Aktuális

Egy elmarasztalt vállalkozó ugrott le a kőröshegyi völgyhídról

Kivizsgálta a rendőrség a kőröshegyi völgyhídnál történt haláleset ügyét. Egy vállalkozó vetette a mélybe magát szeptember végén az M7-es viaduktjáról.

Múlt csütörtök reggel egy férfi – vélhetően öngyilkossági szándékkal – leugrott a Somogy megyében található kőröshegyi völgyhídról. A 88 méteres zuhanást nem élte túl. 

A Sonline.hu most ismertette a haláleset ügyében történt rendőrségi vizsgálatot, amelynek során kiderült, hogy a férfi egy vállalkozó volt, akinek a felelősségét vizsgálták a Kaposújlakon illegálisan lerakott bontási hulladék ügyében, és első fokon el is marasztalták. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata megerősítette a lapnak, hogy az említett vállalkozó halálesetében az idegenkezűség, illetve a bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Az eset körülményeit a siófoki rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Ha úgy érzed, hogy te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy mihamarabb keresd fel a Öngyilkosságmegelőzés.hu-t!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top