a rendező, azt csütörtökön hozta nyilvánosságra egy Facebook-videóban. Elmondta, hogy Marton László – a Vígszínház korábbi igazgatója, jelenleg rendezője, az SZFE tanára – zaklatta őt. Marton színtiszta rágalomnak nevezte Schilling Árpád feleségének szavait, azonban a színésznő nem tántorít, és ha jogi útra terelődik az ügy, akkor is bátran fogja vállalni az igazát – jelentette ki. 

Az ügy további részleteit itt találod, a Vígszínház reakciójáról itt, illetve az SZFE közleményéről és hallgatóinak petíciójáról itt olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top