Aktuális

Courtney Love még 2015-ben figyelmeztetett Harvey Weinsteinre

Courtney Love még 2005-ben tett egy csípős megjegyzést Harvey Weinsteinre, ami erős utalás volt arra, hogy a fiatal nők veszélyben vannak a filmmogul közelében. Most kiderült, hogy Courtney-t megbüntette Hollywood a megjegyzéséért.

A TMZ bulvárlap ásott elő egy felvételt 2005-ből, amelyen Courtney Love-ot arról kérdezték, hogy mit tanácsolna azoknak a fiatal nőknek, akik most jönnek Hollywoodba szerencsét próbálni. Az énekesnő elgondolkodott, mintha tartana attól, hogy válaszának következményei lesznek, majd a következő tanácsot adta: „ha Harvey Weinstein  bulizni hív a Four Seasonsbe, akkor ne menjetek el”.

Az csak most derült ki, hogy valóban lettek következményei Courtney szavainak: ahogy a TMZ előszedte a felvételt, Courtney elmondta, hogy a nyilatkozata után az egyik legnagyobb hollywoodi ügynökség, a CAA tiltólistára helyezte őt. Hozzátette, hogy őt sosem zaklatta Weinstein.

Címlapi fotó: Ben Gabbe / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top