Aktuális

Fűrésszel darabolták fel az eltűnt svéd újságírónőt

15 késszúrás és fűrészelés nyomait találták meg a rendőrök Kim Wall svéd újságírónő fej és láb nélküli torzóján. A gyilkossággal vádolt Peter Madsen korábban azt mondta, a tengeralattjáró ajtaja csapódott rá az áldozatra.

Kedden bírósági meghallgatáson derült ki, hogy Kim Wall testén késszúrások nyomai látszanak. Ezzel összefüggésben a svéd újságíró meggyilkolásával vádolt Peter Madsen továbbra is előzetes letartóztatásban marad.

Wall a halála előtt a dán milliárdos tengeralattjáróján tartózkodott. Augusztus végén eltűnt, megcsonkított torzóját végül a dán tengerparton találták meg. Madsen azt mondta, baleset történt, a tengeralattjáró ajtaja zúzta össze Wall testét, ő pedig ezután hullámsírba temette az áldozatot.

Kim Wall (fotó: Europress / AFP / Tom Wall)

Kim Wall augusztus végén tűnt el (fotó: Europress / AFP / Tom Wall)

A mostani meghallgatáson viszont nemcsak a késszúrások és fűrész okozta sérülések nyomairól beszélt az ügyész, hanem arról is, Madsen DNS-ét is megtalálták a holttesten, valamint olyan felvételeket is találtak a férfi telefonján, amelyen más nőket csonkítanak és ölnek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top