Aktuális

Elege van a plafonra dobált pizzából a Breaking Bad-ház tulajdonosainak

A Breaking Bad rajongók a mai napig pizzákat hagynak a sorozatbéli ház tetején, a valódi tulajdonosoknak pedig már annyira elegük van, hogy egy magas kerítés felállítását fontolgatják.

A Breaking Bad 3. évadának 2. részében a főszereplő Walter White családi pizzázással oldaná az otthoni feszültséget, de a dolog nem igazán ügy sül el, ahogy tervezte, így végül mérgében a ház tetejére hajítja az óriási pizzát. A részt 2010 márciusában adták le, a sorozat rajongói viszont még mindig szórakoztatónak találják, hogy megismételjék a mutatványt az eredeti épületen.

A házban lakó család azt mondta, 180 centi magas kerítéssel fogják körülvenni otthonukat, mert már elegük van a pizzát dobáló és mindenféle más módon kellemetlenkedő Breaking Bad-rajongókból. A tulaj lánya szerint már „kimenni sem nagyon mernek, mert mindig történik valami”, így most már tényleg csak abban bíznak, hogy az erős kerítés megóvja őket a kitartó rajongók hülyeségeitől.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top