Aktuális

Háromszor molesztáltak egy hazafelé sétáló 17 éves lányt

A londoni biztonsági kamerák szerint a lányt hárman, de egymástól függetlenül bántalmazták szexuálisan.

Egymás után, de egymástól függetlenül három férfi is molesztálhatott egy 17 éves londoni lányt, írja a 444.hu brit rendőrségi és sajtóinformációk alapján. A lány a kelet-londoni Tower Hamlets városrészben volt bulizni a barátaival szeptember 29-én, és egyedül indult haza gyalog. A szervezetében drog is volt, de azt még vizsgálják, hogy mikor fogyasztotta: a klubban vagy később.

A londoni rendőrség két ismeretlen támadóról közölt biztonsági kamerás felvételeket. Az egyik kamera azt rögzítette, hogy nem sokkal éjfél előtt egy fekete ruhás alak cipeli a Cambridge Heath Roadon. Róla azonban nincs fotó, mert az arca nem látszik a felvételeken.

A második elkövető biciklivel követte a lányt, aztán eltűntek egy kapualjban

Később egy újabb kamera vette fel a lányt, ahogy a Mint Streeten botorkál, és egy biciklit toló szakállas férfi követi. Ő a második gyanúsított, és később egy félreeső, kamerák által nem látott helyre irányította a lányt. Eltűntek egy kapualjban, majd egy idő után a biciklis távozott. Röviddel később a lány is megjelent, zilált ruházattal.

Néhány perccel ezután egy harmadik kamera rögzítette, hogy a lányt újra szexuálisan bántalmazhatta egy vagy három elkövető. Ekkor már valószínűleg a Cornfield Streeten feküdt két parkoló autó között. Ekkor értesítette egy járókelő a rendőrséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top