Aktuális

Szökésben lévő rabot fotózott le egy járókelő

Zvezdovics Krisztián, a „Gipszes” a győri bíróság udvaráról szökött meg kedden. Most egy járókelő állítólag lefotózta, ahogy fut.

Ez az a fotó, amely a Ripost szerint Zvezdovics Krisztiánról, becenevén a Gipszesről készült. A Gipszes éppen szökésben van, kedden lógott meg a győri bíróság udvaráról.

Fotó: Facebook

A keddi szökés előtt egyébként egy másik ügyben hallgatták ki tanúként. A tárgyalás után a bíróság udvarán várakozott vezetőszáron és bilincsben az őt kísérő börtönőrrel a rabszállító autóra. Egyszer csak a bilincsből mindkét kezét kihúzta, majd átbújt az éppen lezáródó sorompó alatt, és kiszaladt az épület udvaráról. Emiatt az őt felügyelő börtönőrt is kirúgták, az őr állítólag éppen cigarettázott, a Gipszes azért tudott megszökni.

A fegyveres rablás miatt börtönbe zárt Gipszesnek a Facebookon drukkolnak a barátai. „Hajrá, gipszes, egy állat vagy! Mindenhol úgy írnak róla, mint valami pszichopatáról, pedig nem az” – írta egyikük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top