Aktuális

Elítélték az idős ceglédi pedofilt, aki az utcáról rabolt el egy kislányt

Tizenkét év fegyházra ítélte a bíróság azt a ceglédi férfit, aki egy hétéves kislányt rontott meg.

Tavaly decemberben egy hétéves ceglédi kislányt erőszakolt meg egy 66 éves férfi. Az idősödő elkövetőt a Budapest Környéki Törvényszék és 12 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

A vádirat szerint a 66 éves vádlott tavaly decemberben behúzta háza udvarába a kislányt, aki testvéréért ment az óvodába. A sértettet a házban az ágyra fektette, és amikor a kislány megpróbált ellenkezni, ököllel ütötte a fejét, majd szexuális erőszakot követett el ellene.

A kislányt a férfi még ezután sem engedte haza, eltűnését nevelőanyja jelentette be, a gyermeket a rendőrök este találták meg a vádlott lakásán.

A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, valamint aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettében, és 12 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. 

Az ítélet nem jogerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top