Aktuális

Láttad Tibort, aki megszökött a házi őrizetből? – fotó

Meglépett a budapesti házi őrizetből a 42 éves Jónás Tibor, a rendőrség a lakosság segítségét kéri a szökevény felkutatásához.

Csak tetézte a bajt Jónás Tibor azzal, hogy 2017. október 12-én éjfél körül kereket oldott a számára kijelölt Budapest VI., Aradi utcai lakásból, ahol éppen házi őrizetben volt. A szökött fogoly azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a rendőrség abban bízik, hogy a közreadott fénykép alapján valaki felismeri.

Jónás Tibor – Fotó: police.hu

Jónás Tibor körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú férfi. A szökéskor viselt ruházata ismeretlen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Jónás Tibort felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top