Aktuális

Ez történik ma, Marion Cotillard szülinapján

Budapesten szombat reggel 06:42-kor kel fel a Nap, és 18:29-kor nyugszik. Marion Cotillard szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

 

2017. IX. 30.

Ezen a napon:

1846-ban William T. G. Morton első alkalommal próbálja ki betegen az étert. 1968-ban az első Boeing 747-es repülőgép megépítése. 1975-ben Bejrút partjainál, máig tisztázatlan körülmények között, lezuhan a Malév 240-es számú járata, fedélzetén 50 utassal és 10 főnyi személyzettel. 1975-ben Marion Cotillard szülinapja.

A nap mottója:

Munkánk az önképünk szerves része, nem pusztán pénzkeresési eszköz, amellyel tetőt teremtünk a fejünk fölé, és megkeressük a mindennapi betevőre valót.

Dan Ariely

Névnap:  

Szeptember harminc Jeromos, Becse, Felícia, Honóra, Honória, Hunor, Laborc, Médea, Norina, Örs, Viktor, Zsófi, Zsófia napja.  

Szeptember harmincadikán született:

Udo Jürgens énekes, Angie Dickinson színésznő, Marion Cotillard színésznő és Marc Bolan énekes.

Időjárás:

Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 fok körül alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top