Aktuális

Babos Tímeának harmadszor is összejött

A tizennégyszeres WTA győztes teniszező a cseh Andrea Hlaváčková oldalán lép pályára az október 22-én kezdődő vébén.

A 2017-es szezon eredményei alapján nyolc páros léphet pályára az október 22-29. között megrendezésre kerülő Women’s Tennis Association (WTA) tornán – jelent meg a szövetség honlapján.

A legjobb magyar teniszjátékos sorozatban harmadszor vehet részt WTA-vébén, a 24 éves Babos Tímea 2015-ben a francia Kristina Mladenovic, tavaly pedig a kazah Jaroszlava Svedova oldalán szerepelt a WTA Finals elnevezésű tornán. Idén a cseh Andrea Hlaváčkovával lép pályára, akinek ez már a negyedik világbajnoksága lesz párosban, a legjobb eredménye egy döntő, honfitársa, Lucie Hradecká oldalán még 2012-ből.

„Nagyon jó érzés, hogy ezzel a hírrel kezdhettem a napomat. Szerdán már azt gondoltam, hogy a Stephens-Watson kettős elleni győzelmünk a szingapúri kijutást is jelentheti. Aztán a többi eredmény is nekünk kedvezett. Így biztos lett a WTA Finals-indulásunk” – nyilatkozta Babos a hivatalos honlapján.

Babosék előtt a Martina Hingis, Csan Jüng-jan, a címvédő Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina, az Ashleigh Barty, Casey Dellacqua és a Lucie Hradecká, Katerina Siniaková kettős kvalifikálta magát az idényzáró versenyre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top