Aktuális

Kajla fülű nyaklánckitépőt keres a rendőrség – videó

Egy budapesti társasház liftjében lendült akcióba az a férfi, aki letépte a nyakláncot egy nő nyakából, majd elmenekült a helyszínről.

Kitépte egy nő nyakából a nyakláncot az a 30 év körüli férfi, akit a rendőrség a lakosság segítségével igyekszik megtalálni. A felkutatáshoz a lift, illetve a társasház biztonsági kamerájának felvételeit hozták nyilvánosságra. A bűncselekmény 2017. október 10-én 11 óra és 12 óra között történt Budapest X. kerületében, a Hang utcában.

A kamerák felvételén egy rövid hajú, kajla fülű férfi látszik, aki a rendőrség szerint 30 év körüli, 170-180 centi magas, a bűncselekmény elkövetésekor kék farmernadrágot, farmermellényt és vastag csíkos pulóvert viselt.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top