Aktuális

Ez történik ma, James Marsden szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 06:21-kor kel fel a Nap, és 18:55-kor nyugszik. James Marsden szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IX. 18.

Ezen a napon:

1973-ban James Marsden szülinapja. 2006-ban tüntetés kezdődik a budapesti Kossuth téren, követelve Gyurcsány Ferenc miniszterelnök lemondását, a május 26-i zárt frakcióülésen elhangzott, majd kiszivárogtatott beszédének tartalma miatt. A tüntetés átterjed a Szabadság térre, ahol megostromolják a Magyar Televízió székházát. A Nemzetközi Űrállomásra indul az első női űrturista, Anousheh Ansari.

JamesMarsden

A nap mottója:

A szabadság egyúttal lehetőség is.

Ara Rauch

Névnap:

Szeptember tizennyolcadika Diána, Főbe, József, Metód, Richárd, Rikarda és Timur napja.       

Szeptember tizennyolcadikán született:

James Marsden színész, Jada Pinkett Smith színésznő és Lance Armstrong kerékpáros.

Időjárás:

A Nyugat-Dunántúlon változóan felhős időre számíthatunk, elszórtan kisebb esővel, záporral, a középső és keleti országrészben a többnyire napos idő mellet csapadék nem valószínű. A változó irányú szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul, napközben nyugaton lesz a hűvösebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top