Aktuális

Brutális gyilkosság: felgyújtotta, majd magára hagyta ismerősét

Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség annak a férfinak az ügyét, aki felgyújtotta ismerősét egy budapesti lépcsőházban, majd magára hagyta.

Felgyújtotta ismerősét a 36 éves V. Norbert, majd az égő férfit magára hagyta. A 49 éves áldozat a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség a V. Norbert ellen indult nyomozást a napokban lezárta, és vádemelési javaslattal küldte meg a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek.

police.hu

A nyomozás adati szerint V. Norbert és ismerőse 2016. december 18-án este együtt ittak, majd hajnali 1 órakor egy VIII. kerületi, Magdolna utcai társasházba mentek, ahol a lépcsőházban a fiatalabbik férfi először megütötte, majd valamilyen folyadékkal leöntötte a másik embert, ezután egy öngyújtóval felgyújtotta a ruháját, és elmenekült a helyszínről. A mentőket az egyik lakó hívta ki, aki eloltotta a tüzet. A súlyosan sérült férfit kórházba szállították, de pár órával később meghalt.

V. Norbert a nyomozás végéig sem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért gyújtotta fel a 49 éves áldozatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top