Aktuális

Parázsló cigarettát pöckölt a kalauz arcába, elítélték

Igazi kemény legényt büntetett meg a Szigetvári Járásbíróság, aki nem vásárolt a kerékpárjának jegyet a vonaton, majd az intézkedő kalauz arcába egy égő cigarettát pöckölt. A vádlott felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt került a vádlottak padjára egy férfi, aki még 2015-ben pöckölt cigarettát egy kalauz arcába. A cigaretta azután repült el, hogy a vádlott nem volt hajlandó jegyet venni kerékpárjának a Pécsről Dombóvárra tartó személyvonatra, ezért a kalauz leszállította őt a szentlőrinci állomáson, és kihívta a rendőröket.

A férfi a rendőrökre várva gyújtott rá egy cigarettára, amelyet azután pöckölt a jegyvizsgáló arcába, hogy az felszólította a renitens férfit, hogy ne dohányozzon a vasútállomáson. Miután az égő cigaretta a kalauz arcáról a földre esett, a veszélyesen élő férfi újabb cigarettára gyújtott.

A rendőrök időközben megérkeztek a helyszínre, ahol intézkedtek a cigarettázó, kerékpárjának jegyet nem váltó férfival szemben, akit a Szigetvári Járásbíróság 1 év 2 hónap börtönre ítélt, amelynek végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette – tudta meg a Bama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top