Aktuális

Belebukott a KFC-botrányba az egyik nagy mémoldal

Egy időre elnémult a Szomszédok Forever Facebook-oldal, mert eldurvultak a dolgok az egyik KFC-s mém alatt.

Szerdán reggel egy időre elhallgatott a Szomszédok Forever Facebook-oldal, mert megsértették a Facebook előírásait. A balhé az egyik KFC-s botrányra reagáló mém alatt robbant ki, ahol az egyik kommentelő azt ecsetelte, hogy ő mennyivel jobban helyben hagyta volna az Index újságíróját.

A Szomszédok Forever oldal tulajdonosát és a mémek gyártóját az Index érte utol, és tudta meg a letiltás valódi okát.

Az oldal alapítója azt mondta az Indexnek, hogy korábban is tapasztalta már, hogy a Facebooknak nincs gondja az ilyen jellegű hozzászólásokkal, viszont szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy ez szerinte nem helyes, hiába tartja elfogadhatónak a Facebook.

Ezért megosztott egy képet a hozzászóló nevével, képével és a szöveggel, amit a mém alá írt. Ez alatt megjelent az érintett kommentelő is, és büszkén vállalta szavait. Ennek ellenére a Facebook szabályzatát ez megsértette, ezért letiltották az oldalt, de biztosítottak lehetőséget az újraindításra. Az alapító elárulta, egyelőre kivár ezzel, de mindenképp folytatni kívánja a Szomszédokkal kapcsolatos mémek gyártását, ehhez viszont át kell néznie az eddigi mémeket, hogy ne maradjon köztük olyan, amely a szabályzatba ütközik.

A KFC-ügy nem csak a Szomszédok Forever alapítóját ihlette meg, a legjobb mémekből mi is összegyűjtöttünk egy kosárra valót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top