Aktuális

Ütős akciók a KFC-ben: darabokra szedik a kommentelők a Király utcai gyorséttermet

A felhasználók elkezdték szórni az egycsillagos értékeléseket, és többen a gyorsétterem bojkottjára szólítottak fel.

Elárasztották a kiakadt felhasználók kommentjei a Király utcai KFC Facebook-oldalát, miután a gyorsétterem biztonsági őre véresre verte Szabó Zoltánt, az Index újságíróját. Többen azt követelik, hogy azonnal rúgják ki a biztonsági őrt és az üzletvezetőt. Közben pedig rohamos tempóban szaporodnak az egycsillagos értékelések, jelenleg 1,1 ponton áll az étterem.

Sokan azt írják, hogy eddig rendszeresen ettek a gyorsétteremben, de ezek után nem fognak többé oda járni, az egyik kommentelő szóhasználatával „több kaját biztos nem fogok nálatok beverni”.

Gyökerek. Velem is voltak már agresszívak, ütés nem volt. Úgy látszik, ez a vállalati kultúra” – írja az egyik hozzászóló. Más arról számolt be, hogy már korábban sem volt panaszkönyv a helyen, az udvariatlan, sőt bunkó kiszolgálást pedig rengeteg felhasználó említette.

Közben szerveződik egy esemény is: a péntek délután 17 órától csoportosan írnak majd a Király utcai KFC panaszkönyvébe, mivel erre vásárlás nélkül is lehetőség van. Eddig 30 ember jelezte a részvételét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top