Aktuális

Ruhára és cipőre van szüksége, levélben kért segítséget egy 8 éves kislány

Megindító levelet osztott meg az Igazgyöngy Alapítvány vezetője, L. Ritók Nóra a Facebook-oldalán. A sorokat egy segítséget kérő nyolcéves kislány írta, akinek ruhákra, cipőre van szüksége.

L. Ritók Nóra kollégája, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítványnak dolgozó munkatársa a héten egy különös levelet kapott tanóra végén egy 8 éves kislánytól. A levélben a megszokottakkal ellentétben nem egy kedves rajzocska volt, hanem egy segítségkérés

A kislány a levélben tételesen felsorolta, hogy méret szerint neki és az unokatestvérének milyen ruharabokra van szükségük. Ruhát és cipőt kért maguknak, és az utolsó sorokban a felelős kislányból előbújt a gyerek is: ha szabad még kérnie, akkor egy görkorcsolyának is nagyon örülne.

L. Ritók Nóra kiposztolta a levelet Facebookra, és a fotó alatt rögtön sokan felajánlották segítségüket, hogy küldenek a lánynak ruhaneműt. Valószínűleg a korcsolya is meg fog érkezni postán az alapítványhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top