Aktuális

Börtönbe megy a rabló, akit futók kaptak el a Margitszigeten

Egy napon belül bíróság elé állították azt a nem túl jó kondiban lévő rablót, akit három futó állított meg a Margitszigeten, miután ellopta egy nő mobiltelefonját a 4-es villamosról. A tolvaj 3 év letöltendő börtönbüntetést kapott jogerősen.

Gyorsított eljárásban ítélték el azt a 23 éves férfit, aki ellopta egy nő mobiltelefonját a 4-es villamoson, majd a Margitszigetre szaladt vele, de ott három futó utolérte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a tolvaj pár nappal ezelőtt a 4-es villamoson egy telefonáló nő kezéből kikapta a mobiltelefonját, majd a telefont visszaszerezni próbáló nőt a földre lökte. A menekülő rablót végül a Margitszigeten futó három férfi érte utol, akik a rendőrök kiérkezéséig őt visszatartották. A férfit a bíróság jogerősen 3 év 1 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte – írja az Ügyészség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top