Aktuális

Sürgősen vérre van szüksége a kétéves Marcinak

AB + vérre van szüksége a kétéves Nyíri Marcinak, akinél akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak. Segíthetsz rajta a rendkívüli véradáson, amelyet október 17-én tartanak Hajdúszoboszlón.

Marcinál akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak, hosszú és nehéz út vár rá a gyógyulásig. Kemoterápiás kezelései során nagy szüksége lesz az AB Rh + vérre, ebben kéri  Szigeti Hajnalka, Marci édesanyja azoknak a segítségét, akik ugyanilyen vércsoporttal rendelkeznek- írja a Cívishír.

Fotó: Thinkstock

A lap közlése szerint rendkívüli véradást tartanak október 17-én Hajdúszoboszlón, a Rió Játszóházban, ahol Marci mellett a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermek Hematológia-Onkológiai Osztályán fekvő többi kis beteg gyógyulásához is hozzá lehet járulni. Aki ezen nem tud ott lenni, a Debreceni Regionális Vérellátó Központon keresztül is leadhat vért, személy szerint Marcinak.

Ehhez a következő adatok kellhetnek: Nyíri Máté Marcell, Debrecen, 2015.09.11. TAJ szám: 136 051 884, vécsoport: AB Rh +.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top