Aktuális

Szexuálisan bántalmazott egy kislányt egy Angliában élő magyar pár

Elítéltek egy magyar párt Nagy-Britanniában, miután videóra vették, ahogy szexuálisan bántalmaznak egy kislányt. A férfi korábban Budapesten volt rendőrtiszt.

Egy 21 éves nőt és egy 30 éves férfit ítéltek börtönbüntetésre Nagy-Britanniában. M. Renáta és S. Csongor is magyarok, a nő tinédzserként érkezett Angliába, a férfi néhány éve még Budapesten dolgozott rendőrtisztként. Együtt éltek Lutonban.

Luton, Anglia. Fotó: Jamie McDonald/Getty Images

Luton, Anglia. Fotó: Jamie McDonald/Getty Images

A nő szexuálisan zaklatott egy kislányt, a barátja mindezt videóra vette. Máskor lekötözték a gyereket, akinek néznie kellett, ahogy a pár szexel. A bíró elismerte, hogy a nő ki volt szolgáltatva barátjának, de el is hagyhatta volna őt, különösen azután, hogy megtudta, a férfi szexuálisan vonzódik a gyerekekhez.

M. Renátát négy év börtönbüntetésre ítélték, S. Csongor nyolc évet és nyolc hónapot kapott. Neki a telefonján is találtak képeket, amelyek azt bizonyították, hogy szexuálisan bántalmazta a kislányt. A bíró szerint a férfi „egészen elképesztő mértékben perverz” volt – írja a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top