Aktuális

Gyönyörű fotók mutatják meg bőrünk színének valamennyi árnyalatát

Gyönyörű képek hoztunk, hogy megmutassuk, mindenki pont úgy tökéletes, ahogy van.

Sajnos még mindig egy olyan világban élünk, ahol nem mindegy, milyen színű az ember bőre. Biztonságban soha nem érezheti magát az, aki fekete, barna, sárga, szürke vagy épp albínó, mert mindig akadnak olyanok, akikben megszólal vélt felsőbbrendűségük, és üldözik az különböző színkódokat. A művészet eszközével nekik mutat fityiszt egy fiatal alkotó, aki káprázatos fotókkal bizonyítja be, mennyire nincs miről beszélni. 

Chesterfield Hector még 2012-ben vágott bele egy izgalmas projektbe, hogy megmutassa a szépség számtalan árnyalatát. Mivel a fotózást csak akkoriban kezdte, a sorozatot nem nagyon gondolta tovább, 2016-ban azonban elveszítette az édesanyját, a gyász pedig rákényszerítette arra, hogy felismerje, mennyire törékeny az élet, halogatni pedig bűn. Így született meg benne a vágy, hogy megtegye azt, amiről régóta álmodott, hogy könyvben adja ki fotóit, amihez a Kickstarteren kér segítséget. Sorozatát nagy siker fogadta, képeinek üzenete pedig a mai aktuálpolitikai helyzetben erősebb, mint valaha. Ugye, Donald Trump?

 

 

 

 

 

 

 

 

 Még több káprázatos fotóért látogass el a fotós oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top