Aktuális

Egyéves kisgyerek maradt apa nélkül, miután meghalt a rendőr az M5-ösön

A Blikk úgy tudja, hogy az M5-ös autópályán történt hétfői, tragikus karambolban meghalt törzsőrmester fiatal apuka volt, egy egyéves gyereket hagyott hátra.

Hétfőn brutális karambol történt az M5-ösön Kecskemétnél, két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A rendőrségi szolgáltatást végző civil autóbusz sofőrje, valamint a buszon utazó rendőrök közül az egyik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még a helyszínen meghalt. A járműben utazó további rendőrök közül hárman súlyosan, tizenketten könnyebben sérültek meg.

MTI Fotó: Donka Ferenc

A rendőrség még tegnap este közzétette a hírt, hogy az elhunyt rendőr Németh Gergely törzsőrmester, akiről a Blikk úgy tudja, hogy egy egyéves kisgyerek édesapja volt. A lap Győrfi Pált, az Országos Mentő Szolgálat szóvivőjét idézi, miszerint a mentők 16 mentőautóval és 4 mentőhelikopterrel vonultak a halálos baleset helyszínére. Három súlyos sérültet mentőhelikopterekkel szállítottak a budapesti Honvéd kórházba.

A lap úgy tudja, hogy az egyik legsúlyosabb sérült egy rendőrnő, aki lábsérüléseket szerzett. A sérültek a Miskolci Készenléti Rendőrség tagjai voltak, éjszakai szolgálatból indultak haza a baleset idején.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top