Aktuális

Ollóval szúrt a Jászain, őt keresik a rendőrök – fotó

Az angyalföldi rendőrök a lakosság segítségét kérik az 50-60 éves támadó azonosításához, aki ollóval rendezett le egy vitás ügyet a Jászai Mari téren.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást egy ismeretlen férfi ellen, aki 2017. október 6-án 15 óra és 16 óra között Budapest XIII. kerületében, a Jászai Mari téren, a parkban előzetes szóváltást követően egy ollóval megszúrta a sértettet, majd elhagyta a helyszínt – írja a police.hu.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt is készített, íme:

Forrás: police.huA férfi 50-60 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, őszes, rövid hajú és körszakállas. Az elkövetéskor barna bőrdzsekit, vajszínű felsőt, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top