Aktuális

Razziázott a rendőrség a bulinegyedben, rengeteg embert elfogtak

A rendőrök a hétvégén is folytatták a bulinegyedben korábban megkezdett akciósorozatot. Főleg a kábítószerrel és a prostitúcióval kapcsolatos bűncselekményekre figyeltek.

Ismét razziázott a rendőrség a budapesti bulinegyedben. A fővárosi rendőrfőkapitány által elrendelt akciósorozat és az állandó rendőri jelenlét célja elsősorban a kábítószerhez és a prostitúcióhoz köthető bűncselekményekkel szembeni fellépés volt.

A fővárosi rendőrök az elmúlt hétvégén összesen 19 személyt fogtak el és állítottak elő bűncselekmény gyanúja miatt.

Közülük 13 személlyel szemben kábítószer-birtoklás, 5 személlyel szemben garázdaság, 1 szír állampolgár ellen kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók a szír állampolgárt gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Az akcióval a közterületen elkövetett erőszakos jellegű bűncselekmények, a lopások, valamint a gépjárművel kapcsolatos bűncselekmények megelőzése, felderítése, az elkövetők beazonosítása és elfogása, valamint az ott élő lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése is cél volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top